PoE- ARMORED SAINTS

Przecież to tylko 3 tygodnie gry a wychwalasz się jak by to były ze 2 lata co najmniej ale życzę powodzenia !

No nie wiem, 500 przeklikanych godzin to trochę sporo, pierwszy raz w PoE zagrałem w zamkniętej becie i od tego czasu gram z przerwami.

Coraz więcej osób się zgłasza, guild stash jest zapełniony gearem na niskie lvle, więc zapraszamy każdego nowego albo i starego gracza :P

Też dołączę, bo akurat nie mam z kim grać.

Nasza gildia 10 maja weźmie udział w dwutygodniowej lidze charytatywnej! To będą dobre dwa tygodnie Path of Exile!
Więcej info http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/915739

Własnie patchuje i mysle kim zagrac :P Nie grałem troche czasu i nie wiem :P

Można jeszcze dołączyć ?

Mam 16 lat i też dopiero zacząłem .

Gram Shadowem i liczę na to , że będę mógł z kimś razem pograć :)

Można jeszcze dołączyć ?Mam 16 lat i też dopiero zacząłem .Gram Shadowem i liczę na to , że będę mógł z kimś razem pograć

Oczywiście że można!

Serdecznie zapraszamy innych użytkowników forum, mamy już sporo ludzi w gildii, ale myślę, że może być nas więcej.
ps. lubie kiwi

Gildia nadal żyje! Chcąc dołączyć pisz do SmokeWeedEveryday- Pingwin chwilowo nie gra.
Jeżeli jestem offline, dodajcie mnie do znajomych, odpiszę potem.

Odświeżam, nadal gramy i mamy się dobrze.

ARMORED SAINTS - PATH OF EXILE
UWAGA- Przed czytaniem włącz w tle https://www.youtube.com/watch?v=JHxiqQajDEM

Jesteśmy nową gildią grającą na lidze Ambush! Szukamy przede wszystkim nowych graczy nie bojących się wyzwań i czegoś tam.
Wymagania:
-Ts3 lub cośtamcośtam
-Ogarniętość to doskonałość
- Dystans do siebie i poczucie humoru!
MOŻE DOŁĄCZYĆ DOSŁOWNIE KAŻDY!

Nasza gildia oferuje:
-Pomoc nowym graczom- na to stawiamy, chcemy pomagać nowym graczom, nasza gildia jest noob friendly więc możesz dołączyć w każdej chwili!
-Przyjemną atmosferę na teamspeaku i chacie.
- Guild stash.
-Jakieś coś
-Pomoc w rozwijaniu postaci!
-No i najważniejsze! Nasza gildia oferuje unikatowy prefix na chacie!
6891e0.jpg

Gildia powstała dla uczczenia czci legendarnego multigameingu i jego liderowi Qesuhuowi.
DOŁĄCZ JUŻ JUŻ DZIŚ, w grze pisz do SmokeWeedYesteday(ja) lub Pingwins(oficer i współzałożyciel)
W przyszłości planujemy założyć multigame'ing nie no żartuję xD

*nie mamy nic wspólnego z qeshuą i armored saints