Hania, chodzilo mi o Droge R. Zelaznego, zwykla zbieznosc tytulow ; p.
Flashforward - z checia przeczytalbym ksiazke, na film nie mam ochoty (a w zasadzie to serial ; p ), ale nie zostala przetlumaczony na nasz jezyk, a nie czuje sie na tyle mocny w angielskim, aby probowac ja czytac. Jeszcze jak dodales, ze spor ow niech technologicznego belkotu (ktory lubie! xD), to juz moge tylko wzruszyc ramionami czekac na tlumaczenie.
Lost widzialem, Continuum sobie odpuszcze, Fringe tez (ok, moze to troche debilne z mojej strony, ale prawdopodobienstwo na filmwebie, ze mi sie spodoba, wynosi 40%, a w moim przypadku ten gustomierz sie sprawdza ;f)
Looper wyglada bardzo ciekawie, dzieki za info, nie slyszalem wczesniej o tym filmie.
elo555, czytalem inne ksiazki Herberta, Diuny nie mialem jeszcze okazji, ale z tego co sie orientuje, to chyba nie ma tam motywu podrozy w czasie?
Detnuah, nie tego szukam, ale dzieki za dobre checi.
Psiryj, ogolnie chodzilo mi bardziej o rozrywkowa czesc zwiazana z wymiarami, alternatywnymi rzeczywistosciami czy podrozami w czasie, ale z checia zapoznam sie z materialem, ktory podales, troche z tego juz znam, a moze mi sie przydac w lepszym zrozumieniu konkretnych filmow czy ksiazek.