tak ja hc ! :)
PoE [Szopy Pracze Wymiatacze] - rekrutacja
Wzór podania:
-nick:
Kelsier
czy posiadasz TS3 i używasz go?
Tak, owszem, posiadam i używam
doświadczenie w PoE -
grałem tylko jeden sezon Prophecy i potem troszke na standardzie.
czy umiesz współpracować z grupą ? -
Tylko i wyłącznie stawiam na taką rozgrywkę, gra w pojedynkę mnie nudzi.
- jaka liga HC/SC ?
Zaczynam na SC, a potem zobaczymy
Pozdrawiam
-nick:INUSPL
-czy posiadasz TS3 i używasz go? tak
-doświadczenie w PoE niewielkie
-czy umiesz współpracować z grupą ? nie wiem, sam zazwyczaj grałem
- jaka liga HC/SC ? sc
-nick: cRoyalc lub Senatorcu
-czy posiadasz TS3 i używasz go? - skype lub ts
-doświadczenie w PoE - niestety jego brak
-czy umiesz współpracować z grupą ? - oczywiście , jak wiadomo solo gra zazwyczaj bardzo szybko sie nudzi.
- jaka liga HC/SC ? - SC.
Wzór podania:
-nick: Do ustalenie aż utworze postać
-czy posiadasz TS3 i używasz go? Yup
-doświadczenie w PoE ~110 h, jednak miałem spore przerwy i end-game nie skosztowałem
-czy umiesz współpracować z grupą ? Yup
- jaka liga HC/SC ? SC
wszystkich dodam jak bedzie mozna zalogowac sie do poe
o 21~ oczywiscie zapraszam na
TS3:
wolvesden.net-speak.pl hasło:SWTOR
podkanal path of exile
Postać stworzona - ILikeLoliButIHateKids
Blade_Vortex_Meta_Again - Podbijaj
Wzór podania:
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(34,34,34);">
<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">-nick: VaLianella (konto: DeVaL1n)</strong></span>
</p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(34,34,34);">
<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">-wiek: 20</strong></span>
</p>
<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">-czy posiadasz TS3 i używasz go? Zależy</strong></span>
</p>
<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">-doświadczenie w PoE ~700 h :F</strong></span>
</p>
<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">-czy umiesz współpracować z grupą ? Mhm</strong></span>
</p>
<span style="color:rgb(255,240,245);"><strong style="font-weight:bold;">- jaka liga HC/SC ? HC Only</strong></span>
</p>
Poproszę jeszcze raz o zaproszenie kiedyś się zgłosiłem, ale przestałem grać teraz zrobiłem kolejne podejście. Nazwa postaci Masyw.
Wzór podania:
-nick: Nie pamiętam - Trishes
-czy posiadasz TS3 i używasz go? - Posiadam, nie używam ale kto zabroni zacząć
-doświadczenie w PoE - praktycznie zerowe.
-czy umiesz współpracować z grupą ? - oczywiście, że tak
- jaka liga HC/SC ? - SC
nick: yarpsdritt , aktualnie grana postać- gramwgrehakenslesz
Ts3: ready
Doświadczenie w PoE: gram od essence, na którym casualowo udalo mi sie wbic 24 challenge na HC
współpraca z grupą: jak najbardziej
Liga: głównie HC, SC tylko do uzupelnianaia czelendży:)
Przed chwilą sobie przypomniałem, ze niby mnie dodaliście, ale jednak nie dodaliście, podam lepiej IGN : WhiteButBlackAmerican
Podanie:
- nick: MrRosso
-
czy posiadasz TS3 i używasz go ? Nie posiadam, aktualnie używam Curse'a
- doświadczenie w PoE: 3 lata
- czy umiesz współpracować z grupą ? Oczywiście
-
jaka liga HC/SC ? Zbyt często mój sprzęt szarpie grą (spadki FPS) abym mógł grać na HC. Jak na razie SC only
-nick: Pablo_esukobar (konto: zaniuu )
-czy posiadasz TS3 i używasz go? Mam czasami używam.
-doświadczenie w PoE: wracam do gry po dłuższej przerwie
-czy umiesz współpracować z grupą ? tak
- jaka liga HC/SC ? SC
-nick: Setresh
-czy posiadasz TS3 i używasz go? Hmm w zasadzie tak
-doświadczenie w PoE niewielkie 50 godzin około
-czy umiesz współpracować z grupą ? w żadnym mmo nie miałem z tym problemu to i tutaj myślę że bedzię ok
- jaka liga HC/SC ? A breach liga puki co
@Okradator sorki za poslizg, nie mialem za bardzo czasu zeby wchodzic do gry przez ostatnie kilka dni
dodani
Podanie:
nick: ApocalypticRabbit
czy posiadasz TS3 i używasz go ? Posiadam, używam, gdy gram w party.
doświadczenie w PoE: kiedyś grałem całkiem sporo, ale miałem przerwę.
czy umiesz współpracować z grupą ? Oczywiście
jaka liga HC/SC ? Zarówno SC jak i HC, zależy od ligi. Aktualnie BSC.