Pokaz mojej kapeli

Cześć, nagraliśmy dzisiaj materiał z jednej z prób, powiedzcie co o tym sądzicie.

nic nie slychac chyba ze to taka muzyka ma byc

praktycznie nic nie slychac co tam szepta ;d

perkusista niech pocwiczy "rudimenty" od razu bedzie wiele lepiej. i Niech przestroi koniecznie bebny, a najlepiej niech zrobi to z werblem. Wokalu nie slychac...

Gitary dają radę, perkusja jak kolega wspomniał do przestrojenia a wokal niestety najsłabsze ogniwo w zespole.

Wszedłem tu tylko dlatego, że przeczytałem "Pokaz mojej kąpieli" - a po obejrzeniu filmiku - bardzo słaby wokal :(

Może jakby wokal było lepiej słychać, to by mi przypadł do gustu ale na tych konkretnych filmach go nie trawie :P

Co wy gadacie wokal jak sie wsłucha jest niezły ale cichutko słychać ;/

Wszedłem tu tylko dlatego, że przeczytałem "Pokaz mojej kąpieli" - a po obejrzeniu filmiku - bardzo słaby wokal

Zolwik, tak samo przeczytalam xd dlatego sie skusilam zeby tu wejsc ;D

To jest wina sprzętu, gramy na prowizorce i efekty są jakie są. Jego wokal nie jest zły, jeżeli się go słucha na żywo.

Skołujcie jakiś lepszy sprzęt do rejestracji dźwięku (pobuszujcie w necie) - zgaduję, że w tej roli posłużył mikrofon z urządzenia nagrywającego obraz... Jak zapodacie coś lepszej jakości to ocenię

Nagraliśmy nasz własny kawałek w mp3, posłuchajcie.

http://w161.wrzuta.pl/audio/3Ti77Q9es7i/rejestr_-_200_godzin_demo

Nawet dobre, ale nie wiem czy tylko ja słyszę takie "echo".

Jeżeli mówisz o tym pod koniec, to tak.

Wokalista nie wiedział że mikrofon wciąż nagrywa, a na piecu był ustawiony spory reverb.

Cześć, nagraliśmy dzisiaj materiał z jednej z prób, powiedzcie co o tym sądzicie.