Pogram z kimś w Terkę

Cześć, szukam ekipy na Terę NA -> Mount Tyrannas.

Zamierzam grać postacią leczącą. Nie mam na chwilę obecną zielonego pojęcia czy to będzie Priest czy Mystic ale myślę, że jakoś się dogadamy.

Po więcej informacji zapraszam na pw, bądź GG.

Pozdrawiam.

Zaczeliśmy z kumplem gre na NA ale serwer ten najnowszy Hightwatch.
Także, jak chcesz to zapraszam i potem stworzymy jakąś gildie albo coś.

Zaczeliśmy z kumplem gre na NA ale serwer ten najnowszy Hightwatch. Także, jak chcesz to zapraszam i potem stworzymy jakąś gildie albo coś.

Na Mount'cie jest więcej ludzi. Moim zdaniem korzystniej jest tu grać.

Hej,

czemu nie EU?
Ja mógłbym się skusić na EU mimo że gram obecnie w swtor i skyforge, ale na NA są za duże pingi i w end game czuć za bardzo różnice.

Jestem graczem pvp więc wiem co mówię, poza tym mam dwie postacie na 58 właśnie na NA i główny powód to pingi. O ile z reguły jest znośnie około 150 ms bywa że przy dużym tłoku potrafi być i 300ms, a to jak na non target to samobój. Nawet w pve był problem bo grałem zerkiem i jak chciałem zablokować ciosy to mimo że użyłem skila dostałem buły ;/

Przemyśl proszę i daj znać :) Chyba że dasz się namówić na SW:TOR :> bo mam gildie i wgl ale tylko pvp cisniemy, a pogram z chęcią od nowa z kimś kto porobiłby ze mną wszystko pvp, pve itd.

Wiem że macie pewnie złe doświadczenia z żabsterem ale mimo wszystko te pingi nie nadają się na tere gdzie liczą się czasami setne sekundy.

Hej,czemu nie EU?Ja mógłbym się skusić na EU mimo że gram obecnie w swtor i skyforge, ale na NA są za duże pingi i w end game czuć za bardzo różnice.Jestem graczem pvp więc wiem co mówię, poza tym mam dwie postacie na 58 właśnie na NA i główny powód to pingi. O ile z reguły jest znośnie około 150 ms bywa że przy dużym tłoku potrafi być i 300ms, a to jak na non target to samobój. Nawet w pve był problem bo grałem zerkiem i jak chciałem zablokować ciosy to mimo że użyłem skila dostałem buły ;/Przemyśl proszę i daj znać Chyba że dasz się namówić na SW:TOR :> bo mam gildie i wgl ale tylko pvp cisniemy, a pogram z chęcią od nowa z kimś kto porobiłby ze mną wszystko pvp, pve itd.Wiem że macie pewnie złe doświadczenia z żabsterem ale mimo wszystko te pingi nie nadają się na tere gdzie liczą się czasami setne sekundy.

A jak tam z hajsem na eu? Na czym teraz zarabia golda początkujący gracz, który nie może sobie bezstresowo farmić lota, jak jego koledzy z NA? Ostatnio na eu był niezły płacz, a później spory exodus graczy spowodowany "genialną" polityką failforgu.

Refresh.

Zrobiliśmy gildię i mamy już sporo graczy :)

Zainteresowanych proszę o pw.

Gramy na Highwatch.

Cześć, szukam ekipy na Terę NA -> Mount Tyrannas.

Zamierzam grać postacią leczącą. Nie mam na chwilę obecną zielonego pojęcia czy to będzie Priest czy Mystic ale myślę, że jakoś się dogadamy.

Po więcej informacji zapraszam na pw, bądź GG.

Pozdrawiam.