Poke mmo!

Witam, zapraszam wszystkich fanów pokemonów do gry POKE MMO ;)

Gra bazuje na najlepszej wersji pokemonów jakie wyszły na GBA czyli FIRE RED.

W grze wykonujemy wszystkie podstawowe misje z wersji na GBA. i dodatkowo możemy walczyć z innymi graczami wymieniać się pokami.

Na stronie znajdziecie rejestrację oraz download gdzie pobierzecie starter lecz bez ROM

pokemmo.eu

Tu znajdziemy pliki które wrzucamy do ROM.

coolrom.com/dlpop.php?id=14488

Mój nick w grze Nomadpl zapraszam ;)

Grałem, mogę śmiało polecić i powiedzieć bez wahania: Jest to najlepsza gra Pokemon Online z wszystkich, które istnieją. Oprócz tego, że to mmo, to posiada fabułę z Fire Reda, będą dodawane kolejne kontynenty (Jotho po części już jest), w przyszłości będzie nawet region Hoenn znany z Pokemon'ów Emerald + Niby zbędny, ale wg. mnie najfajniejszy bajer, to jak wrzuci się ROM z Heart Golda/Silver Soula na DS'a (Oprócz Fire Reda, który też jest wymagany), to pokemon będzie mógł za Tobą chodzić i każdy to będzie widział, polecam :)

Oooo dzięki za info o tym ROM z Heart Golda/Silvera o tym nie miałem pojęcia ;)

Spoko, jak coś to żeby pok za Tobą chodził, wystarczy przeciągnąć go z okna party na ziemię w oknie gry :D

wyglada niezle :)

przetestuje z sentymentu do Tazzo z laysow i cheatosow ^^

Witam, zapraszam wszystkich fanów pokemonów do gry POKE MMO ;)

Gra bazuje na najlepszej wersji pokemonów jakie wyszły na GBA czyli FIRE RED.

W grze wykonujemy wszystkie podstawowe misje z wersji na GBA. i dodatkowo możemy walczyć z innymi graczami wymieniać się pokami.

Na stronie znajdziecie rejestrację oraz download gdzie pobierzecie starter lecz bez ROM

pokemmo.eu

Tu znajdziemy pliki które wrzucamy do ROM.

coolrom.com/dlpop.php?id=14488

Mój nick w grze Nomadpl zapraszam ;)