Podstawowe pytanie. Czy warto?

Gra przeszła na b2p co przykuło moją uwage.. Obejrzałem 2 recenzje ale mam pare pytań..

1. Czy gra wniosła coś nowego w ciągu ostatnich kilku lat?

2. Czy gra ma szanse długo sie utrzymać na rynku? ( może głupie pytanie ale chce wiedzieć na co wydam pieniądze ) Dodam że podoba mi sie mass pvp czyli te szturmy na forty itp. Zawsze mnie coś takiego elektryzowało.

3. Gdzie najtaniej kupie?

4. Jak szybko wbija sie lvl cap i jak wygląda endgame?

Nikt nie jest w stanie powiedzieć, czy gra Ci podpasuje. Jeśli podobało Ci się granie w Morrowinda, Obliviona, czy Skyrima, to jest duża szansa, że ci się spodoba. Osobiście gram dopiero od 2 tygodni, ale dzień w dzień nie mogę się oderwać i zarywam nocki. Jak będzie później - nie mam pojęcia. Aczkolwiek już w tej chwili wydane pieniądze zwróciły mi się w miło spędzonym czasie, więc choćbym miał kiedyś zrezygnować przy endgame, to i tak nie będę żałował wydatku.

Obecnie najtaniej chyba jest na targowiskach kluczy, na g2a i kinguin, około 120 zł z podatkiem za grę + 30 dni. Dodam, że po przejściu na b2p 17 marca, pozostały czas abonamentu zostanie zamieniony na eso plus, czyli premkę.

Warto...

... o ile lubisz grę single-player to end-game'u, a później masowe PvP.

A czy czasami w połowie marca 2015r.TESO nie przechodzi na F2P? gdzieś widziałem materiał wideo na ten temat.

A czy czasami w połowie marca 2015r.TESO nie przechodzi na F2P? gdzieś widziałem materiał wideo na ten temat.

Tak.

Tyle że nie przypadkiem, a celowo.

Nie na F2P, tylko na B2P.

Poza tym wszystko się zgadza...

Gra przeszła na b2p co przykuło moją uwage.. Obejrzałem 2 recenzje ale mam pare pytań..1. Czy gra wniosła coś nowego w ciągu ostatnich kilku lat?2. Czy gra ma szanse długo sie utrzymać na rynku? ( może głupie pytanie ale chce wiedzieć na co wydam pieniądze ) Dodam że podoba mi sie mass pvp czyli te szturmy na forty itp. Zawsze mnie coś takiego elektryzowało.3. Gdzie najtaniej kupie?4. Jak szybko wbija sie lvl cap i jak wygląda endgame?

1/ Gra jest na rynku nie caly rok. W ciagu tego roku grę nawiedziło wiele interesujących updatów. Miedzy innymi raidy 12 osobowe (Tzw: triale), dodatkowe mapy oraz zmiany w budowie gry. Poprawiono buggi, zwalczono plage Botow oraz gold sellerów. Ogolnie urozmaicono rozgrywkę jest o co walczyc. Teraz Update 6 chempion system, justing system, rebalans wszystkich skilli swiezy start dla wszystkich. Nie mowiac o przejsciu 17 marca na B2P [buy to play - Kup by grac]!!!!

2/Gra sie bedzie trzymac to Elder Scrolls, swoich fanów zawsze bedzie miec a B2P to wspomaga.

3/ Tutaj musisz sie rozejrzec.

4/ Przy grindzie 2 tygodnie, qestowanie miesiac, dwa zalezy ile grze poswiecisz.

End game: Triale(12 osobwe raidy, aktualnie sa 3 ) , Mass PvP( zdobycie imperatora ,twierdze itp..) , Dugnegony Veteranskie ( Walka o wydropienie Uniqatowych masek z Daily) , Crafting (resorching to zajmuje miesiace) ,ogolnie zdobywanie setu. Troszke tego jest,cos dla kazdego napewno sie odnajdziesz.

Bez grupy nic nie zdzialasz odrazu rozgladaj sie za ekipa.

Gra przeszła na b2p co przykuło moją uwage.. Obejrzałem 2 recenzje ale mam pare pytań..

1. Czy gra wniosła coś nowego w ciągu ostatnich kilku lat?

2. Czy gra ma szanse długo sie utrzymać na rynku? ( może głupie pytanie ale chce wiedzieć na co wydam pieniądze ) Dodam że podoba mi sie mass pvp czyli te szturmy na forty itp. Zawsze mnie coś takiego elektryzowało.

3. Gdzie najtaniej kupie?

4. Jak szybko wbija sie lvl cap i jak wygląda endgame?