Hej, szukam gry podobnej do metina, (prostej) tylko,aby nie była tak bardzo wiekowa jak metin, miała grupke ludzi grajacych w nią normalnie,nie na haxach jak w metku, hax na haxie,.
Podobny metin
Nie wiem na jakim serwerze grałes ale moi znajomi do których wpadam co jakiś czas w odwiedziny jakoś haxów nie używają.
Powracając do tematu może coś w stylu poe/diablo przypadnie Ci do gustu. Mnie rok temu po ponad 8 letniej przygodzie z metinem przyciągnęło na trochę bdo a jak nie to zostaje ci jeszcze metin sg od TEC Interactive.
Bdo jest świetną gra nad która spędziłem sporo czasu lecz strasznie nie podoba mi się system uzbrojenia tzn. Armory i akcesoria wszystkie klasy maja identyczne + w grze itemy nie maja średnich wiec można powiedziec,ze kazdy jest identyczny Poe co chwile trzeba zaczynac wszystko od poczatku z nowymi sezonu, szukam bardziej czegos typu Tworzysz postac i girujesz ja na serwriw,który stoi X lat.
MU Legend - Mega zajefajna gra podobna do Metin2
Skrzyżowanie Metina2 z Diablo3
Dużo ludzi, dużo polaków, gra się super!
Ja polecam “Taern” przeglądarkowe MMO, latasz grindujesz, bijesz bossy, robisz instancje wszystko czego potrzeba Jeśli nie wymagasz jakiejś super grafiki Taern ma swój klimacik i osobiście po skończeniu z Tibią i Metinem przysiadłem do niego na bardzo długo. Warto sprawdzić
Możesz mi podpowiedzieć który serwer wybrać?
Drugiego metina nie znajdziesz, od siebie polecam nadal w niego grać tylko nie na tym beznadziejnym serwerze globalnym metin2.pln, teraz się gra tylko na privach. Polecam vesteris s2 , serwer mega stabilny s1 stoi od kilku lat , s2 z pół roku i będzie stała bardzo długo. Na item shop zarabiasz na lajcie w grze.
Przekonales mnie, sprawdze go jeszcze dzis