PoE

Szukam Gildii/Człowieka ogólnie kogoś... kto przedstawi mi cały świat PoE. Wytłumaczy co gdzie wydropić i ogólnie jak grać^^
Gram od wczoraj po 6h około i wbiłem 30poziom.

Czekam na was człowieki!

Nick ING: MrALPHA

Nic nie trzeba przedstawiać. Wchodzisz na główne forum>szukasz buildu>tworzysz postać>robisz te same q na różnych poziomach trudności>w między czasie dropisz orby i itemki>handlujesz>idziesz farmić mapy i tyle.

Ehh... szukałem kogoś kto weźmie mnie pod swe magiczne skrzydła. Obdarzy wiedzą związaną z PoE i pomoże w dropieniu "Noob" Gear.
Popsułeś mój cały nikczemny plan.

Ehh... szukałem kogoś kto weźmie mnie pod swe magiczne skrzydła. Obdarzy wiedzą związaną z PoE i pomoże w dropieniu "Noob" Gear.Popsułeś mój cały nikczemny plan.

Na low lvl nic nie dropisz tylko kupujesz, no chyba że masz farta ale ogólinie lepiej kupić, do handlu polecam stronę poe.trade (to jest link). Nie musisz robić wszystkich q, wystarczy że zrobisz te główne i dobijesz do 3 poziomu trudności. Od 3 poziomu trudności i II aktu wypadają mapy które zaczniesz robić na około 70, do tego czasu możesz expić w The Docks. Ogólnie w poe jeżeli chodzi o farmienie czegokolwiek to zabijanie bossów w III akcie na mercilles. Zbieraj wszystkie orby bo potem możesz je wymienić na lepsze orby i kupić gear.

Szukam Gildii/Człowieka ogólnie kogoś... kto przedstawi mi cały świat PoE. Wytłumaczy co gdzie wydropić i ogólnie jak grać^^
Gram od wczoraj po 6h około i wbiłem 30poziom.

Czekam na was człowieki!

Nick ING: MrALPHA