PoE

Witam

Ze względu na to ,że PoE wkracza dziś w pełną wersję + wkracza na Steam'a to wychodzę do Was Forumowicze z zapytanie kto dziś po ściągnięciu bądź spatchowaniu będzie grał i ma Steam'a i TS'a by razem pograć ?

Ja zagram od dziś i licze na pomoc graczy i miłą atmosferę grania

Pozdrawiam Maxmuso

P.S. Piszcie pod tym tematem nicki w grze + jeśli ktoś ma Steam'a to też nicki ze Steam'a

dodaj mnie :http://steamcommunity.com/id/zUo312 to sobie pogramy, mam ts'a wiec nie nie bedzie problemu z komunikacja.

Zależy o której chcecie grać. Bo jeśli tak 20.30 to bardzo chętnie ;)

odezwijcie sie do mnie na pw i napiszcie co i jak to pogram z wami o 19 :)

w sumie także może z wami popykać zobaczymy co i jak o 19:00 :D

ja bd tak okolo 19.30-20 więc pogramy Loudeer podaj tutaj do tsa namiary ^^

Też chętnie wrócę do gry. Mam jednak pytanie (sorki za offtop). Wie ktoś gdzie mogę pobrać 'bezpiecznie' wersję klienta z open bety? Mam dość słaby internet (6mb) więc wolałbym już zacząć pobierać, a najwyżej po 19 patchować do aktualnej wersji.. Trochę szybciej byłoby na pewno..

@

Właśnie wiem, że strona jest off.. i miałem nadzieję, że gdzieś znajdę w miarę zaufanego klienta do pobrania. :/

Też chętnie wrócę do gry. Mam jednak pytanie (sorki za offtop). Wie ktoś gdzie mogę pobrać 'bezpiecznie' wersję klienta z open bety? Mam dość słaby internet (6mb) więc wolałbym już zacząć pobierać, a najwyżej po 19 patchować do aktualnej wersji.. Trochę szybciej byłoby na pewno..

niestety, strona jest obenie off, a innego zrodla nie znam

to jak coś możemy spotkać się na TS3 naszego kochanego forum. I tak tam są pustki to może my coś zmienimy :)

W takim razie kto chce zacząć tak około 20.30 to niech pisze na pw ;)

zobaczymy o której to tak na prawdę wszystko wstanie. Napisali że 19:00 znając życie będzie 20:00 :)

jedna dosc istotna sprawa normal czy hc jesli hc to ja się pisze

Możecie skorzystać z tsa: 178.217.189.43 .

ja jestem na ts3 forum już czekam na innych

ja dotre jutro wieczorkiem dopiero na tsa do Loudeer bd jutro okolo 19-20 bo dzisnie dam rady ogarnac tego

Domination (Softcore) mam nadzieje?

jak tak to podajcie tsa.

tak domination

ja tam na standardzie pykam jak ktoś jest chętny do wspólnej gry to proszę o kontakt na pw. Posiadam osoby z bardzo dużym doświadczeniem i jeżeli ktoś będzie miał jakieś pytania na pewno moi znajomi pomogą. Na pw podam także namiary na naszego prywatnego ts3.

Wie ktoś moze dlaczego nie mogę grać tym nowym char. ? Mam tylko te stare :/ W to był wielki come back dzisiaj ze względu na achi i karty na steam i jeszcze ta nowa postać :D

najpierw poczytajcie a potem zadawajcie pytania. Tą postać odblokowujesz jak przejdziesz grę i ją uratujesz