Gra przeszła na b2p co przykuło moją uwage.. Obejrzałem 2 recenzje ale mam pare pytań..1. Czy gra wniosła coś nowego w ciągu ostatnich kilku lat?2. Czy gra ma szanse długo sie utrzymać na rynku? ( może głupie pytanie ale chce wiedzieć na co wydam pieniądze ) Dodam że podoba mi sie mass pvp czyli te szturmy na forty itp. Zawsze mnie coś takiego elektryzowało.3. Gdzie najtaniej kupie?4. Jak szybko wbija sie lvl cap i jak wygląda endgame?
1/ Gra jest na rynku nie caly rok. W ciagu tego roku grę nawiedziło wiele interesujących updatów. Miedzy innymi raidy 12 osobowe (Tzw: triale), dodatkowe mapy oraz zmiany w budowie gry. Poprawiono buggi, zwalczono plage Botow oraz gold sellerów. Ogolnie urozmaicono rozgrywkę jest o co walczyc. Teraz Update 6 chempion system, justing system, rebalans wszystkich skilli swiezy start dla wszystkich. Nie mowiac o przejsciu 17 marca na B2P [buy to play - Kup by grac]!!!!
2/Gra sie bedzie trzymac to Elder Scrolls, swoich fanów zawsze bedzie miec a B2P to wspomaga.
3/ Tutaj musisz sie rozejrzec.
4/ Przy grindzie 2 tygodnie, qestowanie miesiac, dwa zalezy ile grze poswiecisz.
End game: Triale(12 osobwe raidy, aktualnie sa 3 ) , Mass PvP( zdobycie imperatora ,twierdze itp..) , Dugnegony Veteranskie ( Walka o wydropienie Uniqatowych masek z Daily) , Crafting (resorching to zajmuje miesiace) ,ogolnie zdobywanie setu. Troszke tego jest,cos dla kazdego napewno sie odnajdziesz.
Bez grupy nic nie zdzialasz odrazu rozgladaj sie za ekipa.