Witam. Jestem świeży w takich grach jak PoE i chciałbym się zapytać, co ta gra ma prócz levelowania? Grałem kilkanaście godzin i nie wiem czy grać dalej, czy nie jest to zabawa "wbijam duży lvl, robię nową postać i znowu wbijam"? Pozdrawiam
PoE? Co dalej?
poe to h'n's, czyli jak w każdej grze tego typu, chodzi o lvlowanie i farmienie lepszego ekwipunku...
grasz robisz sobie build'a jakiego chcesz, farmisz póki nie masz najlepszych możliwych itemów pod ten build, jeżeli chcesz wbijasz 100, jak nie to przestajesz grać tą postacią jak osiągniesz najlepszy możliwy gear i robisz nową postać pod inny build i to samo hack and slash
najlepiej grać na hardocore, o ile nie zraża cię utrata sprzętu, zawsze to przy jakimś okazjonalnym RIPie można sobie od nowa farmić
co kto lubi, ale ogólnie tak to wygląda, bicie potworków i farmienie sprzętu aż po śmierć/znudzenie
Witam. Jestem świeży w takich grach jak PoE i chciałbym się zapytać, co ta gra ma prócz levelowania? Grałem kilkanaście godzin i nie wiem czy grać dalej, czy nie jest to zabawa "wbijam duży lvl, robię nową postać i znowu wbijam"? Pozdrawiam