gfgfdgdf........
POKELIKE.PL Nowa gra o pokemonach
wkrótce tzn kiedy?
jhfhf............
No super odpowiedź. Zapytał cię o coś, to mu odpowiedz normalnie, a nie link wysyłasz. Na stronie też nie ma informacji kiedy, więc tym bardziej ta odpowiedź była bez sensu.
czemu wszystkie screeny na stronie sa takie same?
Typowa postawa użytkowników tego forum. Zrugać, zbesztać, zmieszać z blotem, sprawić aby newbe poczuł się gorzej. Jak Was interesuje temat to wypowiadajcię się bez spin, w koncu ktoś dla Was zrobił grę.
No super odpowiedź. Zapytał cię o coś, to mu odpowiedz normalnie, a nie link wysyłasz. Na stronie też nie ma informacji kiedy, więc tym bardziej ta odpowiedź była bez sensu.
kur.. napisalem niedlugo start!
Ale pytał cię kiedy, chodziło mu o dokładną odpowiedź.
Typowa postawa użytkowników tego forum. Zrugać, zbesztać, zmieszać z blotem, sprawić aby newbe poczuł się gorzej. Jak Was interesuje temat to wypowiadajcię się bez spin, w koncu ktoś dla Was zrobił grę.
On założył to konto chwilę przed wrzuceniem tego postu.
Ehh zalozyciel tematu nie ma nic wspolnego z owa gra. Po prostu ja promuje na tym forum. Czyli? Faktycznie nic nie wie. Sprawdzilem forum Pokelike i jest tam zwyklym memberem.
Takiej promocji to ja bym nie chciał nawet za darmo.
Sory mój bład. Trwa konkurs na promocje tej gry, mogłem od razu napisać, że nie wiem kiedy dokładnie startuje gra.
gfgfdgdf........