PoE pytanie zielonego :)

Otóż od jakiegoś czasu gram w PoE, to pierwsza tego typu gra, którą dosyć polubiłem.Wbiłem podajże już 56 lvl marudera (tank).Jednak mam problem, ponieważ BARDZO rzadko coś fajnego mi leci z mobków.Czasem jak patrzę na itemki na czacie, to nie wierze ,że coś takiego można wydropić :blink: .I to nasuwa się moje pytanie, czy mielibyście jakieś porady, jak efektownie dropić przedmioty,lub te wszystkie gemy itd?.Wiem o itemach na drop, ale kiedy zakładam takowe rzeczy, jestem zbyt łatwy do zabicia, a i moje normalne eq zostawia wiele do życzenia ;/.

56 lvl to idealny lvl do farmienia na The Ledge na Mercilles, mapka jest od 53 i jest na niej dużo łatwych mobów. Jeżeli nie masz szczęścia do itemów to tam możesz pofarmic scrolle a potem kupić eq.
Dobre miejsce do farmienia na 50lvlu jest też The Docks na Cruel'u.

uniki w PoE sa przereklamowane, tylko kilkanascie z nich nadaje sie do gry, reszta to smieci dobre na low lvl

a zamiast dropic... radze kupowac rzeczy od kolesi, jesli jednak wolisz cos zdobyc samemu, najpierw wbij z 70 lvl i farm Piety na Mercu

Hmm z chęcią sprawdzę The Ledge, a co do kupowania rzeczy, jak wspomniałem jestem zielony, i nie raz dałem się po prostu ociulać, zatem wole nie próbować xD.

Widze znawca. Wiekszość Uników nie jest na wysoki lvl- nie chodzi o ich "beznadziejność" a o to ze nawet unikiem na 25 nie pojdziesz na poziomy 70+... Co do tych o większym LVLU- Mówią ze to wyobraznia tutaj nas ogranicza.

--

Sprobuj grac z zaufanym przyjacielem ktory nie bedzie klikał wszystkiego co wyleci. Nie jestem pewny jak to teraz wygląda, ale w party lecą rzadsze itemy ze względu na cięższe mobki. Jednak troche prawdy w tym co Guru pisze jest. Farma Itemów dopiero pozniej sie zaczyna.

Otóż od jakiegoś czasu gram w PoE, to pierwsza tego typu gra, którą dosyć polubiłem.Wbiłem podajże już 56 lvl marudera (tank).Jednak mam problem, ponieważ BARDZO rzadko coś fajnego mi leci z mobków.Czasem jak patrzę na itemki na czacie, to nie wierze ,że coś takiego można wydropić :blink: .I to nasuwa się moje pytanie, czy mielibyście jakieś porady, jak efektownie dropić przedmioty,lub te wszystkie gemy itd?.Wiem o itemach na drop, ale kiedy zakładam takowe rzeczy, jestem zbyt łatwy do zabicia, a i moje normalne eq zostawia wiele do życzenia ;/.