A co mi tam ^^
Z lewej 2012, z prawej 2014.
Całkowita przemiana bym powiedział. Może pytanie głupie, ale trenujesz coś, wziąłeś się porządnie za siebie? Bo widać całkiem sporą zmianę - chyba że to wina ujęcia
Widać powarzny człowiek. Jeżeli to dieta to działa.
To akurat nie ujęcie. Faktycznie tyle się zmieniłem, z charakteru też trochę, a zrzuciłem w sumie 40 kg (nawet jeśli nie widać po zdjęciach).
Dieta "MŻ" i trochę ćwiczeń z Mel B ^^.
A co mi tam ^^Z lewej 2012, z prawej 2014.
O rzesz! Szacun kolego!
W pokoju marzeń.
Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego faceci lubią umawiać się z ładnymi laskami, które nie mają niczego ciekawego do powiedzenia. Tego pewnie nawet najstarsi górale nie wiedzą.Avitus, no powiem Ci, że zaskoczenie duuuże. Widzę na szafce z tyłu szlachetny trunek .
Umawiamy się z ładnymi laskami nie na konwersacje tylko na bzykanko.
Umawiamy się z ładnymi laskami nie na konwersacje tylko na bzykanko.
... a w głębi duszy nie mamy do was krzty szacunku. Bo znaczycie tyle co zwykłe tirówki. Brutalna prawda ale prawda.
Mowa tutaj oczywiście o ładnych laskach bez mózgu.
@Baal chyba ty, ja tam zakochałeś się w prostytutce i mam do niej duży szacunek
@UP - gratuluje offtopu. To nie ma NIC wspolnego z tematem dotyczacym zdjec -.-. Zwykly nabijacz postow, ot co.
Odnosnie tematu ... Moje zdj gdzies tam sb lezy spokojnie w srodku tematu i zostanie tam na wieki wiekow amen xD.
@PhiloGamer - jaki tam pokoj marzen, a gdzie jednorożce?
@UP - gratuluje offtopu. To nie ma NIC wspolnego z tematem dotyczacym zdjec -.-. Zwykly nabijacz postow, ot co.Odnosnie tematu ... Moje zdj gdzies tam sb lezy spokojnie w srodku tematu i zostanie tam na wieki wiekow amen xD.@PhiloGamer - jaki tam pokoj marzen, a gdzie jednorożce?
Kuzynka już wyrosła z jednorożców
@up, mina Twej żony "musze Ci obciąć te krzaczory"
Kuzynka już wyrosła z jednorożców @up, mina Twej żony "musze Ci obciąć te krzaczory"
Raczej " na kogo tak patrzysz? podoba Ci się? A więc to tak! "
A tak sie przypomne ! co tam zwyrodniała rodzinko forumowa !
Ja też się przypomnę
Bardzo zabawny z ciebie człowiek dostaniesz pewnie za to medal internetu
Gwoli ścisłości. Baal to nie człowiek lecz demon. I nie pomniejszy lecz z paczki Mrocznej Trójcy.
A tak w ogóle to wstawiłem Baala bo moja morda jest o wiele straszniejsza:P
To dlaczego jej nie wstawisz? Obrazek z neta każdy może.
Ale po to jest ten temat ? Jak uważasz sie za szpetnego to nie wrzucaj nic ;p simple
Serio nie ma czego sie wstydzić a tym bardziej tutaj
Hm, w sumie udzielam się już jakiś czas na tym forum i część osób pewnie mnie kojarzy (głównie te z działu GW2),
także wypadałoby się w końcu pokazać