PoE

Witam

Chciałbym zagrac w Path of Exile jednak nie udało mi się dostac do close bety. Może znajdzie się jakiś dobroczyńca i podaruje mi beta key'a lub konta na którym niegra. Chętnie bym takie przyjął.

Pozdrawiam

Sargo

powiem tak mam dwa konta ale nie polecam grania przed oficialna premiera bo sie tylko zniechecicie oprucz fajnego drzewka skili nie ma nic ciekawego przedchodzisz gre 10x w kolo to samo tylko zwiekszaja ci poziom trudnosci tak jak bylo to w diablo tytan quest masz te same boki tylko mocniej bija nabilem 50lvl i odinstalowalem ta gre radze poczekac jak wprowadza nowe mapy miasta i zadania a do tego czasu pewnie bedzie OPEN BETA

Słyszałem już, że są akty i przechodzi się je 4 razy ( o ile dobrze pamiętam) i później jest poziom chaos. Mimo wszystko chciałbym sprubowac i zdaje sobie sprawe, że to może byc monotonne. Jeśli drugie konto jest Ci niepotrzebne to chętnie bym je przyjął.

Podepnę się trochę pod temat. Nie ukrywam, że mnie zainteresowała trochę ta gra, a nie załapałem się na klucz. Dostałem co prawda jeden od jednej osoby, ale nie działa niestety i jestem w kropce, więc jeżeli jakaś dobra dusza ma jeszcze nadprogramowe sztuki, to z wdzięcznością wielką bym jeden przyjął pod swoje skrzydła.

z chęcią też przygarnę jakiś key :)

Witam

Chciałbym zagrac w Path of Exile jednak nie udało mi się dostac do close bety. Może znajdzie się jakiś dobroczyńca i podaruje mi beta key'a lub konta na którym niegra. Chętnie bym takie przyjął.

Pozdrawiam

Sargo