Witam
Jak w temacie : czy na takim laptopie pójdzie mi ta grą i na jakich ustawieniach będę w stanie płynnie pograć
Intel® Core i3-2330M CPU @ 2.20GHz
6.1 GB ram
GeForce GT 520MX
Windows 7
Witam
Jak w temacie : czy na takim laptopie pójdzie mi ta grą i na jakich ustawieniach będę w stanie płynnie pograć
6.1 GB ram
GeForce GT 520MX
Windows 7
Laptop...
Mi ma PC gra chodziła ładnie na :
Athlon 64 x2 4000+
2Gb ram
Radeon x1900
Powiem tak:
Kumpel ma podobnego laptopa i gra mu chodziła gorzej odemnie. Najlepiej pobierz jakąś piracką wersje i zobacz czy ci będzie działała.
Jak tak to kup i graj.
z testów wynika że będziesz miał około 40 fps
Czyli nie opłaca się tak?
40fps to wystarczająco aby grać w strzelanki.
Pograć, pograsz, ale najlepiej na minimalnych detalach i najmniejszej rozdzielczosci (mimo to gra prezentuje się ładnie), mam podobny sprzet i gra chodzila plynnie bez problemów, przyciecia zdarzaly sie jak byly 'grube akcje' ale szlo przezyc. Jak ktos napisał sciągnij sobie 'pirata' zobacz jak chodzi, ile fps w singlu.. jak bedzie ok to kup oryginał i graj na multi ;P
ps mam login i haslo na wymiane za jakas gre steam :>
Multi bardziej obciąża komputer niż singiel ale w bc2 można sprawdzić jak działa multi na piracie.
Zrobiłem jak mówiliście i strasznie tnie singel jak i multi... Dziwne bo na stronie(nie wiem czy mogę podać nazwe) gdzie pokazuje czy dana gra będzie działać to cały pasek miałem na zielono jak i w minimalnych jak i rekomendowanych. Jakieś pomysły dlaczego?
Witam
6.1 GB ram
GeForce GT 520MX
Windows 7