Pojdzie na tym bf 4

lenovo ideapad z580

4gb ram

i3 2.4

GeForce GT 630M

gtaiv chodzi w miare płynni na srednich

Na takim laptopie to możesz sobie w Pasjansa pograć.

BF4 nie pójdzie na żadnym lapku, koniec tematu, nie masz co kupować bo nawet ci się nie uruchomi

Mi beta bf4 działała na takim laptopie, oczywiście na minimalych ustawieniach:

i5-2410M

Radeon HD 6650M

8GB Ram

ok dzięki

minimalne wymagania BF4 :

procek: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, AMD Athlon X2 2.8 GHz or better

ram: 4 GB

system: Windows Vista SP2 32-Bit (with KB971512 System Update)

karta graf.: 512 MB AMD Radeon HD 3870 / NVIDIA GeForce 8800 GT or better

zalecane wymagania BF4 :

procek: AMD Six-core CPU, Intel quad-core CPU or better

ram: 8 BG

system: Windows 8 64-Bit

karta graf.: 3GB AMD Radeon HD 7870 / NVIDIA Geforce GTX 660 or better

zadowoleni ? :)

Mi niby na srednich pojdzie lecz watpie ze tak bedzie bo z karta na zalecanych przesadzili ( wg mnie 1gb pamieci w karcie wystarczy ) :)

minimalne wymagania BF4 :procek: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, AMD Athlon X2 2.8 GHz or betterram: 4 GBsystem: Windows Vista SP2 32-Bit (with KB971512 System Update)karta graf.: 512 MB AMD Radeon HD 3870 / NVIDIA GeForce 8800 GT or betterzalecane wymagania BF4 :procek: AMD Six-core CPU, Intel quad-core CPU or betterram: 8 BGsystem: Windows 8 64-Bitkarta graf.: 3GB AMD Radeon HD 7870 / NVIDIA Geforce GTX 660 or betterzadowoleni ? Mi niby na srednich pojdzie lecz watpie ze tak bedzie bo z karta na zalecanych przesadzili ( wg mnie 1gb pamieci w karcie wystarczy )

a jakie masz specyfikacje ?

Tak przy okazji się zapytam, ma ktoś podobny sprzęt do mnie i może się podzielić wrażeniami dotyczącymi płynności gry ?

Intel Core 2 Quad Q8300 2,50 Ghz

4 Gb ram

Radeon Hd 7850 2 GB

Win 7 64 bit

minimalne wymagania BF4 : procek: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, AMD Athlon X2 2.8 GHz or better ram: 4 GB system: Windows Vista SP2 32-Bit (with KB971512 System Update) karta graf.: 512 MB AMD Radeon HD 3870 / NVIDIA GeForce 8800 GT or better zalecane wymagania BF4 : procek: AMD Six-core CPU, Intel quad-core CPU or better ram: 8 BG system: Windows 8 64-Bit karta graf.: 3GB AMD Radeon HD 7870 / NVIDIA Geforce GTX 660 or better zadowoleni ? Mi niby na srednich pojdzie lecz watpie ze tak bedzie bo z karta na zalecanych przesadzili ( wg mnie 1gb pamieci w karcie wystarczy )

wybacz byku ale w kartach graficznych pamieć w tym momencie ma najmniejsze znaczenie i nikt tu nie przesadził, wiadomo że w BF single zawsze dało się grać nawet na słabym sprzęcie ale już jeśli chodzi o multi na wysokich ustawieniach ( i nie chodzi mi wcale o ultra) to 7870 jest bardzo mile widziana, mam na myśli granie oczywiście w 1080p i żeby było te 30- 40 FPS bo zaraz tu orły wyskoczą z kartami sprzed 6 lat i będą wypisywać że im wszytko działa

z i3 i 630M nawet się nie łap za BF, po prostu zapomnij, chyba że chcesz się męczyć przy małej ilości fps w pewnych momentach praktycznie totalnymi zwiechami, albo na niskich ustawieniach przechodzić po 10 razy single który jest krótki, nic nie wart i po prostu słaby, pełen błędów

z kolei pan z quadem i 7850 będzie grał bez problemu śmiem twierdzić że pobawisz się trochę cieniami średnie/wysokie ustawienia i będzie elegancko, pomyśl też nan zmianą procka, co prawda jeszcze ogarnia ale ogranicza twoją grafikę, osobiście spotkałem się z przypadkiem gdzie identyczny procek niedomagał z 6950 na pokładzie, jeśli nie nowy cpu to znajdz poradniki na necie kręcenia takich cpu i KONIECZNIE zrób OC

tak na marginesie odnośnie innych wczesniejszych tematów

przy okazji do innych orłów... wiecie że stare karty graficzne nie obsługują nowych bibliotek directx i nie widzicie nawet 10% tego co ludzie z kartami seri 6xx,7xx, 69xx,68xx , 78xx, 79xx i granie na rozdziałkach typu 480p to śmiech na sali

przy kartach z segmentu mobilnego "M" oczywiście z tych laptopów do powiedzmy 2 k zapomnijcie o takich grach jak BF4 i szukajcie jakiegoś chynskiego crapu z enginem z przed 3,4,5 lat

i dodam jeszcze jedną złota myśl ... bez 4 rdzeni fizycznych nie pokazuj się w multiplayer

lenovo ideapad z580

4gb ram

i3 2.4

GeForce GT 630M

gtaiv chodzi w miare płynni na srednich