Siema mam takie pytanko czy warto grać solo w PoE, czy raczej na dłuższą metę nie warto??
PoE gra solo
Na jedno wychodzi, tylko grając solo jest większa szansa, że gra po jakimś czasie Ci się znudzi...
Jak grasz godzinke dziennie to się nie znudzi tak szybko.
Lecz jeśli napierdzielasz 5h to lepiej znajdź kompanów.
Zależy od ciebie, ja tam gram solo i mi to nie przeszkadza, granie solo ma swoje + i -. Ze znajomymi pogrywam od czasu do czasu w inne gry, dlatego w poe wolę sobie sam siekać potwory.
Oj zależy zależy, ja tam lubię grać solo jak i koleżką. Nie lubię za to biegania w 5-6 ponieważ zamiast rozkoszować się grą to wszyscy biegną na oślep aby jak najszybciej.
Ja osobiście gram solo, od 8-12h dziennie jeśli zagospodaruję czasem, jednak wiem, że również świetnie jest grać z kompanami. Jeśli lubisz grać solo, to graj sobie z ulubioną muzyką w tle, a jeśli masz ekipę, którą bardzo lubisz to jeszcze lepiej. Gra jest do solowania, ale nie jest to wymóg.
Gram od closed bety, jakies 2.5k godzin, 95% czasu solo i jeszcze mi się nie znudziło
Solo i gadam sobie z ziomkami na ts i czasami razem porobimy razem jakies mapki
Siema mam takie pytanko czy warto grać solo w PoE, czy raczej na dłuższą metę nie warto??