POE - złodzieje

A ja troche rozumiem wątpliwości autora tematu.

Sam jestem beta member jak to dumnie brzmi. Grać mogę w gre ile chce i kiedy chce. Ale..

... Ale nie gram. Bo ile można grać w bete?

Ile można grać w niedorobiony produkt czekając na to aż łaskawie go wydadzą?

Co do tych kluczy to to jest żywcem zdzieranie kasy z ludzi. I nie gadajcie o kupowaniu sobie punktów do IS bo nawet nie wiecie co w nim będzie. Od kiedy to płacimy za to by coś testować?(gdyby ludzie nie kupowali tego to by szybciej wydali gre. a tak maja stały przypływ gotówki.)

Panowie z GGG muszą się spinać i bardzo postarać bo blizzard nie marnuje czasu i w koncu naprawi diablo 3 tak, że naprawde ludzie zaczną w nią grać(bo chyba nie myślicie, że oleją swój produkt który miał dać im hajs gruby). I po drugie GGG musi jak już wypuści gre dać coś zaskakującego. Musi dać wiele wiecej aktów, a pozaty coś co urozmaici rozrywke.

Jeśli nie zaskocza niczym graczy, to wielu powie: to już widziałem w becie, przeszedłem te akty co dodali i nie ma sensu grać w to dalej.

Ludzie zrozumcie w końcu że Patch of Exile jest w CLOSED Becie, i zżerają kase z tych tylko co chcą zagrać i mają ochotę wydać pieniądze na klucz a dokładniej punkty jak to już było powiedziane. Wcale nie musisz wydawać tych 10 zł i czuć się okradzionym przez GGG jak to ujął autor, masz wybór płacisz i grasz teraz albo oszczędzasz i czekasz albo liczysz na fart. A co do długości CBT to osobiście im się nie dziwie, wszyscy mają dobry przykład z Diablo 3 gra została wydana można powiedzieć za wcześnie co spowodowało wiele bugów i utrudnień dla graczy. Co spowodowało że naprawdę wiele osób odpuściło se zakup D3, i nie ważne że Blizzard w końcu naprawi swój produkt, wiele osób jest naprawdę zniesmaczonych startem D3 i nie wrócą lub nie kupią go nawet po wielu updat'ach. GGG nie chce takiego że tak to nazwe fail'a i dopracowuję swój produkt, jaki efekt końcowy będzie tej pracy okaże się gdy wyjdzie i wtedy będzie można ocenić czy zmarnowali nasz i ich czas na niekończące sie CBT czy nie. Peace!

A ja troche rozumiem wątpliwości autora tematu.Sam jestem beta member jak to dumnie brzmi. Grać mogę w gre ile chce i kiedy chce. Ale..... Ale nie gram. Bo ile można grać w bete?Ile można grać w niedorobiony produkt czekając na to aż łaskawie go wydadzą?Co do tych kluczy to to jest żywcem zdzieranie kasy z ludzi. I nie gadajcie o kupowaniu sobie punktów do IS bo nawet nie wiecie co w nim będzie. Od kiedy to płacimy za to by coś testować?(gdyby ludzie nie kupowali tego to by szybciej wydali gre. a tak maja stały przypływ gotówki.)Panowie z GGG muszą się spinać i bardzo postarać bo blizzard nie marnuje czasu i w koncu naprawi diablo 3 tak, że naprawde ludzie zaczną w nią grać(bo chyba nie myślicie, że oleją swój produkt który miał dać im hajs gruby). I po drugie GGG musi jak już wypuści gre dać coś zaskakującego. Musi dać wiele wiecej aktów, a pozaty coś co urozmaici rozrywke.Jeśli nie zaskocza niczym graczy, to wielu powie: to już widziałem w becie, przeszedłem te akty co dodali i nie ma sensu grać w to dalej.

Dzięki za poparcie. Od siebie dodam, że GGG wielokrotnie przekładało datę OBT(w większości gier zwykle CBT trwa kilka miesięcy max. pół roku). A co do IS to mówili, że nic co daje przewagę. Jak będzie. Może za kilka miesięcy zobaczymy

A co do IS to mówili, że nic co daje przewagę. Jak będzie. Może za kilka miesięcy zobaczymy

Początki IS widać już teraz.

Dodatkowe miejsca na postacie i więcej stashy.

Konto można kupić za 35 złoty z paypal'em albo swoją najzwyczajniejszą kartą płatniczą.

Nie rozumiem dlaczego się spinasz Jakubie za to, że Cię zbeształem, skoro zachowujesz się tak samo jak reszta tych narwanych dzieciaków, które nie mają dostępu do bety.

'Bo ja chce...'

no przykro mi.

Poza tym, osoby które chciałyby się czegokolwiek więcej dowiedzieć to nie siedziałyby tutaj tylko na forum oficjalnym lub polskiego fansite i poczytały co nieco jak GGG podchodzi do swojego produktu. Co niektórzy to chyba oczekują, że dostaną wszystkie informacje na talerzu i to jeszcze ze specjalnie pogrubionym dla nich tekstem. Niema tak dobrze, możecie co najwyżej poprosić guru, żeby wyciągnął coś z forum, w co wątpię żeby mu się chciało szukać. Temat IS już na PoE był tyle razy wałkowany, i w grze, i na forum, że na każdej stronie tych tematów jest chyba co najmniej po 2.

I na przyszłość, jak chcecie dobry produkt, to przydałoby się też trochę cierpliwości z waszej strony.

Bez jaj. Jak CBT może tak długo trwać? Grinding Gear Games okazało się gorsze od Frogstera wydającego Mythosa. Karzą płacić za klucze do F2P. Teraz to tak naprawdę gra B2P. Nie wiem jaka będzie przyszłość gry, ale wygląda na to, że IS chyba będzie mocno dopakowany (nawet jeśli zaręczali, że nie). Chyba, że zmienią swoje zachowanie. Wiadomo w ogóle kiedy koniec CBT?