Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

A co mi tam ^^

Z lewej 2012, z prawej 2014.

Całkowita przemiana bym powiedział. Może pytanie głupie, ale trenujesz coś, wziąłeś się porządnie za siebie? Bo widać całkiem sporą zmianę - chyba że to wina ujęcia

Widać powarzny człowiek. Jeżeli to dieta to działa.

To akurat nie ujęcie. Faktycznie tyle się zmieniłem, z charakteru też trochę, a zrzuciłem w sumie 40 kg (nawet jeśli nie widać po zdjęciach).

Dieta "MŻ" i trochę ćwiczeń z Mel B ^^.

A co mi tam ^^Z lewej 2012, z prawej 2014.

O rzesz! Szacun kolego!

10845861_882952825059297_844098673245570

W pokoju marzeń.

Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego faceci lubią umawiać się z ładnymi laskami, które nie mają niczego ciekawego do powiedzenia. Tego pewnie nawet najstarsi górale nie wiedzą.Avitus, no powiem Ci, że zaskoczenie duuuże. Widzę na szafce z tyłu szlachetny trunek .

Umawiamy się z ładnymi laskami nie na konwersacje tylko na bzykanko.

Umawiamy się z ładnymi laskami nie na konwersacje tylko na bzykanko.

... a w głębi duszy nie mamy do was krzty szacunku. Bo znaczycie tyle co zwykłe tirówki. Brutalna prawda ale prawda.

Mowa tutaj oczywiście o ładnych laskach bez mózgu.

@Baal chyba ty, ja tam zakochałeś się w prostytutce i mam do niej duży szacunek

@UP - gratuluje offtopu. To nie ma NIC wspolnego z tematem dotyczacym zdjec -.-. Zwykly nabijacz postow, ot co.

Odnosnie tematu ... Moje zdj gdzies tam sb lezy spokojnie w srodku tematu i zostanie tam na wieki wiekow amen xD.

@PhiloGamer - jaki tam pokoj marzen, a gdzie jednorożce? :D

To ja też się pokaże :) me wraz z żoną

@UP - gratuluje offtopu. To nie ma NIC wspolnego z tematem dotyczacym zdjec -.-. Zwykly nabijacz postow, ot co.Odnosnie tematu ... Moje zdj gdzies tam sb lezy spokojnie w srodku tematu i zostanie tam na wieki wiekow amen xD.@PhiloGamer - jaki tam pokoj marzen, a gdzie jednorożce?

Kuzynka już wyrosła z jednorożców :(

@up, mina Twej żony "musze Ci obciąć te krzaczory"

Kuzynka już wyrosła z jednorożców @up, mina Twej żony "musze Ci obciąć te krzaczory"

Raczej " na kogo tak patrzysz? podoba Ci się? A więc to tak! "

11092671_799576926786456_1661335308_n.jp
A tak sie przypomne ! :D co tam zwyrodniała rodzinko forumowa ! :D

baal_th.jpg

Ja też się przypomnę:)

Bardzo zabawny z ciebie człowiek dostaniesz pewnie za to medal internetu :D

To temat dla ludzi chcących SIEBIE pokazać ^^ ale widze że udawać fajnego zawsze trzeba napewno zaimponowałeś swoją twórczością nie jednemu ;p

Gwoli ścisłości. Baal to nie człowiek lecz demon. I nie pomniejszy lecz z paczki Mrocznej Trójcy.

A tak w ogóle to wstawiłem Baala bo moja morda jest o wiele straszniejsza:P

To dlaczego jej nie wstawisz? Obrazek z neta każdy może.

Ale po to jest ten temat ? Jak uważasz sie za szpetnego to nie wrzucaj nic ;p simple
Serio nie ma czego sie wstydzić a tym bardziej tutaj

Hm, w sumie udzielam się już jakiś czas na tym forum i część osób pewnie mnie kojarzy (głównie te z działu GW2),

także wypadałoby się w końcu pokazać :P

XvIsnq5.png