PoE- ARMORED SAINTS

ARMORED SAINTS - PATH OF EXILE
UWAGA- Przed czytaniem włącz w tle https://www.youtube.com/watch?v=JHxiqQajDEM

Jesteśmy nową gildią grającą na lidze Ambush! Szukamy przede wszystkim nowych graczy nie bojących się wyzwań i czegoś tam.
Wymagania:
-Ts3 lub cośtamcośtam
-Ogarniętość to doskonałość
- Dystans do siebie i poczucie humoru!
MOŻE DOŁĄCZYĆ DOSŁOWNIE KAŻDY!

Nasza gildia oferuje:
-Pomoc nowym graczom- na to stawiamy, chcemy pomagać nowym graczom, nasza gildia jest noob friendly więc możesz dołączyć w każdej chwili!
-Przyjemną atmosferę na teamspeaku i chacie.
- Guild stash.
-Jakieś coś
-Pomoc w rozwijaniu postaci!
-No i najważniejsze! Nasza gildia oferuje unikatowy prefix na chacie!
6891e0.jpg

Gildia powstała dla uczczenia czci legendarnego multigameingu i jego liderowi Qesuhuowi.
DOŁĄCZ JUŻ JUŻ DZIŚ, w grze pisz do SmokeWeedYesteday(ja) lub Pingwins(oficer i współzałożyciel)
W przyszłości planujemy założyć multigame'ing nie no żartuję xD

*nie mamy nic wspólnego z qeshuą i armored saints

No to dołączę ,bo miałem zamiar zagrać w PoE ale nie miałem z kim :).

Szkoda, że nie VampirLord. :(

Dołączyłbym, ale nie chcę mi się w to grać.

Życzę wam dużo sukcesów, pieniędzy, wiele dziewic, szczęścia w loocie i wszystkie najlepszego.

Nie grywam często, ale mógłbym pograć. Zawsze łatwiej będzie znaleźć kogoś do pt.

Doszła jedna osoba z czego bardzo się cieszymy. Serdecznie zapraszamy !

Zagrał bym, ale jaka średnia wieku jest ? Bo sam mam 20 lat i nie chcę grać z piszczałkami.

Drugie to nigdy w życiu nie grałem w HnS, musieli byście mnie nauczyć co i jak w tym PoE :)

Pozdrawiam.

gdyby był inny prefix i nie było to trolem T_T

Owocowy zapewniam Cię, że każdy w gildii nie jest "piszczałką". Wejdź na TS mmorpg i pogadaj z nami to wszystko ci wytłumaczymy. Najczęściej jesteśmy w "Ogólne Granie - I"
HejterMMORPG To nie jest troll :) Po prostu sądziliśmy, że taka nazwa będzie śmieszna i przyciągnie więcej "weteranów" z mmorpg. W grze chodzi chyba o zabawę, a taki prefix nikomu z gildii nie przeszkadza i oddaje hołd słynnemu użytkownikowi, mojemu koledze Qeshui.

Smiechu warte, te linki w aktywnościach, gimbusiarskie Yolo ^^ oraz 420 blaze it, smiech, jarać nie potrafią pewnie

No i o to właśnie chodzi! B)

Wydaje mi się że robienie z siebie głupków stało się już nie modne. (Dostane bana, ale przynajmniej stojąc po właściwej stronie)

Po właściwej stronie czego? My przecież nie mamy wrogów, chcemy się po prostu dobrze bawić i pomagać nowym graczom. B)

Jeszcze chwila i polecą warny.

Jakie poziomy macie?

Ja mam nową postać 47 lvl, a Maqes jest już po 71 lvlu. Niedawno zaczęliśmy.

Ja mam nową postać 47 lvl, a Maqes jest już po 71 lvlu. Niedawno zaczęliśmy.

Niedawno w sense przynajmniej ja wróciłem do gry, pół tysiąca godzin na steamie więc mam trochę wiedzę o grze.

Napewno dołącze :)Jestem Rangerem 55lvl w Mercenillsu(Czy jak to sie tam nazywa....grunt że ten trzeci poziom :D).Mam mega dystans do siebie i chorą psychike.Juz wysylam zapytanko do miszczza :D

Coraz więcej osób się zgłasza, mamy już guild stash a w nim przedmioty przeważnie dla low lvl- żeby grało się lepiej. Jeżeli gildia nabierze członków to dokupi się miejsca w depo.
6oc3h7.jpg

ile jest już osób?

ile jest już osób?

Pięć i dwie niepewne.

edit

Teraz jest 8 osób i Kamil96 który się jeszcze nie zgłosił.

pół tysiąca godzin na steamie więc mam trochę wiedzę o grze.

Przecież to tylko 3 tygodnie gry a wychwalasz się jak by to były ze 2 lata co najmniej ;):) ale życzę powodzenia !

Z chęcią dołączę, mam jeszcze parę dni l4, więc trochę pogram :) Odezwę się jak obejrzę gre o tron nową - godzinka max.