PoE klucz

Jako iż lubię pomagać innym, to mam coś dla was, użytkowników forum.

Dzisiaj przypadkiem dojrzałem, że dostałem się do BETY POE, ale również dostałem dodatkowy klucz na oddanie.

Więc moja propozycja jest taka, że oddam komuś z was ten kluczyk, piszcie posty, a jutro wybiorę osobę której owy kluczyk oddam (wszystko wyjdzie w drodze losowania)

PS: Niech zgłaszają się ludzie którzy chcą w to pograć, a nie wymienić czy też sprzedać...

@@@EDIT 1

Jutro jakoś około 12-14 dam wynik :)

Proszę o kLucz do PoE Gdyż próbuje go zdobyć od wyjść PoE i mi się nie uda więc proszę o klucz:) z góry dzięki

Chciałbym dostać ten klucz PoE, ponieważ chciałbym grać w nią aż do samej śmierci xD

Prosze o klucz do CBT PoE, poniewaz bardzo chcialbym sprawdzic ta gre, a swojej szansy jeszcze nie dostalem.

Prosił bym o klucz do PoE, ponieważ, odkąd zaprezentowali tą grę nie miałem szczęścia, by ja zobaczyć na własne oczy, choć jestem wiernym fanem serii Diablo ;). Dark fantasy ahhh ;)

Jako iż lubię pomagać innym, wklejam tu o to beta key do POE. :) Nie ma za co i nawzajem.

FR95R-ARXC7-X856Z-SS933

AAAAaaaaa klucz do PoE. Aaaaa muszę go mieć, jak nie to zginę. Mój komputer chce mieć ten klucz zapisany w notatniku. Mówi, że jak nie będę miał klucza do PoE to się więcej nie odpali! Sam widzisz, że potrzebuje tego klucza.

@Up: o sorki nie odczytałem do końca postów ;d, więc mam przerąbane. :(

... i tak będzie losowanie,a ja nie chce klucza :P

Może ktoś ma klucz do PoE i jest mu niepotrzebny i w ogóle jeżeli jest taka osoba to bardzo bym prosił o niego albo prosze o kontakt na pm.

Dołączam się do grona z prośbą o możliwość dostania tego jedynego klucza ...

Hej myślę,że jesteś dobrym człowiekiem skoro chcesz podzielic się kluczem.

Chętnie bym go przyjął ale sie nie narzucam,to ty zdecydujesz komu go oddasz; jeśli mnie wybierzesz będę ci bardzo wdzięczny :D:)

Witam

Grą Path of Exile jestem zafascynowany. Jako iż jestem fanem serio gry Diablo chciałbym spróbować swoich sił w tym tytule. Czytałem o niej bardzo wiele. Konto mam założone od listopada jednak nie dostałem Beta keya. Wiem, że nie tylko jak tak mam. Wielu ludzi też cierpliwie czeka na swój klucz jednak mam nadzieje, że wybierzesz mnie bądź pewien, że klucz sie nie zmarnuje.

Z góry dzięki

Pozdrawiam Sargo

Sargo jest żałosny.. spojrzcie tylko kiedy sie zarejestrował:P To jest jego pierwszy post na forum a konto zrobi tylko żeby dostać klucz :o

Sargo jest żałosny.. spojrzcie tylko kiedy sie zarejestrował To jest jego pierwszy post na forum a konto zrobi tylko żeby dostać klucz

zazdrosny czy co ?? bez konta raczej nie może napisać ....

Żałosny to ty jesteś, i co z tego, że teraz zrobiłem konto? Nie ma wymogów, żeby dostac beta keya trzeba miec +100 postów. Więc nie gadaj głupot

chętnie i ja przyjmę :)

ej ale takie rzeczy to na hydeparku, albo w dziale "konkursy" ;p

gra jest bardzo ciekawa, ale od razu mowie że jesli ktoś nie lubi powtarzalnosci, to niech nawet nie pisze ;)

w grze sa tylko 2 krotkie akty ktore powtarza sie 4 razy - potem jest tzw. chaos 5 poziom - bardzo trudny

@edit sorki dopiero zobaczyłem date 1 postu

Witaj ! Chciałbym dostać klucz do PoE ponieważ bardzo lubie taki rodzaj gier oraz czekam już na swój około 4 miesiące . Chciałbym nareszcie poczuć ten klimat i zagrać . Jeżeli chciałbyś abym doświadczył tego klimatu i był zadowolony to bardzo Cie proszę podaruj mi klucz ;] . Pozdrawiam !!!

Jako iż lubię pomagać innym, to mam coś dla was, użytkowników forum.

Dzisiaj przypadkiem dojrzałem, że dostałem się do BETY POE, ale również dostałem dodatkowy klucz na oddanie.

Więc moja propozycja jest taka, że oddam komuś z was ten kluczyk, piszcie posty, a jutro wybiorę osobę której owy kluczyk oddam (wszystko wyjdzie w drodze losowania)

PS: Niech zgłaszają się ludzie którzy chcą w to pograć, a nie wymienić czy też sprzedać...

@@@EDIT 1

Jutro jakoś około 12-14 dam wynik :)