No no czuję się wyróżniony, bo mój screenshot wylądował na głównej, dzięki @guru. Widzę tutaj wiele utalentowanych osób, bo jednak co poniektóre kadry trzeba było dobrze wycyrklować. Gratulacje dla @DziubAs za fajny pomysł. Wkrótce kolejna garść screenów ode mnie
Podziel się zdjęciem, piękno Tamriel
Spelii jest 10 do użytku w trakcie + light , medium , heavy attack + 2 ulty dla mnie to wystarczająco można skupić się bardziej na walce niż na 50 bindach , każdy ma morpha 2 rozdzielenia , może nie ma ich dużo ale setów jest trochę + teraz wyjdą nowe + ulty do drzewek broni = cała masa możliwości
POPIERAM !
Przepraszam, ale chciałem przypomnieć, że jest to temat o screenshotach z gry, a nie rekrutujemy, o addonach oraz jak to działa. Zwłaszcza, że odpowiedzi w tematach są, a jak czegoś nie ma to jest priv oraz możliwość założenia tematu. Dzièkuję za uwagę.
Dokładnie jak wspomniał @Sevaril Temat jest poświęcony screenshotami z gry, proszę mieć to na uwadze.
@Topic
SS'y naprawdę imponujące aż pociągają żeby dalej zwiedzać tę grę:D pozdrawiam do zobaczenia (Ebonheart Pact)
Muszę przyznać że wasze Screenschoty prezentują się wyśmienicie, przepięknie i cudownie ta gra jeśli chodzi o Klimat jest nie powtarzalna, nie znam MMORPG innego z tak pięknym i wielkim światem. Zachęcam innych do dołączenia do wspólnej zabawy, niebawem dawka screenków ode mnie. Pozdrawiam !
Przez co wrzucacie screeny?
Przez co wrzucacie screeny?
Ja wrzucam przez stronę imageshack.us
Pięknie wygląda ta gra! Szkoda, że mój toster nie pozwala mi na pogranie moimi ulubionymi Argonianami :(.
Pięknie wygląda ta gra! Szkoda, że mój toster nie pozwala mi na pogranie moimi ulubionymi Argonianami :(.
gra jest naprawdę imponująco piękna
@topic
dawno nie grałem, na pewno coś dorzucę od siebie bo nie miałem ostatnio czasu na granie
@Radinyn
Muszę przyznać że screen imponujący mam nadzieję że dorzucisz niedługo coś swojego. Pozdrawiam