Cześć, nagraliśmy dzisiaj materiał z jednej z prób, powiedzcie co o tym sądzicie.
Cześć, nagraliśmy dzisiaj materiał z jednej z prób, powiedzcie co o tym sądzicie.
nic nie slychac chyba ze to taka muzyka ma byc
praktycznie nic nie slychac co tam szepta ;d
perkusista niech pocwiczy "rudimenty" od razu bedzie wiele lepiej. i Niech przestroi koniecznie bebny, a najlepiej niech zrobi to z werblem. Wokalu nie slychac...
Gitary dają radę, perkusja jak kolega wspomniał do przestrojenia a wokal niestety najsłabsze ogniwo w zespole.
Wszedłem tu tylko dlatego, że przeczytałem "Pokaz mojej kąpieli" - a po obejrzeniu filmiku - bardzo słaby wokal
Może jakby wokal było lepiej słychać, to by mi przypadł do gustu ale na tych konkretnych filmach go nie trawie
Co wy gadacie wokal jak sie wsłucha jest niezły ale cichutko słychać ;/
Wszedłem tu tylko dlatego, że przeczytałem "Pokaz mojej kąpieli" - a po obejrzeniu filmiku - bardzo słaby wokal
Zolwik, tak samo przeczytalam xd dlatego sie skusilam zeby tu wejsc ;D
To jest wina sprzętu, gramy na prowizorce i efekty są jakie są. Jego wokal nie jest zły, jeżeli się go słucha na żywo.
Skołujcie jakiś lepszy sprzęt do rejestracji dźwięku (pobuszujcie w necie) - zgaduję, że w tej roli posłużył mikrofon z urządzenia nagrywającego obraz... Jak zapodacie coś lepszej jakości to ocenię
Nagraliśmy nasz własny kawałek w mp3, posłuchajcie.
http://w161.wrzuta.pl/audio/3Ti77Q9es7i/rejestr_-_200_godzin_demo
Nawet dobre, ale nie wiem czy tylko ja słyszę takie "echo".
Jeżeli mówisz o tym pod koniec, to tak.
Wokalista nie wiedział że mikrofon wciąż nagrywa, a na piecu był ustawiony spory reverb.