Chciałbym wszystkich poinformować, że już dzisiaj rozpocznie się podział serwera EU "Rozłam" serwera zacznie się o godzinie 23:30 czasu UK i potrwa około 12 godzin. Poza tym po podziale wszyscy dostaną 14-dniowego IP BOOST'a
Więcej informacji tutaj. Zadowoleni ? Może w końcu skończy się problem z masakrycznymi kolejkami
Podział serwera - już dziś!
niestety, są dwie strony medalu ;p niby to fajnie, że będą O WIELE mniejsze kolejki ale jakoś nie uśmiecha mi się patrzeć na prostokąty, którymi piszą ruscy (zakładam również, że nieliczni używają angielskie, lepiej, nie umieją wgl ;/), najgorzej będzie na rankedach ale tam już raczej nie orzewiduje Rosjan, bo zwykle to tak 1/4 graczy nie dociera na ten 30 lvl, ze względu na to, że dość trudno wbić . mimo tego mam nadzieję, że nie będzie tak źle . a tak wgl to gdyby było coś nie tak to jak można zmienić serwer na WEST ?
Było pisane o dozwolonej jednej darmowej zmianie serwera.
Zgadza się - jedna jest możliwa, ale jak to niestety nie wiem. Na pewno nie będzie to jakaś wielka filozofia Też z chęcią bym się przeniósł na WEST, ale tam pewnie pójdzie dużo osób i znów będą kolejki
Poczekamy - zobaczymy
w zasadzie to git, że będzie można dokonać wyboru ;p
według mnie na west będzie więcej ogarniętych ludzi, w porównaniu z nordiciem
Widzę Rakson pro z 2000 ELO i najlepszym teamem...
Poziom gry będzie się tylko różnił na wyższym szczeblu, jeśli nie na najwyższym.
Ruscy nie są tacy źli, chyba, że siedzi się na ELO hell, tam graja różne dziwactwa.
PS 30 lvl dość trudno wbić? Zastawie to bez komentarza, nadmienię tylko to, że gra do 30 lvl to samouczek, tutorial.
Na oficjalnej stronie działa już stream, można pooglądać co tam mają do pokazania
Widzę Rakson pro z 2000 ELO i najlepszym teamem...Poziom gry będzie się tylko różnił na wyższym szczeblu, jeśli nie na najwyższym.Ruscy nie są tacy źli, chyba, że siedzi się na ELO hell, tam graja różne dziwactwa.PS 30 lvl dość trudno wbić? Zastawie to bez komentarza, nadmienię tylko to, że gra do 30 lvl to samouczek, tutorial.
no wiesz, nie każdy może sobie pozwolić na 4-6h grania dziennie, w takim tempie to oczywiście, dla chcącego nic trudnego
chodziło mi, że 2 mecze dziennie >.> to wtedy to trwa
ps. wcale nie pisałem, że ruscy są źli, czytaj od czasu do czasu ze zrozumieniem -.- chodziło mi o to, iż byłoby się trudno z nimi porozumieć, w końcu LoL opiera się na współpracy, samemu to se można
ps2. co do Twojego pierwszego wyrażenia to mógłbyś mieć ciut szacunku
Ja także zobacze jak tam na West będzie jak nie będzie kolejek oczywiście zawitam
Zgadza się - jedna jest możliwa, ale jak to niestety nie wiem. Na pewno nie będzie to jakaś wielka filozofia Też z chęcią bym się przeniósł na WEST, ale tam pewnie pójdzie dużo osób i znów będą kolejki Poczekamy - zobaczymy
O zmianie serwera pisało w FAQ .. to będzie takie coś, że wchodzisz do sklepu kupujesz coś tam za free, uaktywniasz to, relog i już, z tego co pamietam
Zawsze bylem patriotą i zostaje na east.Nie lubię west ze względu na to że miałem z graczami stamtąd niemiłe sytuacje.Więc życzę tylko tym którzy idą na W żeby potrafili wytrzymać z Niemcami( którzy głównie piszą tylko swoim języku) i Francuzami (szkoda słów co do niektórych)
Kiedy serwery będą czynne ? Wie ktoś może ?
o 12:30
Nie rozumiem po co idziecie na West, skoro podział serwera był właśnie po to, żeby tych kolejek nie było a jak pójdzie w choo osób na West to tam znowu będą kolejki a Ci z East'a sobie będą spokojnie pykać... Robią coś specjalnie dla Was to Wy robicie na odwrót, jakby nie było.
szczerze mówiąc, to mi kolejki nie przeszkadzają włączam patcher, start, loguje się i sobie oglądam anime lub jakąś inną grę włączam ;p
Chciałbym wszystkich poinformować, że już dzisiaj rozpocznie się podział serwera EU "Rozłam" serwera zacznie się o godzinie 23:30 czasu UK i potrwa około 12 godzin. Poza tym po podziale wszyscy dostaną 14-dniowego IP BOOST'a
Więcej informacji tutaj. Zadowoleni ? Może w końcu skończy się problem z masakrycznymi kolejkami