PokeGra czyli śmietnik

Siemka :D Chciałbym podsumować moją kilkudniową przygodę na Pokegra.pl.

Na pierwszy rzut oka gra wspaniala, ciekawy system, fajne poki etc.

Pierwszym minusem jest zmęczenie ktore schodzi szybko a ceny przekąsek są kolosalne (minimum 7zł smsem lub liczyć na farta)

Zarabianie na pokeballe to koszmar. Po 1g wylatuje z pokemona, a 350g jeden ball. Admin twierdzi, że wszystko ok.

Łapanie pokemonów, druga kwestia która wymaga pogardy. Np. złapanie poka 65% nie wchodzi po użyciu 10 (jeden posiada 10% szans na złapanie dodatkowo) pokeballi 60 +10 =70% (Wtf?!)

Przejdźmy do sedna. Wiem, że ta gra jest świeża etc ale administracja to kompletne dzieci. Dlaczego?

1. Administrator działa po swojemu, nie obchodzi go opinia innych graczy. BA! Gnoi jak psa za to, że ktoś zaproponuje coś innego niż leży mu w głowie. Po czym kasuje post na forum i banuje

2. Bany za to, że korzystacie z neta osiedlowego, gracie w kafejce etc. Tłumaczą się tym, że "To jest interakcja kont"

3. Ja i moi znajomi dostaliśmy bana na UWAGA! 11 lat! Za co? A no za to, że wyraziliśmy swoje zdanie na temat pracy admina nazywając go dzieckiem. Podpis pod banem? "Obraz (Tak właśnie, OBRAZ) Admina. Pozdrowienia od Mayy"

Tak więc jeżeli nie jesteś pedagogiem szkolnym, który zciera się z trudną młodzieżą, bądź dziećmi... to nie polecam. Wręcz przeciwnie, odradzam. Jest wiele lepszych gier jak PWO, Pokelife etc, niż to padło. Pozdrawiam AKAIDO :)

Adres to Www.Pokegra.pl

ja wydalem na ta gre 14 zl i to najgorzej wydane pieniazki w moim zyciu...

podpisuje sie pod kolega wyzej.

Poke gierek mamy mnostwo na rynku, ale sama gra to nie wszytsko... zeby jeszcze mialy profesjonalnych GMow i zespoly supportow.

Dodam jeszcze że kilka osób ma niesamowite foru u adminow typu Mayy. Mogą robić co chcą, a oni im do tego klaskają :D

nie rozumiem... ingerowales w to co stworzyl gm i na dodatek go zwyzywales i sie dziwisz ze bana dostales? Zrob tak np w jednej z gier blizzarda i bedziesz mial to samo wiec co poplaczesz sie na forum? xD

Skoro propozycja zwiększenia dropu golda to ingerowanie w coś co stworzył Admin to po co na forum dział PROPOZYCJE? Został nazwany dzieciakiem za to, że dawał bany na IP jak się powtarzało w bazie. Tak jak pisałem, jak ktoś korzystał z neta osiedlowego, wifi przy lifeboxie lub kafejkach (jak np. stary browar w Poznaniu) to miał bana. Dodam jeszcze tylko, że jest opcja zdjęcia takowego bana za... 25zł smsem xD

on ma racje

1. na forum zostają usuniete powielające sie ogłoszenia

.2 zabawne. Na samym początku nie zgłosiłes tego na forum, potem dopiero wojowałes o banie.. to zabawne ze mscisz sie na grze, ze dostałes bana... i zasłuzonego

3. Przeczytaj regulamin, słoneczko. Obraza Admina tak jak i kazdego gracza jest karana. To jest kulturalna gra, a ty zachowałes sie jak.. no cóz. i tu sobie stawiam pytanie kto tu jest dzieckiem

4.kafejka? osiedlowy net? banalne wytłumaczenie trolli internetowych. Plus, nie wyjasnia perfidnego przesyłania itemów za niskie ceny

5. Jeszcze zabawniejsze. Interesuje nas co gracze mają do powiedznia. w innym przypadku po co byłyby propozycje? Admin wciela do gdy tylko najlepsze, które mają sens. A co do błedów.. są metodycznie usuwane. Nie wierzysz? Wejdz na forum.

6. Jestes sflustrowane dziecko, które jest złe bo ktos cie ukarał za cos, na co zasłuzyłes.

i 7. Nie kłam o zadnym podpisie pod banem, bo to niemozliwe. Ban jest bezosobowy. A ja jeszcze pamietam komu go daje. I dostałes. Ale na pewno nie to ci napisałam, wiec...

Na kłamstwie daleko nie zajedziesz:)

Pozdro, Mayy

kolejny zabawny tekst...

Uwierz mi, gdybym siedziała z załozonymi rekami i nic nie robiła oprócz nakładania banów niewinnym graczom, szybko bym wyleciała. I fory? To dobre. Ciebie tez by tak traktował jakbys dłuzej pograł i nie miał bana za oszustwa.

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

Ta gra tak samo jak jej administracja to po prostu dwie wielkie pomyłki... Po cholerę tracicie w ogóle czas w tym przeglądarkowym ścierwie, które tak jak większość tego typu produkcji jest nastawione na łojenie jak największych ilości gotówki od zdesperowanych dzieci? Polecam: www.pokemmo.eu 100 razy lepsza gra, w pełni darmowa, z wiele, wiele większym contentem, fabuła z Fire Reda (a będą dodawane jeszcze jotho i hoenn), z customizacją postaci oraz item shopem, w którym znajduje się tylko premium, które nie jest niczym koniecznym (Zwiększa tylko szanse znalezienia shiny pokemona i trochę zdobywanego expa) oraz ubrania, którymi później możecie edytować postać :P Gram tutaj już od długiego czasu i niczego nie żałuje, odkąd wprowadzili system Teamów (gildii) jest po prostu niesamowicie, walcie te pokegry i inne biedne badziewia :P

Dla zaciekawionych, trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=6hQGHT1j0Cs

ja zacząłem grać w to http://terramonsters.com/

a czemu ? bo pzrejadł mi sie motyw pokemonów

1. na forum zostają usuniete powielające sie ogłoszenia.2 zabawne. Na samym początku nie zgłosiłes tego na forum, potem dopiero wojowałes o banie.. to zabawne ze mscisz sie na grze, ze dostałes bana... i zasłuzonego3. Przeczytaj regulamin, słoneczko. Obraza Admina tak jak i kazdego gracza jest karana. To jest kulturalna gra, a ty zachowałes sie jak.. no cóz. i tu sobie stawiam pytanie kto tu jest dzieckiem4.kafejka? osiedlowy net? banalne wytłumaczenie trolli internetowych. Plus, nie wyjasnia perfidnego przesyłania itemów za niskie ceny5. Jeszcze zabawniejsze. Interesuje nas co gracze mają do powiedznia. w innym przypadku po co byłyby propozycje? Admin wciela do gdy tylko najlepsze, które mają sens. A co do błedów.. są metodycznie usuwane. Nie wierzysz? Wejdz na forum.6. Jestes sflustrowane dziecko, które jest złe bo ktos cie ukarał za cos, na co zasłuzyłes.i 7. Nie kłam o zadnym podpisie pod banem, bo to niemozliwe. Ban jest bezosobowy. A ja jeszcze pamietam komu go daje. I dostałes. Ale na pewno nie to ci napisałam, wiec...Na kłamstwie daleko nie zajedziesz:)Pozdro, Mayy

sflustrowane - perełka u rzetelnego admina „sfrustrowany, sfrustrowane"

zajmij się słownikiem a nie pokemonami kobieto

nie grajcie w ten syf, powiesz do admina "słuchaj dziecko drogie" i przytulasz bana bo serduszko komuś zabolało, zobaczycie jak będziecie w moim wieku, będzie wam brakować dziecięcych lat, wtedy się opamiętacie. :D

Wszedlem napisalem na czacie dostalem bana wole angielska wersje jest o niebo lepsza.

Zrob tak np w jednej z gier blizzarda i bedziesz mial to samo wiec co poplaczesz sie na forum? xD

A mi się wydaje, że gra niezależna nie może być nawet w sferze administracji porównywana do Blizzarda. PokeGra z tego co widzę w statystykach ma 20 graczy online, 80 aktywnych, 6 osób wypowiedziało się w tym temacie licząc na chłopski rozum stracili więc około 8% graczy / potencjalnych graczy.

Czy Blizzard pozwoliłby sobie na stratę 8% z kilku milionów?

Siemka :D Chciałbym podsumować moją kilkudniową przygodę na Pokegra.pl.

Na pierwszy rzut oka gra wspaniala, ciekawy system, fajne poki etc.

Pierwszym minusem jest zmęczenie ktore schodzi szybko a ceny przekąsek są kolosalne (minimum 7zł smsem lub liczyć na farta)

Zarabianie na pokeballe to koszmar. Po 1g wylatuje z pokemona, a 350g jeden ball. Admin twierdzi, że wszystko ok.

Łapanie pokemonów, druga kwestia która wymaga pogardy. Np. złapanie poka 65% nie wchodzi po użyciu 10 (jeden posiada 10% szans na złapanie dodatkowo) pokeballi 60 +10 =70% (Wtf?!)

Przejdźmy do sedna. Wiem, że ta gra jest świeża etc ale administracja to kompletne dzieci. Dlaczego?

1. Administrator działa po swojemu, nie obchodzi go opinia innych graczy. BA! Gnoi jak psa za to, że ktoś zaproponuje coś innego niż leży mu w głowie. Po czym kasuje post na forum i banuje

2. Bany za to, że korzystacie z neta osiedlowego, gracie w kafejce etc. Tłumaczą się tym, że "To jest interakcja kont"

3. Ja i moi znajomi dostaliśmy bana na UWAGA! 11 lat! Za co? A no za to, że wyraziliśmy swoje zdanie na temat pracy admina nazywając go dzieckiem. Podpis pod banem? "Obraz (Tak właśnie, OBRAZ) Admina. Pozdrowienia od Mayy"

Tak więc jeżeli nie jesteś pedagogiem szkolnym, który zciera się z trudną młodzieżą, bądź dziećmi... to nie polecam. Wręcz przeciwnie, odradzam. Jest wiele lepszych gier jak PWO, Pokelife etc, niż to padło. Pozdrawiam AKAIDO :)

Adres to Www.Pokegra.pl