Podziel się zdjęciem, piękno Tamriel

No no czuję się wyróżniony, bo mój screenshot wylądował na głównej, dzięki @guru;). Widzę tutaj wiele utalentowanych osób, bo jednak co poniektóre kadry trzeba było dobrze wycyrklować. Gratulacje dla @DziubAs za fajny pomysł. Wkrótce kolejna garść screenów ode mnie :)

Spelii jest 10 do użytku w trakcie + light , medium , heavy attack + 2 ulty dla mnie to wystarczająco można skupić się bardziej na walce niż na 50 bindach , każdy ma morpha 2 rozdzielenia , może nie ma ich dużo ale setów jest trochę + teraz wyjdą nowe + ulty do drzewek broni = cała masa możliwości 

POPIERAM ! :)

Przepraszam, ale chciałem przypomnieć, że jest to temat o screenshotach z gry, a nie rekrutujemy, o addonach oraz jak to działa. Zwłaszcza, że odpowiedzi w tematach są, a jak czegoś nie ma to jest priv oraz możliwość założenia tematu. Dzièkuję za uwagę.

Dokładnie jak wspomniał @Sevaril Temat jest poświęcony screenshotami z gry, proszę mieć to na uwadze.

@Topic

SS'y naprawdę imponujące aż pociągają żeby dalej zwiedzać tę grę:D pozdrawiam do zobaczenia (Ebonheart Pact)

Nowe miejsce odkryte dzisiaj:)

OOt3QB.png

Y0ZiIe.png

rL9hLV.png

rI8Sq9.png

Kolejna porcja screenów. Mam nadzieję że zachęcą kogoś do spróbowania tego świetnego mmorpg'a:)

2zMjVU.png

ojK9RZ.png

eLj1iF.png

0OYYYA.png

Muszę przyznać że wasze Screenschoty prezentują się wyśmienicie, przepięknie i cudownie :) ta gra jeśli chodzi o Klimat jest nie powtarzalna, nie znam MMORPG innego z tak pięknym i wielkim światem. Zachęcam innych do dołączenia do wspólnej zabawy, niebawem dawka screenków ode mnie. Pozdrawiam !

ZxTct7.png

uox1Be.png

VXC7t8.png

xCd7zq.png

HXrOTi.png

OrjnSe.png

YFTRIW.png

uqhM2y.png

3lg6kL.png

tX4CxT.png

Przez co wrzucacie screeny?

Przez co wrzucacie screeny?

Ja wrzucam przez stronę imageshack.us

Screen nie mój ale powiem szczerze, piękniejszego nie widziałem.

Pięknie wygląda ta gra! Szkoda, że mój toster nie pozwala mi na pogranie moimi ulubionymi Argonianami :(.

Pięknie wygląda ta gra! Szkoda, że mój toster nie pozwala mi na pogranie moimi ulubionymi Argonianami :(.

gra jest naprawdę imponująco piękna :)

@topic

dawno nie grałem, na pewno coś dorzucę od siebie bo nie miałem ostatnio czasu na granie

@Radinyn
Muszę przyznać że screen imponujący :) mam nadzieję że dorzucisz niedługo coś swojego. Pozdrawiam

http://imgur.com/a/boDhv

Oto moje screeny z mojej nowej postaci pod fabułę. :3

Screenshot_20161007_194454.jpg