Pójdzie mi GRO?

Czy dam rade pograć w GRO na :

Athlon 64x2 4000+

Radeon x1900

2Gb ram

????

System operacyjny: Windows XP (Service Pack 3) / Windows Vista (Service Pack 2) / Windows 7 (Service pack 1), wersje 32-bit i 64-bit

Procesor: Intel Pentium D 2,66 Ghz lub AMD Athlon64 X2 3600+

Pamięć RAM: 2 GB dla Windowsa XP / 3 GB dla Windowsa Vista i Windows 7

DirectX: DirectX 9.0c

Karta graficzna: 256 MB, kompatybilna z DirectX i obsługą Shader Model 3.0

Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX 9.0c

HDD: 6 GB wolnego miejsca

Urządzenia zewnętrzne: klawiatura, mysz

Szybkość połączenia: 512kbps lub większa

Przeglądarka internetowa: Internet Explorer 9 (Windows Vista/Windows 7) / Internet Explorer 8 (Windows XP

Tu znalazłem minimalne wymagania gry. Pogram dobrze w tą grę??

warn_ico.png
Warn za Double Post, używaj opcji edytuj! - crracked

Teraz Cię zaskoczę ! Żee... Istnieje... Możliwość.. Edytowania i pisania dabel postów! Ciekawe, nie? :)

Wydaje Mi się że powinieneś, a tak na marginesie to jeśli będzie się cieło to ściągnij Razer game booster powinien pomóc. I jeszcze coś mam dużo lepszego kompa ale gra sama się wyłącza także jak ci się będzie wyłączać lub wyskakiwać error z loading texture to masz pecha i wątpie że będziesz długo grał bo jest to bardzo irytujące.

No kiedyś miałem problem taki, że mi się mapa długo wczytywała i końca wczytywania nie było widać.

Powinien na minimalnych spokojnie pójść a wczytywanie to

już zależy od łącza internetowego :)

pójdzie ja mam tez athlona tylko 5000+, 2gb ramu oraz radka hd4850 512 i śmiga płynnie :P

Mam chyba podobny sprzęt (intele i g-force, dlatego nie jestem pewny) i GRO nie chodziło na tyle, aby nie spadły ci klatki. Jeżeli chodzi o granie totalnie dla funu, gdzie nie boli cie, że missujesz z powodu zwolnienia sprzętu, to spoko. Ale na moim pc akurat ten tytuł nie chodził na minimalnych ustawieniach ani trochę płynnie. Nie pamiętam czy przypadkiem na totalnie niskiej grafie nie jest tak, że o wiele słabiej widać przeciwników z dala... nie jara mnie granie w fpsy gdy nie osiagam max fpsów, bez znacznych spadków podczas gdy jest kocioł w jednym miejscu.

Czy dam rade pograć w GRO na :

Athlon 64x2 4000+

Radeon x1900

2Gb ram

????