Bez jaj. Jak CBT może tak długo trwać? Grinding Gear Games okazało się gorsze od Frogstera wydającego Mythosa. Karzą płacić za klucze do F2P. Teraz to tak naprawdę gra B2P. Nie wiem jaka będzie przyszłość gry, ale wygląda na to, że IS chyba będzie mocno dopakowany (nawet jeśli zaręczali, że nie). Chyba, że zmienią swoje zachowanie. Wiadomo w ogóle kiedy koniec CBT?
POE - złodzieje
Cool story bro

Oj biedny.....

Po pierwsze nie kupujesz klucza tylko punkty do IS... 10$ to 100 punktów. Klucz dostajesz gratis...
Ogólnie to cie rozumiem, przecież to logiczne, że to oni mają płacić tobie za to, żebyś grał w ich produkt.
Ps. Nie, nie sprzedają kluczy do CBT
nie ma klucza i placze.... ciesz sie ze niejest B2P a mogla by byc mom zdaniem i zamiast 10$ zaplacil bys 25 skoncz plakac
No pewnie, że płacze przecież tak długo czekałem na tą grę. A w opcjach płatności nie ma ani przelewu, ani Paysafecard ani SMS. Już od tak dawna na tę grę czekam. Jedyny większt hack n slash - Mythos bardzo mnie zawiódł. Miałem nadzieję na klucz i nic. Też jestem człowiekiem i się wkurzam. Tylko jak wykombinować kluczyk?
jak to nie ma przelewu ? Przelewasz kasę przez PayPal.
1) Rejestrujesz się na PayPalu (nie trzeba posiadać karty płatniczej).
2) Robisz normalny przelew w banku, na swoje konto PayPal.
3) Zmieniasz walutę w opcjach PayPala na $.
4) Robisz wpłatę przez PayPal na konto PoE.
jeszcze raz
100punktow =10$ taki przelicznik nie wazne jaki pakiet kupujesz
a btw
"Grinding Gear Games okazało się gorsze od Frogstera wydającego Mythosa'
w d*pie byl, gowno widzial, nawet nie ma klucza,a porownuje
A btw.
jak wydawcy gry może byc zlodziejem? ukradl ci konto? a tak, nawet go nie masz...
tylko czekałem aż jakiś idiota wpadnie na pomysł napisania czegoś podobnego...
to było do przewidzenia od kiedy tylko guru napisał 'jak długo można czekać' czy coś w ten deseń...
jak nie masz ochoty czekać... to znajdź sobie coś innego czym możesz się zająć.
na rynku gier jest od cholery i ciut.
a jak wolisz hejtować to, że ktoś się stara dopracować produkt na który czekasz...
no to gz.
Ogarnijcie się!
Wydali diablo przed czasem ŹLE! Bo bugi, bo kolejki, bo serwery niestabilne...
spoko.
blizzard dal d*py...
GGG cały czas pracuje, naprawia, optymalizuje, patche co tydzien, dobre community.
nie ku*wa
ŹLE! bo trzeba czekać...
no lol.
No ale jak długo jeszcze? Rok to trochę sporo. Ileż można? A wiecie ile razy przekładali? Wiele.
Aaaa JakubWielki. Pamiętam jak kiedyś na stronie serwisu gadałeś jakich to masz bogatych rodziców i możesz w grac w co chcesz. Było coś o SeaFight.
A czekać można długo. Można liczyc, że dostanie się klucz z losowania. Mi się trafił chyba pół roku po rozpoczęciu bety. No i już wyżej wytłumaczyli jak zdobyć klucz.
Lepiej znajdź inny obiekt porządania, wtedy nie będzie ci smutno z powodu, że oni wydają swój własny produkt w takim tempie jakim chcą.
Aaaa JakubWielki. Pamiętam jak kiedyś na stronie serwisu gadałeś jakich to masz bogatych rodziców i możesz w grac w co chcesz. Było coś o SeaFight.A czekać można długo. Można liczyc, że dostanie się klucz z losowania. Mi się trafił chyba pół roku po rozpoczęciu bety. No i już wyżej wytłumaczyli jak zdobyć klucz.
Tak na wstępie to wszyscy jesteście równi goście i nic do was nie mam (oprócz dziki który nazwał mnie idiotą) widzę, że chcecie pomóc. Widzę, że lud towarzyszowi Jakubowi pomoże, więc dzięki. A co do ciebie blaumro(jeden z wielu, który pisze z sensem) To była PROWO(KAC)JA(to o tym ile wydaje na MMO). A to teraz to nie jest PROWO(KAC)JA. Ty to masz szczęście. Zagraj w Lotto i na Hawaje. Może i mi się kiedyś uda zdobyć klucz. Pomódl się za mnie lub daj na mszę.
Chyba będzie trzeba użytkowniku Dwarfar. Jednakże niby sporo MMO, a ciężko coś znaleźć.
@up to fakt, wszystko zależy od szczęścia. Ja dostałem klucz do bety po 2tyg od rejestracji konta. Zresztą, konto to oddałem za free na portalu chyba ze 2 miechy temu użytkownikowi Shlashy. Napisz do niego, a nuż ci odda, bo w sumie miał tylko je potestować.
JUST FUCKING HANG YOURSELF

a ja kupilem i nie narzekam gra sie fajnie ale ale ale ALE !! ALE!! ALE PADLEM NA HC 43lvl MARA! i wszystko od nowa;p
Nie płacisz za klucz tylko za punkty z IS a klucz jest jako gratis.
Offtop:
Po CBT będzie WIPE postaci czy nie?
bedzie bedzie
@bot ladny off top... nic nie wnosisz a nabijasz posty...
Wygrywasz Konkurs Na Trolla Tygodnia.
Gratz!