PoE [Szopy Pracze Wymiatacze] - rekrutacja

tak ja hc ! :)

na steamie mnie dodaj http://steamcommunity.com/profiles/76561198003782137/

Wzór podania:

-nick:

Kelsier

25

czy posiadasz TS3 i używasz go?

Tak, owszem, posiadam i używam :)

doświadczenie w PoE -

grałem tylko jeden sezon Prophecy i potem troszke na standardzie.

czy umiesz współpracować z grupą ? -

Tylko i wyłącznie stawiam na taką rozgrywkę, gra w pojedynkę mnie nudzi.

- jaka liga HC/SC ?

Zaczynam na SC, a potem zobaczymy :)

Pozdrawiam

-nick:INUSPL

-czy posiadasz TS3 i używasz go? tak

-doświadczenie w PoE niewielkie

-czy umiesz współpracować z grupą ? nie wiem, sam zazwyczaj grałem

- jaka liga HC/SC ? sc

-nick: cRoyalc lub Senatorcu

-czy posiadasz TS3 i używasz go? - skype lub ts

-doświadczenie w PoE - niestety jego brak :D

-czy umiesz współpracować z grupą ? - oczywiście , jak wiadomo solo gra zazwyczaj bardzo szybko sie nudzi.

- jaka liga HC/SC ? - SC.

Wzór podania:

-nick: Do ustalenie aż utworze postać

-czy posiadasz TS3 i używasz go? Yup

-doświadczenie w PoE ~110 h, jednak miałem spore przerwy i end-game nie skosztowałem

-czy umiesz współpracować z grupą ? Yup

- jaka liga HC/SC ? SC

wszystkich dodam jak bedzie mozna zalogowac sie do poe

o 21~ oczywiscie zapraszam na

TS3:

wolvesden.net-speak.pl hasło:SWTOR

podkanal path of exile

Postać stworzona - ILikeLoliButIHateKids

Blade_Vortex_Meta_Again - Podbijaj :)

Wzór podania:

<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(34,34,34);">
	<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">-nick: VaLianella (konto: DeVaL1n)</strong></span>
</p>

<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(34,34,34);">
	<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">-wiek: 20</strong></span>
</p>

<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">-czy posiadasz TS3 i używasz go? Zależy</strong></span>
</p>

<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">-doświadczenie w PoE ~700 h :F</strong></span>
</p>

<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">-czy umiesz współpracować z grupą ? Mhm</strong></span>
</p>

<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">- jaka liga HC/SC ? HC Only</strong></span>
</p>

Poproszę jeszcze raz o zaproszenie kiedyś się zgłosiłem, ale przestałem grać teraz zrobiłem kolejne podejście. Nazwa postaci Masyw.

Wzór podania:

-nick: Nie pamiętam - Trishes

-czy posiadasz TS3 i używasz go? - Posiadam, nie używam ale kto zabroni zacząć :)

-doświadczenie w PoE - praktycznie zerowe.

-czy umiesz współpracować z grupą ? - oczywiście, że tak :)

- jaka liga HC/SC ? - SC

nick: yarpsdritt , aktualnie grana postać- gramwgrehakenslesz

Ts3: ready

Doświadczenie w PoE: gram od essence, na którym casualowo udalo mi sie wbic 24 challenge na HC

współpraca z grupą: jak najbardziej

Liga: głównie HC, SC tylko do uzupelnianaia czelendży:)

Przed chwilą sobie przypomniałem, ze niby mnie dodaliście, ale jednak nie dodaliście, podam lepiej IGN : WhiteButBlackAmerican

wszyscy, ktorzy sie zglosili, dodani ;p

@kamikadze112 tym razem na pewno dodany ^.^

Podanie:

• nick: MrRosso
  • czy posiadasz TS3 i używasz go ? Nie posiadam, aktualnie używam Curse'a ;)
  • doświadczenie w PoE: 3 lata
  • czy umiesz współpracować z grupą ? Oczywiście
  • jaka liga HC/SC ? Zbyt często mój sprzęt szarpie grą (spadki FPS) abym mógł grać na HC. Jak na razie SC only :P

-nick: Pablo_esukobar (konto: zaniuu )

-czy posiadasz TS3 i używasz go? Mam czasami używam.

-doświadczenie w PoE: wracam do gry po dłuższej przerwie

-czy umiesz współpracować z grupą ? tak

- jaka liga HC/SC ? SC

-nick: Setresh

-czy posiadasz TS3 i używasz go? Hmm w zasadzie tak :)

-doświadczenie w PoE niewielkie 50 godzin około

-czy umiesz współpracować z grupą ? w żadnym mmo nie miałem z tym problemu to i tutaj myślę że bedzię ok :)

- jaka liga HC/SC ? A breach liga puki co :P

@Okradator sorki za poslizg, nie mialem za bardzo czasu zeby wchodzic do gry przez ostatnie kilka dni

@Senneth

dodani

Podanie:

nick: ApocalypticRabbit

czy posiadasz TS3 i używasz go ? Posiadam, używam, gdy gram w party.

doświadczenie w PoE: kiedyś grałem całkiem sporo, ale miałem przerwę.

czy umiesz współpracować z grupą ? Oczywiście

jaka liga HC/SC ? Zarówno SC jak i HC, zależy od ligi. Aktualnie BSC.