PoE po polsku

Serio, ludzie? To nie odpalajcie tej wersji, lol. Nikt wam nie narzuci polskiej wersji językowej, bo wybraliście kraj Polska, przy rejestracji. Ogarnijcie się trochę i nie róbcie nam żadnego wstydu wysyłając jakieś wiadomości na oficjalne forum łamanym angielskim. Nie chcesz polskiej wersji językowej, to jej nie wybieraj w opcjach. Gra gitara?

A polska wersja już dawno została zapowiedziana.

o co spina? wyraziłem tylko zdanie o polskiej wersji poe... nikt nie powiedział ze mam zamiar jej używać

@up watch out it's flejm! sie temat rozkręcił

Chodzi mi o to, że każda gra która zostanie przetłumaczona na polski zostaje oblężona przez dzieci z podstawówek, a tego nikt nie chce. Opryskliwe takie cuś, że oj.

Nazwy pewnie zostawią w spokoju tak samo dubbing, dobrze było by poczytać co ten npc gadają :) Ciekawe ile prawdy z ich wypowiedzi będzie po polsku.

Według mnie, za każdym razem kiedy obojętnie jakie studio chce dokonać spolszczenia obojętnie jakiej gry, powinniśmy się cieszyć i nie narzekać. Dlaczego? Stajemy się coraz bardziej zauważalni na rynku gier, wybijamy się z tłumu, przez co wprowadzane są dla przykładu płatności w złotówkach etc. Dodatkowo każdy z graczy staje przed możliwością wyboru między wersją angielską a polską, i co najważniejsze, do niczego nie jest zmuszany :)

Także cieszmy się i radujmy, że kolejna gra wpisuje się w poczet gier spolszczonych. Kto wie jakie kroki mogą być kolejne.

Według mnie, za każdym razem kiedy obojętnie jakie studio chce dokonać spolszczenia obojętnie jakiej gry, powinniśmy się cieszyć i nie narzekać. Dlaczego? Stajemy się coraz bardziej zauważalni na rynku gier, wybijamy się z tłumu, przez co wprowadzane są dla przykładu płatności w złotówkach etc. Dodatkowo każdy z graczy staje przed możliwością wyboru między wersją angielską a polską, i co najważniejsze, do niczego nie jest zmuszany Także cieszmy się i radujmy, że kolejna gra wpisuje się w poczet gier spolszczonych. Kto wie jakie kroki mogą być kolejne.

Portfele dzieciaków wybijają się ;C

Proszę zamknąć temat.dziękuje.

Na prośbę autora zamykam.

Czy chcesz aby poe było polsku ? ( tylko napisy, audio zostaje)