PoE - szukam dojrzałych graczy

Witam

Ostatnimi czasy, przytłoczony kosmiczną pustką w EVE Online, biegam sobie w Path of Exile - po prostu potrzebuję popląsać po lasach, kryptach, lochach, bagnach i innych takich, a tego EVE Online mi nie da :(

Po latach grania w różne MMORPG-i, powróciłem poniekąd do korzeni... w ubiegłym wieku wiele nocy przesiedziałem przy Diablo 1 ... nawet kupiłem Diablo 3 i wbiłem 60 poziom... ale to już nie jest to. osobiście dla mnie, Blizzard już dawno przestał robić fajne rzeczy, ale dość o tym.

Przejdźmy do sedna:

Path of Exile - gram i mnie się podobywowywuje :)

Niestety, większość moich starych znajomych gra w World of Tanks (gra nie dla mnie)
Zdaję sobie sprawę że na forum zaglądają w większości ludzie którzy chcą ponarzekać albo się nudzą, jednak może znajdzie się osoba, dojrzała, najlepiej wiekowo (choć to nie warunek) która lubi pogadać i pograć na luzie o różnych porach doby.

Ostrzegam! --- mam trudny charakter i jestem samotnym wilkiem, ale lubię towarzystwo od czasu do czasu. :)

Eloszka, słuchaj jeśli chcesz możemy razem pograć, mam już ponad 40 lvl, skończyłem grę i mogę Ci pomóc w misjach ;) Jak by co to pisz !

Poza tym w piątek o 15-18 prowadzę live z PoE i Doty 2 więc zapraszam

a na jakiej lidze chcecie grac?

ja mam wicha na 50 lvl i również nie mm z kim grać a jest coraz ciężej samemu liga standard poziom cruel akt 2

czesc macie jakiegos ts?? tez bym popykał z kims moge nawet od 0

Jeśli chodzi o mnie to:

- Mam 41 lat, trudny charakter i jestem aspołeczny, więc dogadać się ze mną, czasem nawet ja sam nie potrafię
- W grach takich jak Path of Exile, podobają mi się głównie trzy rzeczy:
1. Szukanie fajnych przedmiotów, które mogą wypaść w każdej niemal chwili (to wciąga ;) )
2. "Budowanie" swojej postaci, a Path of Exile, kładzie tutaj takie gry jak Diablo na łopatki
3. Odpowiednie wyważenie grania solo z graniem multi (w Path of Exile, nie muszę się specjalnie martwić jak połączyć bez bólu te dwie opcje - co w wielu grach MMO jest problemem)
- Gram na luzie, bez pośpiechu, bez parcia na level i inne rzeczy, lubię popatrzeć na skaczące żabki w lokacjach takich jak "Mud Flat" czy jakoś tak...
- Mam kilka postaci w lidze "Ambush" (Europa) - od 27 do 55 poziomu, ale mogę jeszcze jakiegoś ciężkiego-zwartego zrobić... bo ostatnio mi fajne unikaty dla kogóś takiego wypadnęły.
- Lubię z innymi graczami przeżywać to co się komu w grze przytrafiło, np opowieści w stylu: "Latałem przez miesiąc po low-secu i szukałem Mordusa... i któregoś razu, zniechęcony tym szukaniem, przypadkiem poleciałem na pas w 0.4 i Mordus się nawinął... no i dropnął schematem za dwa miesięczne abonamenty" ---- opowiada dziadek przy kominku... a małe brzdące siedzące wokół z rozdziawionymi mordkami, słuchają jak zaklęte...

Pozdrawiam :)

Ktoś też o tym pomyślał, zgadajcie się xD Link do tematu: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/62282-szukam-gracza-do-poe/

Witam

Ostatnimi czasy, przytłoczony kosmiczną pustką w EVE Online, biegam sobie w Path of Exile - po prostu potrzebuję popląsać po lasach, kryptach, lochach, bagnach i innych takich, a tego EVE Online mi nie da :(

Po latach grania w różne MMORPG-i, powróciłem poniekąd do korzeni... w ubiegłym wieku wiele nocy przesiedziałem przy Diablo 1 ... nawet kupiłem Diablo 3 i wbiłem 60 poziom... ale to już nie jest to. osobiście dla mnie, Blizzard już dawno przestał robić fajne rzeczy, ale dość o tym.

Przejdźmy do sedna:

Path of Exile - gram i mnie się podobywowywuje :)

Niestety, większość moich starych znajomych gra w World of Tanks (gra nie dla mnie)
Zdaję sobie sprawę że na forum zaglądają w większości ludzie którzy chcą ponarzekać albo się nudzą, jednak może znajdzie się osoba, dojrzała, najlepiej wiekowo (choć to nie warunek) która lubi pogadać i pograć na luzie o różnych porach doby.

Ostrzegam! --- mam trudny charakter i jestem samotnym wilkiem, ale lubię towarzystwo od czasu do czasu. :)