Witam nie znam się za bardzo na sprzęcie, I pytam was czy pójdzie mi Gw 2?
Win 7
Proc: i3 3240
Ram 4GB
Karta GeForce 9600 Gt (512)
Internet 80mb/s
z góry bardzo wam dziękuję.
Win 7
Ram 4GB
Internet 80mb/s
ja mam lapka z słabszym prockiem od ciebie ale mam mocniejsza grafe i mam na minimalnych
dla ciebie na plus bo akurat GW2 pożera procka a nie karte graficzną tak więc na minimalnych na pewno ci poleci z lekkimi przycinkami
ja gralem na trialu na 8800gts 512 intel e5300 i 4bg ramu mialem z 60 fps na srednich dobzre sie gralo grafa nie gryzla w oko i byla plynnosc
60 fps to tylko podczas jak zaledwie kilka osób było wokół ciebie... Nie będę już wspominał o WvW albo Lion's Arch
60 fps to tylko podczas jak zaledwie kilka osób było wokół ciebie... Nie będę już wspominał o WvW albo Lion's Arch
Czyli według Ciebie nie Pójdzie?
Ja wbiłem max lvl bez problemów na 1gb ram, geforce 8600 256mb i proc 2x2,2ghz, zero lagów na średnich.
#edit
Ale na eventach gdzie latało po 20-30 osób był już lekki pokaz slajdów ale rade dawałem
Czyli według Ciebie nie Pójdzie?
Windows® Minimum System Requirements
Pójść powinno, ale nie wiem jak ci fps będą skakać w zależności od miejsca w którym przebywasz. Najlepiej to od kogoś pożyczyć i sprawdzić (ukraść i tak nie ukradniesz bez cd-key).
Gra bedzie dzialac. Jak beda sciny, to zmieniasz ustawienia na minimalne, a jak znajdziesz sie gdzies dalej od najwiekszych skupisk ludzi, to wydaje mi sie, ze gra bedzie komfortowo latac na srednich detalach. Chyba nic wiecej w tym temacie sie nie urodzi, dlatego zamykam.
Win 7
Ram 4GB
Internet 80mb/s