PoE od zera

Witam! Są chętni do pogrania w PoE? Gra strasznie mi się podoba ale jakoś tak wydaje mi się bardzo skomplikowana (drzewko passive skilli czy robienie itemów wg. jakichś recept itp. :d) dlatego szukam ludzi którzy to wszystko ogarniają i mają chęć do wspólnej gry. Mam shadowa 20lv czyli jestem i tak na początku więc można zacząć od zera. Kontakt przez pw albo w tym temacie :)

Siemka, jeżeli nadal jesteś zainteresowany napisz na PW :)

Chetnie tez zagram ale nic nie ogarniam w tej gierce ;p

Gram cały czas, mam postać na 55 lvlu, więc jeśli chcecie pograć, to pisać na postać CukrzykTwo, DarkBall, ChemiK.

Ja z chęcią też mogę zacząć

siemka, tez moge zagrac

Mój nick Sherrgrax w grze się dogadamy na jakiej lidze zapykamy od zera.

Poczekajcie do 2 wrzesnia, pykniemy wtedy razem:)

Najpierw niech się ekipa jakaś zbierze ;p

2 września wychodzi ten nowy dodatek? Właśnie miałem zaproponować aby zacząć właśnie z wejściem tego dodatku.

Eeee teraz też można przynajmniej już mieć wtedy ekipę jakąś bo za nim się doczekamy to ktoś się wykruszy, ja sobie pykam na standard puki co.

a ile osób potrzebujecie?
Może też bym sie skusił

Ile się da to wtedy i gildie się stworzy :)

W sumie już można założyć i dogadać się w grze, jak coś to PM pisać.

tak jak wyżej, dajcie znać przez PM co z tego wyjdzie.

Cześć!

Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu chętnie dołączę do PoE, tylko czekam na dostawę nowego piecyka ;-) Ostrzegam, nigdy nie grałem w PoE, nie wiem czy się wciągnę i jak długo będę w to grać, bo czym starszy człowiek tym u mnie gorzej ze znalezieniem odpowiedniej dla mnie gry. Co do mojej aktywności to z tym różnie bywa, czasami gram parę dni pod rząd albo bywa tak, że nie ma mnie 2 tygodnie ze względu na pracę i obowiązki rodzinne ;-)

Pozdrawiam,

Frytzu!

Jak coś jestem na Prophecy league (nie HC). Mam 92 lvl Scion więc mogę pomóc we wszystkim :p. PM jak czegoś potrzeba :).

Też chętnie bym zagrał ale jestem zielony w tą grę ktoś ogarnięty by pomógł ?

Ja osobiście polecam zacząć przed dodatkiem, gdyż w ten sposób poznacie podstawy gry, poznacie drzewko oraz skille, a może nawet zaczniecie rozumieć mechaniki tej gry oraz itemów. Co najważniejsze, macie okazzje potestować nowe buildy, swoje lub gotowe (na start polecam gotowce).

PS

Znajdziecie mnie w grze pod nickiem Omna. Teraz jestem głównie offline ale co jakiś czas się pojawiam. Wraz ze startem nowej ligi będę już głównie online z wyjatkiem czasu spędzanego w pracy.

Pozdrawiam,

Ptaku

Witam! Są chętni do pogrania w PoE? Gra strasznie mi się podoba ale jakoś tak wydaje mi się bardzo skomplikowana (drzewko passive skilli czy robienie itemów wg. jakichś recept itp. :d) dlatego szukam ludzi którzy to wszystko ogarniają i mają chęć do wspólnej gry. Mam shadowa 20lv czyli jestem i tak na początku więc można zacząć od zera. Kontakt przez pw albo w tym temacie :)