PoE, bójmy się polaczków?

Moderacja powinna wlepiać warny debilom używającym słowa "polaczek" bądź "polaczki"... POE od dawna ma zaplanowane wsparcie wielu języków, sama firma potwierdziła że ukażę się również i nasza wersja językowa. Niestety przeciwko lokalizacji są kretyni, którzy ulegli stereotypom i cały czas sądzą "z Polski są same dzieciaczki i polaczki, a masakra jak będzie spolszczenie". Ludzie, w każdym kraju są mało rozgarnięte dzieci i w niczym nie odchodzą od naszych "gimbusów". Jedyną różnicą jest język, po angielsku itp. pomijacie takie osoby a po polsku je doskonale rozumiecie i od razu wylewacie tony frustracji na forach wobec wszelkim lokalizacjom...

Jest prosta rada na czat ogólny - po prostu ignorujcie go i się dobrze bawcie w grupce znajomych.

Moderacja powinna wlepiać warny debilom używającym słowa "polaczek" bądź "polaczki"... POE od dawna ma zaplanowane wsparcie wielu języków, sama firma potwierdziła że ukażę się również i nasza wersja językowa. Niestety przeciwko lokalizacji są kretyni, którzy ulegli stereotypom i cały czas sądzą "z Polski są same dzieciaczki i polaczki, a masakra jak będzie spolszczenie". Ludzie, w każdym kraju są mało rozgarnięte dzieci i w niczym nie odchodzą od naszych "gimbusów". Jedyną różnicą jest język, po angielsku itp. pomijacie takie osoby a po polsku je doskonale rozumiecie i od razu wylewacie tony frustracji na forach wobec wszelkim lokalizacjom...

Się nie zdziw jak na global chacie polecą muty za spam polaków i prośby o itemy. Po prostu Polacy będą jeszcze bardziej znienawidzeni w grach, coś jak z ruskimi w docie.

Taki RockAlone czy inny youtuber nagra materiał z PoE i zlecą się polaczki. Temat lepiej zamknijcie bo coraz większy spam i offtop.

W praktycznie każdej grze widać dzieci piszące i robiące głupoty... my zwracamy uwage na Polaków bo najczęściej nie znamy innych języków.

No chyba, że mowa o Polskich serwerach to logiczne, że będą tam sami Polacy... ale tak samo to wygląda na serwerach innych narodowości i tam też są kinderki.

Po prostu nie obrażajmy się i tyle... albo chociaż sprecyzujmy o co nam chodzi tak by nie obrażać ludzi do okoła.

W PoE była dzieciarnia, jest dzieciarnia i będzie dzieciarnia... różnica będzie tylko w widoczności Polskiego języka.

Ludzie z innych państw rozróżniają język Polski, Rosyjski itd tak samo jak by inne języki więc nie jesteśmy wyjątkowi, a i tak nie rozumieją co piszemy więc trzeba mięć wywalone na nich.

A nie wiem też, kiedy macie wgl czas na czytanie tych bzdur na czacie :P albo gracie solo ze słuchawkami na uszach mając wywalone na innych graczy, albo gracie w grupie gdzie nie macie nawet czasu na spoglądanie na ten czas.

Ja czekam na Polską wersje i mam nadzieje, że co raz bardziej zaczną nas zauważać i przestaną porównywać nas do rosji.

Ciekawe jak itemki ponazywają

Polaczek? Nie wiem co to jest, ale wydaje mi sie, ze jest to okreslenie mlodocianego zbuntowanego nastolatka, ktory mysli, ze pozjadal wszystkie rozumy. Jest to osobnik, ktory cechuje sie wyjatkowa ignorancja i niewiedza. Piszac na innych 'polaczki' w znacznym stopniu dowartosciowuje sie i uwaza sie za kogos lepszego(o ironio) - typowy egocentryk. Wszedzie sieje ferment, wmawia wszystkim, ze jego rodacy nie sa lubiani w grach internetowych co jest oczywiscie bzdura. w 99% to taki wlasnie chlopiec/dziewczynka przedstawia zagranicznym graczom swoje poglady odnosnie rodakow w celu tylko sobie znanym. Ma ewidentnie problemy ze swoja osobowoscia, ale wiekszosc z tych osob z czasem jest w stanie zrozumiec swoja straszliwa hipokryzje - Kims takim jest dla mnie 'polaczek'.

Pozdrawiam rodakow i czekam z neicierpliwoscia na spolszczenia do wszelakich gier. Polska gora.

Nie wiem jak my to robimy ale dostałem cztery razy wpi**dol od polaka 0_o
Powinno być inaczej, polaczek cebulaczek.

@up czysty spam nic nie wnoszący do tematu.

Resumując.

Chciałem zapytać się tylko czy poe dostanie spolszczenie.

Czytaj, proszę:

Polaczek ( W moim mniemaniu możesz nie zgadzać się z moją opinią)- czyli dziecko, dorosły który uprzykrza się innym swoim zachowaniem i nad gminnym używaniem słowa "noob". Dużą reputację wyrobiła sobie Polska w takich graj jak Metin2 oraz Tibia (to taki zalążek "polaczków").

Reputacja ta jest negatywna pod wieloma względami, poczynając od tego, że ciężko znaleźć dobrą drużynę/gildie/team a kończąc na tym, że dopisek PL

jest jak wyrok śmierci w MMO. A teraz pomyślmy, tam gdzie jest gra dostępna po "polskiemu" automatycznie są tam polaczki.

Nie zmienimy tego nigdy, ale jest druga strona medalu. Co raz częściej widać opcje PL co świadczy o tym, że polska nie jest zadupiem.

I najważniejsze "A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"- M. Rej

Temat zamknięty każdy następny post będzie uznawany za offtop/spam.

Proszę się już nie udzielać w tym temacie, dziękuje.

Tym postem

ZAMYKAMY TEMAT, DZIĘKUJE ZA UDZIELANIE SIĘ

Zamykam na prośbę autora.

Jedno proste pytanie.

Czy Path of Exile grozi spolszczenie?