Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

Z uwagi że jest to popularny temat na forach to zapraszam z ekipy władzy tylko admin pokazał twarz. Jeśli macie ochotę to wrzucajcie swoje podobizny. Ja nie jestem jakiś nie tegez więc wrzucę później fotkę .

Żeby nie było że wybieram jedno zdjęcie które coś maskuje wrzucę kilka, nie mam nic do ukrycia :)

v7qy.th.jpg

zm5q.th.jpg

vy7h.th.jpg

Po koncercie Pokahontaz :)

Minix, ja po prawej - 3ryq.th.jpg

Rahim, ja po lewej - jl6f.th.jpg

VampirLord, sądziłam, że jesteś dużo, dużo młodszy :D.

Miałem kiedyś pomysł na identyczny temat jednak uznałem , że to niewypał. Jednak jeśli temat się rozwinie to i ja coś wrzucę.

155118_527602807263405_1505125944_n.jpgMacie.

Pffahahah XD.

Teraz "samojebki" sobie nie zrobię i nie wstawię ale jak jakieś zdjęcie się trawi to dodam.

VampirLord, chodziło mi o to, że patrząc na Twój sposób wysławiania się i zainteresowania to nie dałabym Ci więcej, niż 13-14 lat. Oczywiście nie zamierzam Cię urazić, po prostu bardzo się zaskoczyłam :D.

będę śledzić temat w razie pojawienia się jakichś obelg i niestosownych komentarzy odnośnie zdjęć (bądź pojawią się zdjęcia, które łamią regulamin) zostaną wyciągnięte konsekwencje.

Propo Chmarusa, podobny temat już był i zdjęcia wrzucał z tego co pamiętam cały team także broda!! także jak komuś się chcę może poszukać ; )

będę śledzić temat w razie pojawienia się jakichś obelg i niestosownych komentarzy odnośnie zdjęć (bądź pojawią się zdjęcia, które łamią regulamin) zostaną wyciągnięte konsekwencje.Propo Chmarusa, podobny temat już był i zdjęcia wrzucał z tego co pamiętam cały team także broda!! także jak komuś się chcę może poszukać ; )

To może skleić tematy ? Może zdjęcia szybko nie wygasły z tamtego tematu.

Jestem za tym nie było tutaj komentarzy od osób, które nie wrzucają swojego zdjęcia.

Szukałem tematu o którym mówił Salek. Przekopałem 20 stron Hydeparku (od 2008 roku) i jakoś nic nie znalazłem. Może to nie było aż tak dawno?

myślę, że wiele z tych zdjęć jest po prostu nieaktualnych, ja dodałem z 3gimnazjum, a aktualnie kończe 1 rok studiów ; )

svY.png

a to skromny ja ;pp zdjecie z lutego tego roku

No no, chłopaki, nie krępujcie się, chętnie zobaczę buźki reszty użytkowników :D.

A to ja :D

525796_295107767228034_2012296664_n.jpg

no co ;p nie jest tak zle;pp

7279.jpg

SIła! ;P

Ja jestem zaskoczony , sami dorośli, poważni ludzie :3.

51be0e2f35e42.jpg

To z przed dwóch lat z nad odry :P zuo

51be0ead08be8.jpg

a ta fota przedstawia mnie po zakończeniu kariery szkolnej na amen :P ( taki mały zlocik autkami z kumplami )

aktualnej foty nima ;P ale jak będzie to świeżą wkleję tutaj

Żeby nie było, że sami dorośli i poważni ludzie na forum siedzą

51be0ba618055.jpg

Zdjęcie robione na odwyku od Rutinoscorbinu stąd świetna jakość.