PoE mój build :)

Siema :D , ostatnio wszyscy chwalą się swoimi buildami to ja pochwalę się swoim , tylko że... Mój nie jest wymyślony , tylko to build który ma mój shadow

Owa kombinacja passywów ma dać nam jak największy DPS i attack speed

wymagane bronie: (Claw & Dagger)

http://www.pathofexi...XbvoPPq9Mb_kw==

@edit tak wiem że pominąłem kółeczko z dagger dps i crit , ale narazie nie mam jeszcze lvla by owe dodać :D

to ja swoim:) http://www.path-of-exile.pl/passive-skill-tree/AAAAAgYBAMwDlgR-BfkK_wyNDUkOSA84D6sRlhPAFfAV_Ra_F9ga2x4aIuoj9igqLkUwVDF7MgE2QjeKOlg7KD1lQFVD0kp9TudW-lpIXQle-mBDYeJh62NDZx5noGgOan5qlW1sbj1vV3BScNV463pTf3-HE4d2h9uKOI19j_qQCpKAk_yXBplXmheaeJsmm7WcpJ2jozqjiqgarR6uz6_rshm0xbVIwFHC7MM6ykrOZ8960DnWB9vn3ILdDd1I44TnCud05-ro1uuO7XbuDu9676Dv8PLh8-r5M_lj_Kv8xf-T

po 1sze po co passive pod 2 rożne bronie? po 2gie za mało tanka ma ta postać żeby żyć... sad but true

Co do tych buildów: Ładujecie za dużo w ofensywę i praktycznie nic w HP (Choć ten 2 build coś ma). W tej grze na pierwszym miejscu jest defensywa i IMO min 80% punkcików w takową powinno się dać. Chyba, że chcecie zadawać tons of dmg i róznocześnie padać w 1-2 sekundy.

Takim tokiem gry, full DPS będziesz na mapkach 66+ w end game padał jak mucha, papierowa postać po prostu, nie polecam, ominąłeś bardzo dużo passive tree które dodają life co jest podstawą każdej postaci. Dodałeś też kilka punktów niepotrzebnych które mogłyby bardziej zaowocować w późniejszej fazie gry i znacznie poprawić Twoją postać, jeżeli to Twoje początki zdecydowanie polecałbym Ci jakiś sprawdzony build. Pisze Ci to z własnego doświadczenia, mam 3 postacie 69,64,81lvl i mogę Cię zapewnić że na mapkach w end game potworki zadają naprawdę spore obrażenia, patrząc na Twoją postać, walczysz w zwarciu a takim kreowaniem postaci, full DPS wróżę Ci glebę po 2/3 hitach od zwykłego potworka, nie muszę chyba pisać co dalej ;)

bo po co mi hp jak na hita ściągam :D ?

bo po co mi hp jak na hita ściągam ?

nie zawsze bedziesz sciagal potworki na hita, tym bardziej na mapkach, mercilessu, a poza tym bedzie wybiegalo ci po parenascie mobkow, zreszta sam zobaczysz, powodzenia w expieniu ;)

mam 67lvl i jakoś daje sobię radę :D

zobaczysz na mapkach :)

67 to sporo punktów zmarnowałeś pozdrowienia w zbieraniu orbów na resetowanie, trochę będzie potrzeba :)

masz 67 ale na normalu... taki build nie ma prawa byty na HC

yess na hc to głupota iść w czysty dps, a na normalu, kto gra na normalu ?

ja gram na normalu, nie widzi mi się paść na HC ze względu na spadek FPS przy tak słabej optymalizacji albo przy spadku pingu i lagu. Mam 81lvl i na normalu padłem 2 razy ze względu właśnie na DC. Nawet na normalu iść w czysty DPS to głupota bo na mapkach przy 6 osobowym party, nic nie zabijesz na hita, jedynie możesz się złożyć na hita.

gram na normalu -_-

Samym dmg nie ujedzie i to jest potwierdzone przez każdego wyżej wyższy poziom trundności i nawet moba nie zabijesz albo dmg i hp albo dmg i obrone takie jest moje zdanie

Siema :D , ostatnio wszyscy chwalą się swoimi buildami to ja pochwalę się swoim , tylko że... Mój nie jest wymyślony , tylko to build który ma mój shadow

Owa kombinacja passywów ma dać nam jak największy DPS i attack speed

wymagane bronie: (Claw & Dagger)

http://www.pathofexi...XbvoPPq9Mb_kw==

@edit tak wiem że pominąłem kółeczko z dagger dps i crit , ale narazie nie mam jeszcze lvla by owe dodać :D