Siemka Chciałbym podsumować moją kilkudniową przygodę na Pokegra.pl.
Na pierwszy rzut oka gra wspaniala, ciekawy system, fajne poki etc.
Pierwszym minusem jest zmęczenie ktore schodzi szybko a ceny przekąsek są kolosalne (minimum 7zł smsem lub liczyć na farta)
Zarabianie na pokeballe to koszmar. Po 1g wylatuje z pokemona, a 350g jeden ball. Admin twierdzi, że wszystko ok.
Łapanie pokemonów, druga kwestia która wymaga pogardy. Np. złapanie poka 65% nie wchodzi po użyciu 10 (jeden posiada 10% szans na złapanie dodatkowo) pokeballi 60 +10 =70% (Wtf?!)
Przejdźmy do sedna. Wiem, że ta gra jest świeża etc ale administracja to kompletne dzieci. Dlaczego?
1. Administrator działa po swojemu, nie obchodzi go opinia innych graczy. BA! Gnoi jak psa za to, że ktoś zaproponuje coś innego niż leży mu w głowie. Po czym kasuje post na forum i banuje
2. Bany za to, że korzystacie z neta osiedlowego, gracie w kafejce etc. Tłumaczą się tym, że "To jest interakcja kont"
3. Ja i moi znajomi dostaliśmy bana na UWAGA! 11 lat! Za co? A no za to, że wyraziliśmy swoje zdanie na temat pracy admina nazywając go dzieckiem. Podpis pod banem? "Obraz (Tak właśnie, OBRAZ) Admina. Pozdrowienia od Mayy"
Tak więc jeżeli nie jesteś pedagogiem szkolnym, który zciera się z trudną młodzieżą, bądź dziećmi... to nie polecam. Wręcz przeciwnie, odradzam. Jest wiele lepszych gier jak PWO, Pokelife etc, niż to padło. Pozdrawiam AKAIDO
Adres to Www.Pokegra.pl