Widać teraz, skąd ten poziom na stronce/forum, skoro celują w taki przedział wiekowy xD.
Z każdym kolejnym zdjęciem człowiek przestaje się dziwić na sposób bycia/pisania co nie których osób ![;)]()
Niepotrzebna, uszczypliwa uwaga ~ NS
Co do pierwszego zdania chodziło mi o głupie pytania i trolowanie na stronie/forum spowodowane wiekiem użytkowników, w drugim chciałem podkreślić, że na większości tych zdjęć są osoby bardzo młode.
Wreszcie zobaczyłem zdjęcia co nie których osób, także modów
, w końcu zrozumiałem dlaczego oni tak piszą/rozumują/oceniają, jak nie mają "jeszcze" pojęcia o życiu.
I za to warn
bo regulaminu nie złamałem (wszędzie szukałem i kurcze nigdzie nie widzę, że nie można być uszczypliwym), z deka śmieszne kara z własnego widzi mi się, albo po prostu trzeba zacząć pisać łopatologicznie, bo z logiczną interpretacją zdań tutaj ciężko.
"Spamowata uwaga, niegrzeczna i niepotrzebna. To jak ktoś wygląda ma się nijak do sposobu pisania postów i tematów." ja tu nie oceniam wyglądu, bo co mnie to, tylko WIEK i tak wiek ma się znacząco do sposobu pisania postów i tematów, a jak znajdzie się jakiś "dojrzalszy" to "wyjątek potwierdza regułę".