Podobny metin

Hej, szukam gry podobnej do metina, (prostej) tylko,aby nie była tak bardzo wiekowa jak metin, miała grupke ludzi grajacych w nią normalnie,nie na haxach jak w metku, hax na haxie,.

Nie wiem na jakim serwerze grałes ale moi znajomi do których wpadam co jakiś czas w odwiedziny jakoś haxów nie używają.
Powracając do tematu może coś w stylu poe/diablo przypadnie Ci do gustu. Mnie rok temu po ponad 8 letniej przygodzie z metinem przyciągnęło na trochę bdo a jak nie to zostaje ci jeszcze metin sg od TEC Interactive.

Bdo jest świetną gra nad która spędziłem sporo czasu lecz strasznie nie podoba mi się system uzbrojenia tzn. Armory i akcesoria wszystkie klasy maja identyczne + w grze itemy nie maja średnich wiec można powiedziec,ze kazdy jest identyczny :smiley: Poe co chwile trzeba zaczynac wszystko od poczatku z nowymi sezonu, szukam bardziej czegos typu Tworzysz postac i girujesz ja na serwriw,który stoi X lat.

MU Legend - Mega zajefajna gra podobna do Metin2
Skrzyżowanie Metina2 z Diablo3
Dużo ludzi, dużo polaków, gra się super!

Ja polecam “Taern” przeglądarkowe MMO, latasz grindujesz, bijesz bossy, robisz instancje wszystko czego potrzeba :slight_smile: Jeśli nie wymagasz jakiejś super grafiki Taern ma swój klimacik i osobiście po skończeniu z Tibią i Metinem przysiadłem do niego na bardzo długo. Warto sprawdzić :slight_smile:

Możesz mi podpowiedzieć który serwer wybrać?

Drugiego metina nie znajdziesz, od siebie polecam nadal w niego grać tylko nie na tym beznadziejnym serwerze globalnym metin2.pln, teraz się gra tylko na privach. Polecam vesteris s2 , serwer mega stabilny s1 stoi od kilku lat , s2 z pół roku i będzie stała bardzo długo. Na item shop zarabiasz na lajcie w grze.

Przekonales mnie, sprawdze go jeszcze dzis :slight_smile: