Witam,
Szukam graczy, którzy w wolnych chwilach bez spiny grają gry typu PoE, Teso.
Wymagania :
-Komunikator głosowy
-Dobre poczucie humoru :-)
Witam,
Wymagania :
-Komunikator głosowy
Chętnie popykam w lolki i inne cs-y (meczowe) jeśli, rzecz jasna, nie przeszkadza Ci chwiejna forma ^^
Jasne, że nie przeszkadza im więcej ludzi to lepiej, w lige długo nie grałem, bym musiał konto lvl, ale co tam przecież w wolnych chwilach można popykać, Zapraszamy więcej osób, żeby się zgłosiło
Mogę zagrać w lol, smite jeżeli ktoś gra z mmorpg gram w riders of icarus
Od wczoraj pykam w PoE trochę
Do tego PUBG, CS i przeglądarkowy Estogan, a czasami Battlefield 1 i Citadel: Forged With Fire
Posiadam kanał na prywatnym team-speaku (Nie, nie używam i nie zamierzam używać Discorda)
To może zarzuć tym ts-em i ugadajmy się na jakiś dzień i godzinę co by pogadać kto w co gra i w co ewentualnie wszyscy mogliby pograć.
Sugeruję godziny wieczorne np. ~18:00 ? Co do dnia, to mnie jest obojętne.
Od wczoraj pykam w PoE trochę Do tego PUBG, CS i przeglądarkowy Estogan, a czasami Battlefield 1 i Citadel: Forged With Fire Posiadam kanał na prywatnym team-speaku (Nie, nie używam i nie zamierzam używać Discorda)
Super, jak możesz to podeślij Ts na priv wszystkim, będę wdzięczny
Wyślę, kto może to niech wbije jeszcze dzisiaj, a jeśli nie, to jutro na tą 18 możemy się zgadać
Czesc wam, jak mowa o PoE to tez bym zagral w ekipie. Inne gry moze tez choc to mocno zalezy od czasu. Pozdro kontakt priv please
https://discord.gg/VC2NuBr jesli chodzi o granie czy o poe to zapraszam tutaj na discorda ktoś się znajdzie Gramy tez w "battlerite , The amazing eternals , asta " i można propnować gry
Witam,
Wymagania :
-Komunikator głosowy