Podzielmy się czymś zbędnym na święta

Chojny Chrum też zarzuci parę kluczy:

STALKER - Zew Prypeci: K0M0-Q2E0-UNAR-GQQN

Sanctum Pl: 3VIFM-3AVDK-2DRL5

Call of Jaurez: The Cartel: PLD2B-0EFW9-HF2HG

Jagged Alliance: CVR7N-0FYQM-BNFZJ

Gra o tron: Początek PL: 0JEX2-5VAZR-KDWEB

Anomaly Warzone earth: QEJMJ-JYsUJ-Ee9Ks

Front Mission Evoled: DGD3P-QBJHT-A5JQA

Dungeon Siege 3: VAPGC-E9Q65-IEIYT

Shaun White Skateboarding: SPW-KRJN-EAAQ-CMPH-VFX7

Wesołych świąt! ;)

Zamiast kluczy do gier, mam parę kluczy do mmo na itemki.

Panzar- OCIG-AJDSKO

APB Reloaded- YC40-2MWH-X9CM-N9QG

Nie wiem czy jeszcze działają, ale warto spróbować.

Problem w tym wszystkim taki, że zabiera go całkowicie losowa osoba~ Nie podziękuje, nie powie że zakosiła. Lepiej wypisać listę i rozsyłać na PW, żeby chociaż mieć świadomość kto wziął.

Sam posiadam nieodkryte kluczę do Dead Space (steam) i Red Alerta 3 Uprising (origin)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to posiadam także gift na steamie do Lunar flight ; )

Prosiłbym o Red Alerta 3 gdyż chciałem w to zagrać :D

Przypominam się trochę, że na świątecznym Streamie też będziemy mieli parę kluczyków do rozdania z Xaorusem, a jak ktoś ma jakieś wolne gry, których i tak nie będzie używał to może przesłać, a na pewno wszystko co dostaniemy zostanie rozdane 23 albo 25 grudnia userom portalu i forum :) A jak nie wszystko pójdzie to też się tutaj wystawi ^^

Też bym prosił cokolwiek na steam. Proszę na pw. Z góry dzięki ;)

To jeżeli ktoś coś ma to też bym prosił o prv ;)

a teraz się zacznie się proszenie itp. czekajcie ludzie aż ktoś coś zaoferuje a dopiero potem go poproście -_-

AHAHAha jakie pazerne hieny nie dość że nic nie dadzą to jeszcze piszą by dawać im kluczę na priv jaki to trzeba mieć upadek moralny.

Pilnie potrzebuje Dungeon Siege 3 jeśli ktoś posiada niech napiszę mogę też coś zaoferować !

Niech ten kto zabrał ten klucz spłonie w piekle i będzie miał święta bez PRĄDU!! Tak długo polowałem na tą gre...

Problem w tym wszystkim taki, że zabiera go całkowicie losowa osoba~ Nie podziękuje, nie powie że zakosiła. Lepiej wypisać listę i rozsyłać na PW, żeby chociaż mieć świadomość kto wziął.Sam posiadam nieodkryte kluczę do Dead Space (steam) i Red Alerta 3 Uprising (origin)Jeżeli ktoś jest zainteresowany to posiadam także gift na steamie do Lunar flight ; )
AHAHAha jakie pazerne hieny nie dość że nic nie dadzą to jeszcze piszą by dawać im kluczę na priv jaki to trzeba mieć upadek moralny.

Coś jeszcze ? Czy może zaczniesz czytać posty od początku zanim zaczniesz obrażać innych użytkowników ?

Coś jeszcze ? Czy może zaczniesz czytać posty od początku zanim zaczniesz obrażać innych użytkowników ?
Pilnie potrzebuje Dungeon Siege 3 jeśli ktoś posiada niech napiszę mogę też coś zaoferować !Niech ten kto zabrał ten klucz spłonie w piekle i będzie miał święta bez PRĄDU!! Tak długo polowałem na tą gre...

Ta gra będzie w następnym CD Action

@NOPAINNOGAIN

Jak masz sam jakiś klucz to się ew. wymieniasz, jak nie czekasz na szczęście, że może bd pierwszy a takie pisanie 100 osób dajcie mi na pw klucz da tylko spam. Zasada kto pierwszy ten lepszy jest lepsza niż grzebanie po 10 stronach kto już dostał a kto nie.

Ta gra będzie w następnym CD Action@NOPAINNOGAINJak masz sam jakiś klucz to się ew. wymieniasz, jak nie czekasz na szczęście, że może bd pierwszy a takie pisanie 100 osób dajcie mi na pw klucz da tylko spam. Zasada kto pierwszy ten lepszy jest lepsza niż grzebanie po 10 stronach kto już dostał a kto nie.

Haha U MAKE MY DAY :)

WTF ten temat powstał, żeby osoby które mają jakieś klucze mogły się nimi podzielić z użytkownikami portalu. Wszelkie prośby i żebractwo podchodzą pod spam big time, a jeżeli macie już jakąś prośbę, lub pytanie do kogoś to używajcie pw. 0 szacunku do świątecznych inicjatyw i samych siebie. Lecą warny i nawet nie piszcie mi na pw "dlaczego dostałem warna, przecież ja nic....."

Edit: śmieciowe posty ukrywam

Jak ma ktoś kluczyk do jakiegoś fajnego indie RPG to chętnie przyjmę :). Żeby nie było to wysłałem już komuś klucz(coby nikt nie nazwał mnie hieną ;).

NorthenStar Tego warna sobie w głowę wsadź i zapakuj pod choinkę... Poprosiłem o klucz i dostałem go na PW od miłej osoby więc to nie był spam.

Żeby nie było off-topu na święta daje HearthStonka :) :

1260247293215646431523611
Jeśli ktoś nie zdążył to dodaje kluczyk do Aura Kingdom :
AU-5XP5-DC9x-JNLV-CDAE - Przyszedł właśnie na Mejla

Jak by ktoś zechciał to mam jeszcze to mam kluczyk do From Dust oraz Shank 2. Proszę pisać na PW ;)

Ja bym prosiła o jakiś kluczyk steam na PW ;).

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Niki, odezwij sie juro do mnie na PW. Bede kupował mounta do WoWa, jezeli mi zostanie pare € to Ci kupie humble bundle.

Ja podam kluczyk do Shaun White Skateboarding na UPlay:SWP-VMMB-LM3N-MC3T-TP9E i sam bym prosił o jakiś kluczyk.

I mam też konto do Infinite Crisis aktywowane jak by kogos interesowało to na PW pisać oddam chętnie.