Siemka zamierzam kupić skyrima i nie wiem czy pójdzie mi na tym komputerze, oto jego parametry :
Windows 7 AMD Athlon 64 x2 Dual core 4200+ 2.20 GHz 3GB ram Geforce 8800 GTS.
Prosił bym o szybką odpowiedź.
Siemka zamierzam kupić skyrima i nie wiem czy pójdzie mi na tym komputerze, oto jego parametry :
Raczej nie pójdzie , mogłeś pobrać sobie i sprawdzić
Dziękuje za odpowiedź.
Na średnich detalach przy niższej rozdzielczości powinno Ci ładnie śmigać ;p
Pojdzie, ale rozdzielczosc bez szalenstw.
Więc najpierw ściągne i zobaczę jak działa a potem sobię kupie. Dziękuje wszystkim za odpowiedz.
Ściągnij sobie demko, mniej zachodu. Myślę że Ci odpali, ale na super płynność nie licz, oczywiście na lowlow.
Miałem robić temat, ale zapytam tutaj, mianowicie czy odpali mi TES Skyrim, Wiedźmin 2 i BF3 na multi, na tym sprzęcie :
Płyta główna: ASUS M5A79L-M LX
Karta graficzna: GeForce GTS 450 Gainward 1GB DDR5
Procesor: AMD Athlon 3x 3,2 GHz
RAM : Goodram 8GB DDR3
.
Proszę o odpowiedź, czy odpali, i jeśli tak to jak to będzie chodziło (low, medium itd.). Dodam że mam Windows 7.
Spokojnie ja grałem na gorszym sprzęcie z tą samą kartą graficzną i grało mi się wygodnie, no może prócz BF3. W Skyrima grałem na MAX detalacg z 40-90 fps(średnio 45fps), w miastach 15-30, Wiedźmin średnio-wysokie 30-60fps(średnio 39fps) oraz BF3(multi) średnie detale przy 28-60fps(średnio 36fps).
Dorzucę pytanie, skąd mogę pobrać demo skyrima co by sprawdzić czy gra będzie działać na moim sprzęcie.
Na torrentach sprawdzałeś? Często są tam dema. (nie namawiam do piractwa) :x