Witam.
Nie jestem pewien czy to dobry dzial ale po przeczytaniu recenzji o diablo 3 w dzisiejszym newsie ktora nastawila mnie lekko negatywnie jestem ciekaw waszej opini co do w/w gry. Kilka slow odemnie: otoz kupilem sobie ta gre wczoraj, jak narazie mam 19 poziom no i gra podoba mi sie i ciagnie mnie do niej coraz bardziej. Grafika w grze swietnie trafia w moj gust poniewaz jestem zapalonym graczem wowa i tak jak powiedzial guru grafika z diablo zalatuje wowem ,w przeszlosci nagralem sie wiele w dofusa i gracze ktorzy w niego grali powinni wiedziec co to monotonnosc i ciagle farmienie wiec uwazam ze zbieranie itemow w end game ktory jest znikomy tylko po to zeby byc lepszym jest czyms przyjemnym gdyz nie jest mi to obce,rzeczywiscie zdenerwowalo mnie to ze po miesiacu farmienia pojawi sie gracz ktory kupi na allegro owiele lepsze wyposazenie ale przynajmniej ja bede mial to swoja satysfakcje ze do wszystkiego doszedlem sam. Rzecz ktora mnie zrazila to to ze zeby wbic maksymalny poziom gre trzeba przejsc kilka razy chociaz niewiem jak to bedzie wygladac bo tak jak powiedzialem mam dopiero 19 lvl, no i moze jeszcze brak swobodnego rozwoju postaci ale jestem do tego przyzwyczajony po tym co blizzard zrobil z terazniejszym wowem
.W sumie to chyba bedzie na tyle.
A co wy sadzicie?