PoE [Szopy Pracze Wymiatacze] - rekrutacja

@Asterek Musze pisac nowe podanie ? :D

EDIT :

Nazwa mojego konta to : magnum555

@magnum nie musisz, wezme wszystko z poprzedniego posta, dodany oczywiscie :) zeby nie robic spamu, zedytuj swojego posta i potwierdz czy skyfiled to nazwa twojego konta.

-nick: Sakizuro

-czy posiadasz TS3 i używasz go?: Posiadam i używam sporadycznie

-doświadczenie w PoE: Średnie , max 88lvl

-czy umiesz współpracować z grupą ?: Tak, ale preferuje w POE gre solo

- jaka liga HC/SC ? : Liga SC

@magnum dodany, musialem wpisac name Auceman ^.^

@Sakizuro89 dodany

@Asterek

A JA ?! *.*

@KrasheR potwierdzam twoja obecnosc na liscie osob, ktore sa w gildii xD

@edit

na ten moment w gildii jest 33/40 osob

@Asterek

No to widzimy się niebawem ! :D

Juz nie moge sie doczekac. Ta liga zapowiada sie duzo lepiej niz ostatnia :D

Znajdą się osoby które pograłyby competetive przez kilka pierwszych dni na ligach, bądź ewentualnie mają doświadczenie w takim "przedsięwzięciu"?

-nick: darthbercik, bądź inny

-czy posiadasz TS3 i używasz go? - Raczej, discord, ventrillo, skype, i inne cuda też są

-doświadczenie w PoE - od closed bety po wprowadzeniu patcha 0.9.1 z dużymi przerwami ( ale łącznie nastukane jakieś 800h+ steam, na standalone +/- 1500h )

-czy umiesz współpracować z grupą ? Pytanie dość ogólnikowe, więc nie mam jednoznacznej odpowiedzi, raczej preferuje solo play, jednakże nie problem podzielić się wiedzą, tudzież pomóc z buildami, czy przeciągnąć po uberlabie. O mapkach już nie wspominajac :)

- jaka liga HC/SC ? To, i to. Pierwsze dni competetive HC, kolejne raczej "casualowo" na SC.

Nick: Dirty_Soul

Czy posiadasz TS3 i używasz go? Dwa razy na tak.

Doświadczenie w PoE: Przygodę z PoE rozpocząłem od CBT w styczniu 2013 roku, jednakże miałem sporą przerwę z tym tytułem i własnie teraz postanowiłem do PoE wrócić.

Czy umiesz współpracować z grupą? Oczywiście, że tak :v

Jaka liga HC/SC? Zacznę od SC.

BTW: mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie miejsce w klanie.

@axo

@Veritass

jesli nie macie zalozonych postaci[zeby dodac do gildii trzeba wpisac nazwe postaci], to podajcie mi nazwy swoich kont, dodam was do znajomych w PoE i potem do gildii

Mnie też dopisz ^^

@Psyho20 z mila checia ^.^

Rekrutacja nadal otwarta, w tym momencie mamy 35 osob w gildii, ciekawe ile bedzie aktywnych XD

-nick: (na Steamie) Kozo

-czy posiadasz TS3 i używasz go?

Nie i nie, pewnie dlatego, że moje doświadczenie z komunikatorami jest znikome, zawsze pisałem na IGC

-doświadczenie w PoE
Jedna jakaś sensowna postać, dziesiątki godzin na streamach innych ludzi :D

-czy umiesz współpracować z grupą ?

Tak

- jaka liga HC/SC ?

SC

Wiadomo, grać będę na nowej lidze jako totalny noob, bo niby w teorii wiedza jest, ale po swojemu zbudować postać to cały czas wyzwanie.

Jak ktoś jest na tyle ciekawy to ta "jedna sensowna postać" to postać budowana na podstawie tego : https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1041989

@kamikadze112 dodany

@edit jakbys potrzebowal pomocy z komunikatorami glosowymi, zawsze mozesz popytac na igc, jedna osoba wiecej na ts'ie, to zawsze o jedna wiecej osoba, do ktorej mozna sie odezwac :)

-nick: Zatharr

-czy posiadasz TS3 i używasz go? Głównie korzystam z discorda ale z TS3 też mogę

-doświadczenie w PoE: Od 1 bety grywam

-czy umiesz współpracować z grupą ? Tak

- jaka liga HC/SC ? W tej chwili SC mi już nie daje frajdy więc HC

@mrzathar dodany do gildii

@PS jednak bede 2 grudnia przy starcie ligii, zlitowali sie nade mna i dostalem wolne XD

Wzór podania:

-nick:BialyPalec

-czy posiadasz TS3 i używasz go? tak

-mam kolo 500 h ugranych

-czy umiesz współpracować z grupą ? jasne ze tak :D

- jaka liga HC/SC ? Myślę ze SC

Nikt hc nie gra? ;C

@Sartir "The specified character doesn't exist" musisz podac jakis inny name bo tego mi nie wyszukuje niestety

@Psyho20 a ty co, hc?

@edit okej, znalazlem ciebie na forum, twoja nazwa postaci to PalecBialy, a nie BialyPalec XD