Pokaż się :)

mamy już sporo stałych bywalców forum, więc proponuję,aby każdy chętny pokazał się nam w realu (tj. fota ew.opis) (wiem,ze jest juz topic,w ktorym się przedstawiamy, ale pomyślałem,ze miłoby było wstawiać foty w osobnym temacie, jesli pomysł się nie przymie, proszę o usunięcie tematu)

ja zacznę jako,ze się jeszcze nie przedstawiałęm..

Mam na imię Przemek, mieszkam w Kędzierzynie-Koźlu k/opola.

mam psa,papugę,świnkę morską oraz brata młdszego o 7 lat;/ (nikomu tego nie życzę)

grałem w większość(znaczną większość) free mmo(wilczając mmofpsy i mmoracingi)

teraz będzie moje foto. wszelkie słowa krytyki przyjmę z godnością xD

jarg2.th.png

PS. teraz mam już włosy do podpródka:P później poszukam aktualniejszego zdjęcia.

PS2. jutro jade na spływ kajakowy (Czarną Hańczą) więc nie będzie mnie dość długo i na pewno jakieś foty stamtąd przywiozę ;P

miłych 2 tygoni beze mnie :D Pozdrawiam m/

no no no chopie jakie słowa krytyki normalnie wyglądasz spoko luz ja mam 10 lat i włosy prawie do ramion

http://img291.imageshack.us/img291/6540/img0064gq0.jpg

macie linka tu mam wlosy przefarbowane bo przegralem zaklad :(( i d*pa :(. Jest robione w Mielnie obok moja kobita :) smieje sie z sms'a ktorego otrzymalem od PLUSa :D tresc byla naprawde smiechowa. Cos tam "ktos cie zdradza wysli sms na ten i na ten num z tym i tym imieniem" Whatever. Ale coraz to bardziej idiotyczne smsy ostatnio robia :)

http://img222.imageshack.us/my.php?image=sl271565er5.jpg

tu jes5t z wlosami normalnymi :D z sylwestra :D wiec ja juz nie wygladalem normalnie :)

fotka2jl6.jpg

W Szwajcarii tu jeszcze 13 lat miałem ;p

Buheheh Spawn jesteś normalnie The Besciak, te zdjęcie z sylwestra :mrgreen: Widac żeś spędził go nie o suchym pysku że tak powiem :-> hehe

Ps: Dałbym swoje fotki ale chyba nie jestem dostatecznie długo, a poza tym wolelibyście nie oglądac :-P

Buheheh Spawn jesteś normalnie The Besciak, te zdjęcie z sylwestra :mrgreen: Widac żeś spędził go nie o suchym pysku że tak powiem :-> hehePs: Dałbym swoje fotki ale chyba nie jestem dostatecznie długo, a poza tym wolelibyście nie oglądac :-P

Powiem ci szczerze ze ja tego zdiecia nie pamietam ;D

Buhehehe :mrgreen: czyli spędziłeś sylwestra w sposób wskazany 8-)

Hehe Spawn na prawde zaszalałeś na slywestra xD! Twoja kobitka też najlepiej nie wygląda xD!

Sorry ale teraz swoich zdjęć nie dodam bo niemam na kompie a starszy zabrał aparat do Holandii :P

Jak przyjedzie może coś dodam:P

w negatywie ale to robiony z fona i mi się nudziło i tak zrobiłem

jayy8.th.jpg

mamy już sporo stałych bywalców forum, więc proponuję,aby każdy chętny pokazał się nam w realu (tj. fota ew.opis) (wiem,ze jest juz topic,w ktorym się przedstawiamy, ale pomyślałem,ze miłoby było wstawiać foty w osobnym temacie, jesli pomysł się nie przymie, proszę o usunięcie tematu)

ja zacznę jako,ze się jeszcze nie przedstawiałęm..

Mam na imię Przemek, mieszkam w Kędzierzynie-Koźlu k/opola.

mam psa,papugę,świnkę morską oraz brata młdszego o 7 lat;/ (nikomu tego nie życzę)

grałem w większość(znaczną większość) free mmo(wilczając mmofpsy i mmoracingi)

teraz będzie moje foto. wszelkie słowa krytyki przyjmę z godnością xD

jarg2.th.png

PS. teraz mam już włosy do podpródka:P później poszukam aktualniejszego zdjęcia.

PS2. jutro jade na spływ kajakowy (Czarną Hańczą) więc nie będzie mnie dość długo i na pewno jakieś foty stamtąd przywiozę ;P

miłych 2 tygoni beze mnie :D Pozdrawiam m/