Cześć, szukam kogoś z kim mogłabym lamić w różne gry na steamie, np. team fortress 2 czy left 4 dead 2, albo jakieś inne free to play. Wiek, płeć, ogarnięcie w grze - obojętnie
Pogram z kimś
Cześć, szukam kogoś z kim mogłabym lamić w różne gry na steamie, np. team fortress 2 czy left 4 dead 2, albo jakieś inne free to play. Wiek, płeć, ogarnięcie w grze - obojętnie
chętnie, ale czy tylko na steamie i czy tylko i wyłącznie takie gry strzelankowe?;s
siemka , tez moge się przyłączyć , więcej info PW
Nie tylko strzelankowe i nie tylko na steamie, chociaż na jakieś MMORPG szkoda mi życia, za bardzo wciągają ;D
Nie tylko strzelankowe i nie tylko na steamie, chociaż na jakieś MMORPG szkoda mi życia, za bardzo wciągają ;D
ja osobiscie gram w csgo aktualnie tylko i wylacznie ale chetnie pogralbym mmorpg ;s
Wysłałem zaproszenie na steamie. W lefta gramy ze znajomymi często, także można pyknąć. A w Team Fortress 2 też czasami gram, chociaż ostatnio coraz rzadziej.
ja np ostatnio chciałem pyknać w savage 2 , a tu okazuje się że gierka padła, zamierzam na jakims prywatnym.. a tak to mógłbym się nawet do was przyłączyć, L4D2 posiadam ale tez sie nudzi po tygodniu lub dwuch, chetnie zagrałbym w taern'a np. bardzo klimatyczny z naciskiem na wspolprace, TF2 jest znośny ale na krotką mete moim zdaniem, chcecie moglbym wam chetnie w docie2 pomoc, na rynku rpg nie ma obecnie nic co mogłoby przyciagnać, spedzilem dzis chyba godzine na analizowaniu dobrego rpg, we wiekszosc probowałem ale zazwyczaj dynamika i autotrack strasznie odtrącaja.. nick na steam Platinium(avatar z czarnym wilkiem na bialym tle)
Pozdrawiam !
ja np ostatnio chciałem pyknać w savage 2 , a tu okazuje się że gierka padła, zamierzam na jakims prywatnym.. a tak to mógłbym się nawet do was przyłączyć, L4D2 posiadam ale tez sie nudzi po tygodniu lub dwuch, chetnie zagrałbym w taern'a np. bardzo klimatyczny z naciskiem na wspolprace, TF2 jest znośny ale na krotką mete moim zdaniem, chcecie moglbym wam chetnie w docie2 pomoc, na rynku rpg nie ma obecnie nic co mogłoby przyciagnać, spedzilem dzis chyba godzine na analizowaniu dobrego rpg, we wiekszosc probowałem ale zazwyczaj dynamika i autotrack strasznie odtrącaja.. nick na steam Platinium(avatar z czarnym wilkiem na bialym tle)Pozdrawiam !
Nie mogę Cię coś znaleźć na steamie, w dote chętnie bym pograła, ale trochę trudna jak dla mnie (nie ma to jak na łatwym ginąć z botami co chwilę...). Wg mnie fajny jest aion, jesli chodzi o MMORPG, ale trzeba płacic, bo inaczej się nie da grać w pełni. Grałam w naprawdę dużo różnych "darmowych" rpg, ale jakoś większość albo poumierała, albo grało się samemu, albo było się skazanym na kłótliwe "12 latki".
To może Vindictus?
Przy okazji - mogę się dołączyć. Do czegokolwiek chcecie, co będzie w miarę możliwości na wyciągniecie moich króliczych łapek.
Witam serdecznie. Ja też chętnie się przyłącze, praktycznie do każdej giery oprócz TF2 bo mi się przejadło
Ja nie mam z kim pykać w L4D2 (i w wiele innych steamowych gier) także z wielką chęcią bym się przyłączył
Hej! Z checia z Toba pogram w L4D2 i nie tylko . Moj nick na steamie to Redellex (avatar z world of warcraft)
Chętnie pogram w coś z Tobą. Głównie gram w Dote.
http://steamcommunity.com/profiles/76561197998801655
Dodaj jak chcesz. Jak znajdę czas to na pewno w coś pykniemy ^.-.
moge pomóc pograć w dote, i pyknąć np w skyforge, nick na steam : maniek4356 czekam