Pokemmo

Jak wyglada sytuacja ? Dużo polaków gra ?

chyba nic nowego nie dodali bo byłem tam jakieś 2 miesiące temu szukam jakąś nową gre pokemon

Ja gram z 5 dni, a juz jakies 2 update byly. Ludzi gra multum. Polakow chyba nie zbyt duzo.

Gra ktos z forum, albo ktos bedzie zaczynac grac? Ta gra jest naprawde super grywalna - pokemmo.eu

Wiesz co, jakiś czas temu wyszła gra http://pokemon-revolution-online.net/

i myślę że tam będzie grało więcej polaków za sprawką Judiego który to nagrywa.

Czuje sie zachwycony Pokemonami, a wlasciwie PokeMMO. Caly system pokemonow (IV, EV, natura pokemona, breeding itp) jest rozbudowany bardziej niz jeden MMORPG. Zreszta kazda gra z Pokami jest popularna. Jakby ktos gral na pokemmo.eu dajcie znac

Przeszedłem obydwie ligi i po skończeniu tego nie ma już nic do roboty tylko ulepszasz poki najbardziej jak możesz i idziesz na pvp z innymi graczami. Polaków gra bardzo mało, kiedyś było ich znacznie więcej.

Polecam Pokemon Revolution. Obecnie number one na swiecie. Codziennie kolejki po pare setek. Uprzedzam :)

Polecam Pokemon Revolution. Obecnie number one na swiecie. Codziennie kolejki po pare setek. Uprzedzam 

To po co polecasz? Żeby stać w kolejkach?

Obecnie najlepszym wyborem jest wg. mnie pokemmo.

Kolejki o czyms swiadcza.

Gra ktos na serwer Red?

Kolejki o czyms swiadcza.

O małej pojemności serwerów.

PokeMMO ma o wiele większy playerbase (Mogę śmiało powiedzieć, że wręcz ogromny, wystarczy spojrzeć na ilości channeli i ilości graczy w miastach na pierwszych channel'ach) i to się nie zmieni, bo gra jest zwyczajnie lepsza pod każdym względem, od balansu pokemonów, przez mechaniki gry, do ilości content'u w grze.

Po prostu ma aktualnie monopol bo dlugo nic dobrego nie wyszlo i tyle. Poke Revolution jest w testach beta dlatego ma ograniczone sloty.

PRO ma strasznie nudną walkę :v ale kto co lubi.

Na PokeMMO gra wiecej Polakow niz mogloby sie to wydawac. Jakis czas temu dolaczylem do PL gildi i gra sporo osob. Zarowno wieloletni weterani jak i nowe osoby kompletnie zielone w PokeMMO. Troche sie rozeznalem w temacie, poki co gra sie bardzo przyjemnie. Odswiezam i zapraszam grac w Pokemony i olac nowe denne gry :D

Jak wyglada sytuacja ? Dużo polaków gra ?