Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

http://oi39.tinypic.com/2zz2u0p.jpg Z Serii młodsi (robione rok temu)

Pacz naucze cie jak zrobić aby nie wrzucać stronki tylko było zdjęcia,na tym linku kjtóey podałeś po lewej stronie pisze Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych

i ten link któryu jest podtym wklejasz

warn_ico.png
Spam ~ NS

Taki mały update b75d4400.jpg

Vampir jak boski Alvaro :D jak dla mnie bardzo pozytywnie , chociaż udane ^dzieciństwo^ morze i te sprawy :) Pozdrawiam :).

Martwi mnie tylko, że na każdym zdjęciu jesteś sam :D, a na ostatnim jak byś się czaił :DDD

lubisz małe dziewczynki ? :D

Kurde też może na dniach coś wrzuce

Martwi mnie tylko, że na każdym zdjęciu jesteś sam , a na ostatnim jak byś się czaił :DDDKurde też może na dniach coś wrzuce

Ale ze co, mam rozumieć ze ja :D?. Następne będzie z rodzina i przyjaciółmi no i psem .

Ale ze co, mam rozumieć ze ja ?. Następne będzie z rodzina i przyjaciółmi no i psem .

Chodziło o wampira :D

Ale w sumie ty też tak troche :D tylko na ostatnim to wyglądasz jak byś chciał zabić

Hahaha może foto stare, ale kaloryfer na miejscu XDD

1560381_603273159728271_97096745_n.jpg

Zrobione na początku 2014,napisał bym ,,Zajebistość 2014 approved" ale bym dostał pewnie warna :D

test.jpg

to ja też coś wrzucę :)

zdjęcie z 2012 nie długo dam jakieś Aktualne :)

cfu3.jpg

Jak będę miał wenę to wrzucę z jakiejś osiemnastki z laskami co mnie całują

SUPER!

Xao emo! :D

Xao mój zaginiony bracie włosowy! :D

Tutaj Xao, a za oknem Geralt xD

Nie spodziewałem się że zrobię taką furrorę XD A Wiedźminek pilnuje mnie gdy śpię. Wisi centralnie nad główką ;)

Jestem nowy na forum ale czemu nie :D mogę się pokazać (16lat)

takie tam .. wyrok ulicy

73810878799565905080.jpg

dj-owsko :D

12834621301336189224.jpg

z konwentu rok młodszy :D! ja z lewej

37090192543804597024.jpg

http://scr.hu/12hn/qpwfg niestety nie mam pojęcia jak wstawić zdjęcie innym sposobom jak jest to źle to przepraszam ;D

1488663_683060125048569_2132074704_n.jpg

Taki z d*py czarodziej bez many.

Widać teraz, skąd ten poziom na stronce/forum, skoro celują w taki przedział wiekowy xD.

Z każdym kolejnym zdjęciem człowiek przestaje się dziwić na sposób bycia/pisania co nie których osób ;)

warn_ico.png
Niepotrzebna, uszczypliwa uwaga ~ NS

Co do pierwszego zdania chodziło mi o głupie pytania i trolowanie na stronie/forum spowodowane wiekiem użytkowników, w drugim chciałem podkreślić, że na większości tych zdjęć są osoby bardzo młode.

Wreszcie zobaczyłem zdjęcia co nie których osób, także modów ;), w końcu zrozumiałem dlaczego oni tak piszą/rozumują/oceniają, jak nie mają "jeszcze" pojęcia o życiu.

I za to warn ;) bo regulaminu nie złamałem (wszędzie szukałem i kurcze nigdzie nie widzę, że nie można być uszczypliwym), z deka śmieszne kara z własnego widzi mi się, albo po prostu trzeba zacząć pisać łopatologicznie, bo z logiczną interpretacją zdań tutaj ciężko.

"Spamowata uwaga, niegrzeczna i niepotrzebna. To jak ktoś wygląda ma się nijak do sposobu pisania postów i tematów." ja tu nie oceniam wyglądu, bo co mnie to, tylko WIEK i tak wiek ma się znacząco do sposobu pisania postów i tematów, a jak znajdzie się jakiś "dojrzalszy" to "wyjątek potwierdza regułę".

batman occ5922ef.jpg