PoE i nie tylko ekipa w wolnych chwilach

Witam,

Szukam graczy, którzy w wolnych chwilach bez spiny grają gry typu PoE, Teso.

Wymagania :

-Komunikator głosowy

-Dobre poczucie humoru :-)

Chętnie popykam w lolki i inne cs-y (meczowe) jeśli, rzecz jasna, nie przeszkadza Ci chwiejna forma ^^

Jasne, że nie przeszkadza im więcej ludzi to lepiej, w lige długo nie grałem, bym musiał konto lvl, ale co tam przecież w wolnych chwilach można popykać, Zapraszamy więcej osób, żeby się zgłosiło

Mogę zagrać w lol, smite jeżeli ktoś gra :P z mmorpg gram w riders of icarus

Od wczoraj pykam w PoE trochę ;)
Do tego PUBG, CS i przeglądarkowy Estogan, a czasami Battlefield 1 i Citadel: Forged With Fire

Posiadam kanał na prywatnym team-speaku (Nie, nie używam i nie zamierzam używać Discorda)

To może zarzuć tym ts-em i ugadajmy się na jakiś dzień i godzinę co by pogadać kto w co gra i w co ewentualnie wszyscy mogliby pograć.

Sugeruję godziny wieczorne np. ~18:00 ? Co do dnia, to mnie jest obojętne.

Od wczoraj pykam w PoE trochę 
Do tego PUBG, CS i przeglądarkowy Estogan, a czasami Battlefield 1 i Citadel: Forged With Fire

Posiadam kanał na prywatnym team-speaku (Nie, nie używam i nie zamierzam używać Discorda)

Super, jak możesz to podeślij Ts na priv wszystkim, będę wdzięczny ;)

Wyślę, kto może to niech wbije jeszcze dzisiaj, a jeśli nie, to jutro na tą 18 możemy się zgadać ;)

Czesc wam, jak mowa o PoE to tez bym zagral w ekipie. Inne gry moze tez choc to mocno zalezy od czasu. Pozdro kontakt priv please

https://discord.gg/VC2NuBr jesli chodzi o granie czy o poe to zapraszam tutaj na discorda :) ktoś się znajdzie Gramy tez w "battlerite , The amazing eternals , asta " i można propnować gry :)

Witam,

Szukam graczy, którzy w wolnych chwilach bez spiny grają gry typu PoE, Teso.

Wymagania :

-Komunikator głosowy

-Dobre poczucie humoru :-)