Podstawka a dodatek

Hej wszystkim mam małe pytanie ,

otóż mam podstawkę GW 2 i chciałbym kupić sobie dodatek , jednak na podstawce mam dostęp tylko do 5 slotów na koncie czy rozszerzenie zwiększy mi liczbę miejsc na nowe postacie ? A jeżeli nie to czy bardziej opłaca mi się zrobić upgrade podstawki czy zrobić nowe konto i kupić dodatek który również wtedy da mi podstawkę. Dodam ,że tak naprawdę na podstawce mam tylko 40 lvl(main) 70k karmy (nie wiem czy to dużo) 11 golda i trochę lauren itd. za daily login itp. które kiedyś były. Co uważacie za lepszy pomysł?

Oraz drugie pytanie czy za niedługo wychodzi kolejny płatny dodatek do GW 2 itp.? Ponieważ jeżeli tak to mogę poczekać ,a nie chciałbym kupić żeby okazało się ,że znowu trzeba kolejny dokupić :/

Dzięki wielkie z góry za pomoc!

Deluxe edition HoTa daje chyba Słota czy dwa na postać, najtańsza wersja nie. Z takim progresem jaki masz na głównym koncie bym kupił HoTa i zrobił nowe, zawsze to 2 razy więcej laurów za daily. Dodatek pewnie będzie niedługo zapowiedziany na PAXie, ANet nie ukrywa ze robi kolejny dodatek.

Trollu ma racje, na tym koncie z podstawka masz tyle co nic ale mozesz zbierac daily nagrody z ktorych pewnie z 40g/miesiac wyciagniesz za samo zalogowanie sie. Kup sobie HoTa i zrob nowe konto, sloty na postac mozesz kupic za golda w grze, jak juz sie rozpiedzisz to bez problemu zarobisz. Dodatek nowy sie robi, sa jakies tam niby przecieki, strzelam ze po wintersdayu albo kolejnym patchu z living story rzuca juz jakies konkrety.
Jakbys sie zdecydowal na zakup i bedziesz potrzebowal pomocy to mozesz smialo pisac w grze na /w Kruczq :)

Bardzo wam dziękuje za pomoc, mi głównie chodzi o sloty tych postaci oraz nowego dodatku gdyż kupiłem podstawkę Gw 2 a miesiąc potem wyszedł dodatek (mój błąd bo się kompletnie nie zainteresowałem) czyli kolejny dodatek wyjdzie nie wcześniej jak za pół roku ? A konto które mam obecnie zrobić sobie jako takie sub konto tak? A na nowym z dodatkiem grać na main ?

Bardzo wam dziękuje za pomoc, mi głównie chodzi o sloty tych postaci oraz nowego dodatku gdyż kupiłem podstawkę Gw 2 a miesiąc potem wyszedł dodatek (mój błąd bo się kompletnie nie zainteresowałem) czyli kolejny dodatek wyjdzie nie wcześniej jak za pół roku ? A konto które mam obecnie zrobić sobie jako takie sub konto tak? A na nowym z dodatkiem grać na main ?

Wiem ze to cie nie pocieszy ale jakbys napisal do Areny to by Ci oddali pieniadze/dodali dodatek do konta, nawet na forum wrzucali o tym post ze chyba ludzie ktorzy kupili po ktoryms tam stycznia 2015 mogli dostac zwrot. Nikt nie wie kiedy wyjdzie ten dodatek, robi sie juz prawie rok ale wiemy o nim praktycznie nic oprocz przeciekow, ja bym obstawial ze koncowka 2017 ale to Arena w koncu... ostatnio jak cos zapowiadaja to za 2 tygodnie to dodaja :P I tak, to konto z podstawka to wchodz sobie codziennie i zbieraj skrzynki za zalogowanie sie, w miesiacu masz chyba 50 laurow + inne smieci do zgarniecia a laury mozna wymienic na materialy ktore potem mozna sprzedac, z 30-40g powinienes miec na miesiac z tego. No a graj sobie na tym z Hotem, wiadomo :)

Wiem ze to cie nie pocieszy ale jakbys napisal do Areny to by Ci oddali pieniadze/dodali dodatek do konta, nawet na forum wrzucali o tym post ze chyba ludzie ktorzy kupili po ktoryms tam stycznia 2015 mogli dostac zwrot. Nikt nie wie kiedy wyjdzie ten dodatek, robi sie juz prawie rok ale wiemy o nim praktycznie nic oprocz przeciekow, ja bym obstawial ze koncowka 2017 ale to Arena w koncu... ostatnio jak cos zapowiadaja to za 2 tygodnie to dodaja  I tak, to konto z podstawka to wchodz sobie codziennie i zbieraj skrzynki za zalogowanie sie, w miesiacu masz chyba 50 laurow + inne smieci do zgarniecia a laury mozna wymienic na materialy ktore potem mozna sprzedac, z 30-40g powinienes miec na miesiac z tego. No a graj sobie na tym z Hotem, wiadomo  

Wielkie dzięki za odpowiedź. Czyli kupuję dodatek ,a czy na allegro można bez problemu kupić czy tylko przez oficjalną Arene ?

Wielkie dzięki za odpowiedź. Czyli kupuję dodatek ,a czy na allegro można bez problemu kupić czy tylko przez oficjalną Arene ?

Mam dwoch znajomych ktorzy dostali bana na konta bo sie okazalo ze ich "tanie" klucze byly lewe. https://www.guildwars2.com/en/retailers/#Poland-physical /emoticons/default_smile.png" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20">

Mam jedno pytanie ponieważ nigdzie nie ma w dziale GW 2 "pytania ogólne" odnośnie tej gry . Czy jeżeli podoba mi się tylko rasa człowieka ,to czy mogę stworzyć drugą taką postać i zamiast przechodzić mapę Kryty(lokalizacji początkowej człowieka chyba) pójść do Ascalona i przechodzić tą mapę? Dodatkowo czy wydarzenia z GW 2 dzieją się przed czy po GW 1?

Mam jedno pytanie ponieważ nigdzie nie ma w dziale GW 2 "pytania ogólne" odnośnie tej gry . Czy jeżeli podoba mi się tylko rasa człowieka ,to czy mogę stworzyć drugą taką postać i zamiast przechodzić mapę Kryty(lokalizacji początkowej człowieka chyba) pójść do Ascalona i przechodzić tą mapę? Dodatkowo czy wydarzenia z GW 2 dzieją się przed czy po GW 1?

Tak, jak robisz postac to z automatu masz odblokowane waypointy do wszystkich krain poczatkowych, jedynie story questy sa przypisane do rasy i wyborow ktorych dokonales przy robieniu postaci. Wydarzenia z gw2 dzieja sie jak mnie pamiec nie myli 250 lat po jedynce.

Tak, jak robisz postac to z automatu masz odblokowane waypointy do wszystkich krain poczatkowych, jedynie story questy sa przypisane do rasy i wyborow ktorych dokonales przy robieniu postaci. Wydarzenia z gw2 dzieja sie jak mnie pamiec nie myli 250 lat po jedynce.

Ok Super wielkie dzięki!

Hej wszystkim mam małe pytanie ,

otóż mam podstawkę GW 2 i chciałbym kupić sobie dodatek , jednak na podstawce mam dostęp tylko do 5 slotów na koncie czy rozszerzenie zwiększy mi liczbę miejsc na nowe postacie ? A jeżeli nie to czy bardziej opłaca mi się zrobić upgrade podstawki czy zrobić nowe konto i kupić dodatek który również wtedy da mi podstawkę. Dodam ,że tak naprawdę na podstawce mam tylko 40 lvl(main) 70k karmy (nie wiem czy to dużo) 11 golda i trochę lauren itd. za daily login itp. które kiedyś były. Co uważacie za lepszy pomysł?

Oraz drugie pytanie czy za niedługo wychodzi kolejny płatny dodatek do GW 2 itp.? Ponieważ jeżeli tak to mogę poczekać ,a nie chciałbym kupić żeby okazało się ,że znowu trzeba kolejny dokupić :/

Dzięki wielkie z góry za pomoc!