Otóż od jakiegoś czasu gram w PoE, to pierwsza tego typu gra, którą dosyć polubiłem.Wbiłem podajże już 56 lvl marudera (tank).Jednak mam problem, ponieważ BARDZO rzadko coś fajnego mi leci z mobków.Czasem jak patrzę na itemki na czacie, to nie wierze ,że coś takiego można wydropić .I to nasuwa się moje pytanie, czy mielibyście jakieś porady, jak efektownie dropić przedmioty,lub te wszystkie gemy itd?.Wiem o itemach na drop, ale kiedy zakładam takowe rzeczy, jestem zbyt łatwy do zabicia, a i moje normalne eq zostawia wiele do życzenia ;/.
PoE pytanie zielonego :)
56 lvl to idealny lvl do farmienia na The Ledge na Mercilles, mapka jest od 53 i jest na niej dużo łatwych mobów. Jeżeli nie masz szczęścia do itemów to tam możesz pofarmic scrolle a potem kupić eq.
Dobre miejsce do farmienia na 50lvlu jest też The Docks na Cruel'u.
uniki w PoE sa przereklamowane, tylko kilkanascie z nich nadaje sie do gry, reszta to smieci dobre na low lvl
a zamiast dropic... radze kupowac rzeczy od kolesi, jesli jednak wolisz cos zdobyc samemu, najpierw wbij z 70 lvl i farm Piety na Mercu
Hmm z chęcią sprawdzę The Ledge, a co do kupowania rzeczy, jak wspomniałem jestem zielony, i nie raz dałem się po prostu ociulać, zatem wole nie próbować xD.
Widze znawca. Wiekszość Uników nie jest na wysoki lvl- nie chodzi o ich "beznadziejność" a o to ze nawet unikiem na 25 nie pojdziesz na poziomy 70+... Co do tych o większym LVLU- Mówią ze to wyobraznia tutaj nas ogranicza.
--
Sprobuj grac z zaufanym przyjacielem ktory nie bedzie klikał wszystkiego co wyleci. Nie jestem pewny jak to teraz wygląda, ale w party lecą rzadsze itemy ze względu na cięższe mobki. Jednak troche prawdy w tym co Guru pisze jest. Farma Itemów dopiero pozniej sie zaczyna.
Otóż od jakiegoś czasu gram w PoE, to pierwsza tego typu gra, którą dosyć polubiłem.Wbiłem podajże już 56 lvl marudera (tank).Jednak mam problem, ponieważ BARDZO rzadko coś fajnego mi leci z mobków.Czasem jak patrzę na itemki na czacie, to nie wierze ,że coś takiego można wydropić .I to nasuwa się moje pytanie, czy mielibyście jakieś porady, jak efektownie dropić przedmioty,lub te wszystkie gemy itd?.Wiem o itemach na drop, ale kiedy zakładam takowe rzeczy, jestem zbyt łatwy do zabicia, a i moje normalne eq zostawia wiele do życzenia ;/.