Pokaż Nowe Posty

Hmmm ostatnio (jakiś miesiąc) boję się klikać pokaż nowe posty. Dlaczego? A no dlatego, że co drugi post jest napisany w dziale Szukam MMO. Ludzie chłopaki z forum zrobili Project EMO (tak to się nazywało) gdzie można znaleźć MMO za pomocą odpowiadania na pytania. Pisząc tematy na forum tracicie cenny czas innych ludzi, którzy za ten czas rozwiązali by czyjś problem. Za grosz ambicji nie widzę w was. Mogli byście poczytać o grach (opisy na stronie). Ja jeżeli szukam MMO to szukam albo dzięki projektowi EMO (wybrał mi Shyia - nawet spoko), albo czytając opisy na stronie. Staram się nie tracić cennego czasu innych. Co niektórzy to zauważyłem grali we wszystkie darmowe MMO i dalej piszą "DARMOWE!!!". Jak ci nie pasują darmowe to niestety płać. W geście desperacji weź i kup sobie Symfonie c++ Standard naucz się programować i pisz sobie mini gierki(czasem tak robię :D) Wiem, że ten post przeczytają i tak osoby, które pomagają znaleźć, a nie te co szukają.

Hmmm ostatnio (jakiś miesiąc) boję się klikać pokaż nowe posty. Dlaczego? A no dlatego, że co drugi post jest napisany w dziale Szukam MMO. Ludzie chłopaki z forum zrobili Project EMO (tak to się nazywało) gdzie można znaleźć MMO za pomocą odpowiadania na pytania. Pisząc tematy na forum tracicie cenny czas innych ludzi, którzy za ten czas rozwiązali by czyjś problem. Za grosz ambicji nie widzę w was. Mogli byście poczytać o grach (opisy na stronie). Ja jeżeli szukam MMO to szukam albo dzięki projektowi EMO (wybrał mi Shyia - nawet spoko), albo czytając opisy na stronie. Staram się nie tracić cennego czasu innych. Co niektórzy to zauważyłem grali we wszystkie darmowe MMO i dalej piszą "DARMOWE!!!". Jak ci nie pasują darmowe to niestety płać. W geście desperacji weź i kup sobie Symfonie c++ Standard naucz się programować i pisz sobie mini gierki(czasem tak robię ) Wiem, że ten post przeczytają i tak osoby, które pomagają znaleźć, a nie te co szukają.

Nie rozumiem, co MY tudzież administracja ma z tym zrobić :P

A Symfonia C++ ssie. Koleś leje wodę i rozpisuje się 20 stron nad jedną instrukcją.

EMO jest nieczynny z powodu lenistwa Hanii, do niego miejcie pretensje.

Wy nic ale userzy tak. Są leniwi i to mnie w nich denerwuje.

@OFFTOPIC Co do Symfonii. Tak ssie, ale co z tego, chociaż można się z niej czegoś dowiedzieć.

Projekt EMo jest niedokończony, jak napisał Rmk. Znajdzie grę lub gry, ale to i tak nic nie da, bo i tak znajdą się userzy, którzy będą pisać tutaj tematy, bo im się nie chce szukać. Z tym problemem to raczej administracja nic nie może poradzić.

To dokończcie projekt EMO i można będzie usunąć "Szukam MMO"

Hania jest w klasie maturalnej, musi nadrobić 2 lata fizyki (dobrze pamiętam ty leniu?), więc nie ma czasu zająć się emo. Nie znam nikogo kto mógłby dokończyć jego dzieło więc projekt pozostaje niedokończony. Temat zamykam bo nic nie możemy poradzić.

Fizyka ssie.- Dzz'

Hmmm ostatnio (jakiś miesiąc) boję się klikać pokaż nowe posty. Dlaczego? A no dlatego, że co drugi post jest napisany w dziale Szukam MMO. Ludzie chłopaki z forum zrobili Project EMO (tak to się nazywało) gdzie można znaleźć MMO za pomocą odpowiadania na pytania. Pisząc tematy na forum tracicie cenny czas innych ludzi, którzy za ten czas rozwiązali by czyjś problem. Za grosz ambicji nie widzę w was. Mogli byście poczytać o grach (opisy na stronie). Ja jeżeli szukam MMO to szukam albo dzięki projektowi EMO (wybrał mi Shyia - nawet spoko), albo czytając opisy na stronie. Staram się nie tracić cennego czasu innych. Co niektórzy to zauważyłem grali we wszystkie darmowe MMO i dalej piszą "DARMOWE!!!". Jak ci nie pasują darmowe to niestety płać. W geście desperacji weź i kup sobie Symfonie c++ Standard naucz się programować i pisz sobie mini gierki(czasem tak robię :D) Wiem, że ten post przeczytają i tak osoby, które pomagają znaleźć, a nie te co szukają.