PoE - pytania

Witam !

Mam kilka pytan na temat tego h&s'a. Jesli gdzies sa odpowiedzi na te pytania to prosze o wyrozumialosc. Przechodze do pytan:

1. F2P ?

2. Wiadomo czy IS bedzie mial spory wplyw na gre?

3. Wiecie moze czy jest to P2W ?

4. Kiedy oficjalna premiera?

Z gory dzieki za odpowiedzi i przepraszam jesli te pytania gdzies maja swa odpowiedz na tym badz forum !

1. Ponoć tak

2,3,3 Nie ma jeszcze żadnych konkretów :)

Skoro za wejście do testów trzeba było płacić, to na 90% będzie p2w.

#up

Puknij się w ten pusty łeb. To że klucze można było kupić supportując rozwijający się projekt to nie znaczy że trzeba było to robić i gra jest pay4win. Klucz były także rozdawane za darmochę.

#topic

1. F2P ?

1.Tak

2. Nie wiadomo ale na razie twórcy gry głupot nie robią także bądźmy pozytywnej myśli

3. To samo

4. Coś słyszałem że niby za jakiś miesiąc ale może to być tylko plotka

Gra zdecydowanie warta uwagi.

Trochę słabo z informacjami, a ty już chcesz zamknąć temat ;p

2. Jeśli przeszkadza ci zwierzak, który nic nie pomaga, estetyczne zmiany , bądź dodatkowe sloty na postacie (na samym początku masz 4) i do skrzyni (4 sloty, dość dużo miejsca), to tak.

3. Nie, nic na to nie wskazuje, ale za 1000 $ (Diamentowy pakiet) można sobie kupić możliwość stworzenia unikalnego przedmiotu, unikalny emblemat na forum etc. Ale bądźmy szczerzy... wszystko jest dyskutowane z producentami, więc nic na to nie wskazuje. Oferta jest dostępna do końca beta-testów.

4. Tak, powinno być za miesiąc, i to nie plotka, tylko zapowiedź od GGG

Fichetta:

"Skoro za wejście do testów trzeba było płacić, to na 90% będzie p2w."

-> Mylisz się, nie trzeba płacić za wejście do testów. Można wejść do beta-testów na 4 sposoby :

- Wygrać konkurs na forum PoE albo innym forum

- Dostać klucz z licznika, każdy klucz jest oddawany co 5 minut

- Zaspamować kontami, dla większego prawdopodobieństwa i na każdym musi być choć jeden post (większość tak niestety robi i to też powód siedzenia przez rok na wybranie)

- Kupić najtańszy pakiet,

Druga rzecz, że nawet za najtańszy pakiet, nie płacisz za klucz, tylko za punkty w pakiecie, które zostaną w takiej samej formie bo CBT, tyle tylko że bez klucza.

Gra będzie F2P, IS nie będzie wpływał na rozgrywkę - głownie zmiany kosmetyczne więc nie ma co sie martwić

@up tak mowia, jednak mam wrazenie ze tym razem Ci z GGG nie chca nas zrobic w kija

A czy wiadomo czy będzie wipe?

Po każdym patchu jest tak że istniejący Bohaterowie przechodzą do "starszej ligi" lecz zostają. Może na premierze będzie to na takich samych zasadach.

No właśnie nie wiem czy opłaca się aż tak koksać postać, bo ktoś coś mówił że przed OB będzie wipe na 100%

Witam !

Mam kilka pytan na temat tego h&s'a. Jesli gdzies sa odpowiedzi na te pytania to prosze o wyrozumialosc. Przechodze do pytan:

1. F2P ?

Z gory dzieki za odpowiedzi i przepraszam jesli te pytania gdzies maja swa odpowiedz na tym badz forum !