Dobry, dowiedziałem się, że w poniedziałek startuje beta aktu 4 i mam co do tego parę pytań.
1. Jest to open czy closed beta? Jeśli closed to ciężko się dostać?
2. Czy po becie będzie reset charów?
3. kiedy jest oficjalny start aktu 4?
PoE akt 4
Dobry, dowiedziałem się, że w poniedziałek startuje beta aktu 4 i mam co do tego parę pytań.1. Jest to open czy closed beta? Jeśli closed to ciężko się dostać?2. Czy po becie będzie reset charów?3. kiedy jest oficjalny start aktu 4?
1. Closed beta, chyba ma być pula kluczy wysłana najpierw i potem podczas trwania bety mają wysyłać co 5 min jakiejś osobie z puli.
2. Tak będzie, słyszałem nawet ze podczas trwania bety będą resety.
3. Nie wiadomo, cbt będzie przez 6-8 tygodni.
1. tak jak napisał gościu wyżej ... i zapewne będą tez '' support '' paki z wejściem do bety w końcu kasa musi się zgadzać.
Czyli jeśli zapisałem się do CBT przez steam'a to wiadomość z zaproszeniem dostanę na maila czy tam w okienku steama przeznaczone na wiadomości?
Czyli jeśli zapisałem się do CBT przez steam'a to wiadomość z zaproszeniem dostanę na maila czy tam w okienku steama przeznaczone na wiadomości?Na stronie gry dostaniesz pw.
Mam inne pytanko odnosnie gry.
Nowe ligi startuja wraz z rozpoczeciem bety?
Mam inne pytanko odnosnie gry.Nowe ligi startuja wraz z rozpoczeciem bety?Na normalnej wersji to nie wiadomo, nic nie pisali.
Dla tych którzy sie interesuja beta. Po zakonczenii odliczania nie bedzie wysylana zadna fala kluczy, tylko ludzie z alfy i wybrani streamerzy dostana na start, reszta ludzi bedzie wchodzila co 5min od wybicia 0 na liczniku ktore sie znajduje na stronie ich.
Dobry, dowiedziałem się, że w poniedziałek startuje beta aktu 4 i mam co do tego parę pytań.
1. Jest to open czy closed beta? Jeśli closed to ciężko się dostać?
2. Czy po becie będzie reset charów?
3. kiedy jest oficjalny start aktu 4?