Podobno darmowe doładowania - testowaliście?

Cześć,

Czy testowaliście już www.dogry.pl?

Trafiłem przed chwilą na ich akcję świąteczną - http://dogry.pl/swieta - w tej akcji i ogólnie rozdają doładowania w wybranej grze za darmo. Zgłosiłem się po doładowanie w RoM, zobaczymy czy mi przyznają. Czy ktoś z Was już dostał u nich doładowanie?

Pozdr.

edit

jeśli już dostaliście u nich doładowania to jak szybko po zgłoszeniu?

Zobaczę może coś będzie, ale raczej dobrze się nie zapowiada

nic nie ma za darmo :)

zapamiętasz me słowa synuuuuuu [i znikam]

Nawet w pysk nie dostaniesz za darmo bo zasłużyć musisz, pamiętaj.

Nawet w pysk nie dostaniesz za darmo bo zasłużyć musisz, pamiętaj.

No w naszym kraju to bym się zastanowił, sam raz dostałem od dresa na ulicy strzała, a nic mu nie zrobiłem :D a co do tematu, to ja bym im nie ufał...

Na tym świecie nie ma nic za darmo,ja bym tam nie ryzkokował

No w naszym kraju to bym się zastanowił, sam raz dostałem od dresa na ulicy strzała, a nic mu nie zrobiłem a co do tematu, to ja bym im nie ufał...

pewnie dostales za twarzowe albo za ojczyznę.

a co do tematu to lepiej nie ryzykuj bo jeszcze sam kase stracisz

Zarejestrowałem się wczoraj w grze Grepolis, dzisiaj przyznali mi odznakę Grepolis i wyskoczył mi napis, że mogę odebrać darmowe doładowanie. Teraz zgłosiłem się po doładowanie i znowu czekam, zobaczymy :)

Ja bym nie ryzykowała jeszcze będziesz musiał z 200 zł oddać :P

Udało się! :) przyznali mi Złote monety w Grepolis. Czyli wystarczy się zarejestrować w jednej grze, odczekać na odznakę a później zgłosić się po doładowanie, SMSem przychodzi kod doładowania. Minus taki, że tylko w tej grze, w której się zarejestrowałem mogę odebrać doładowanie. Także nie da się wyciągnąć doładowania do gry, której nie ma na stronie.

Teraz będę próbował zdobyć kolejne doładowania, powinno się udać.

Tylko mi post Pana vijeg wydają się podejrzane? :D

Cześć,

Czy testowaliście już www.dogry.pl?

Trafiłem przed chwilą na ich akcję świąteczną - http://dogry.pl/swieta - w tej akcji i ogólnie rozdają doładowania w wybranej grze za darmo. Zgłosiłem się po doładowanie w RoM, zobaczymy czy mi przyznają. Czy ktoś z Was już dostał u nich doładowanie?

Pozdr.

edit

jeśli już dostaliście u nich doładowania to jak szybko po zgłoszeniu?