Witam, mam wielką prośbę do użytkowników forum, założyłem konto na PoE 19 stycznia 2011 roku, i nadal nie ujrzałem klucza a bardzo chętnie bym zagrał, tak więc jakby ktoś miał zbędny klucz byłbym wdzięczny gdyby podesłanie mi go na pw. A dlaczego ja, nie wiem, liczę na dobroć któregoś z użytkowników.
PoE Klucz
gówno chcesz mieć z tego korzyści i dobrze wiesz co robisz po za tym ja też czekam i mi się odechciało czekam na OB bo jest napisane żeby się nie zniechęcić gra monotonną mało rzeczy teraz jest dostępnych to lepiej poczekać ...
Może i warto poczekać, ale i tak chciałbym zobaczyć co PoE ma do zaoferowania, ponieważ gameplay nie odda tego co można zobaczyć na własne oczy.
Dałbym ci kluczyk ale masz 2 posty wiec jesteś dla mnie trollem i wole go dać koledze za piwo
Dałbym ci kluczyk ale masz 2 posty wiec jesteś dla mnie trollem i wole go dać koledze za piwo
Spoko już nie trzeba, dostałem od pewnego miłego użytkownika konto. Co do trolla, nie nie jestem nim, newsy na tej stronie czytam już od bardzo bardzo dawna.
Graba w takim razie możesz go oddać mnie(chyba,że też jestem trollem:D).
gdyby ktoś posiadał jeden klucz którego nie używa był bym bardzo wdzięczny gdyby wysłał mi go na PW.
Witam, mam wielką prośbę do użytkowników forum, założyłem konto na PoE 19 stycznia 2011 roku, i nadal nie ujrzałem klucza a bardzo chętnie bym zagrał, tak więc jakby ktoś miał zbędny klucz byłbym wdzięczny gdyby podesłanie mi go na pw. A dlaczego ja, nie wiem, liczę na dobroć któregoś z użytkowników.