[PoE]Wspólna gra - Bloodlines, liga HC

Wiekszość raczej nie czeka na ligę Hardcorową, ale od czasu kiedy zagrałem raz na HC nie mam ochoty powracać na ligę soft.

Zwracam się więc z pytaniem czy zamierza ktoś doświadczony grać na HC? Chętnie zacząłbym w małym party na samym początku, wspólnie gra się lepiej.

Komunikacja głosowa możliwa, aczkolwiek niezbyt wymagana na starcie.

O mnie: gram w PoE od bety, ale nie jestem aż tak "wciągnięty".

Na Beyond grałem dual flame totem z dual curse, dor*chał mnie jakiś Exile na mapie.

Tym razem nie wiem czym do końca będę grać, bo czekam jeszcze na informacje nt nowych skilli.

Jeśli z nich nic mnie nie zainteresuje to być może znowu zagram pod totemy, SRS z aurami albo elemental wander(jednakże to już byłaby inna postać).

Lightning Tendrils również wydaje się ciekawe, więc mój build jest póki co niewiadomą, jednakże na początku będę używał jakiegoś dobrego spella i summony żeby progres szedł znacznie szybciej. Możliwe jest, że skończę grając pod trapy(jako dodatek, ale większy)

Kontakt:

dodać Shey w grze,

wiadomość na forum lub

post w temacie z nickiem i jakimś info.

Witam,

z doświadczeniem to u mnie krucho kiedyś próbowałem hardcore i skończyło się to na 55 lvl, ale wtedy grałem sam mam nadzieje że mój brak doświadczenia nie wpłynie zbytnio na rozgrywkę. Jak wbije dzisiaj do gry to do ciebie napisze. Obecnie brak postaci na koncie ( all skasowane). Co do build to jeszcze nie wiem ale dość przyjemnie grało mi się discharger, cast on critic.

Wiekszość raczej nie czeka na ligę Hardcorową, ale od czasu kiedy zagrałem raz na HC nie mam ochoty powracać na ligę soft.

Zwracam się więc z pytaniem czy zamierza ktoś doświadczony grać na HC? Chętnie zacząłbym w małym party na samym początku, wspólnie gra się lepiej.

Komunikacja głosowa możliwa, aczkolwiek niezbyt wymagana na starcie.

O mnie: gram w PoE od bety, ale nie jestem aż tak "wciągnięty".

Na Beyond grałem dual flame totem z dual curse, dor*chał mnie jakiś Exile na mapie.

Tym razem nie wiem czym do końca będę grać, bo czekam jeszcze na informacje nt nowych skilli.

Jeśli z nich nic mnie nie zainteresuje to być może znowu zagram pod totemy, SRS z aurami albo elemental wander(jednakże to już byłaby inna postać).

Lightning Tendrils również wydaje się ciekawe, więc mój build jest póki co niewiadomą, jednakże na początku będę używał jakiegoś dobrego spella i summony żeby progres szedł znacznie szybciej. Możliwe jest, że skończę grając pod trapy(jako dodatek, ale większy)

Kontakt:

dodać Shey w grze,

wiadomość na forum lub

post w temacie z nickiem i jakimś info.