Jak wyglada sytuacja ? Dużo polaków gra ?
chyba nic nowego nie dodali bo byłem tam jakieś 2 miesiące temu szukam jakąś nową gre pokemon
Ja gram z 5 dni, a juz jakies 2 update byly. Ludzi gra multum. Polakow chyba nie zbyt duzo.
Gra ktos z forum, albo ktos bedzie zaczynac grac? Ta gra jest naprawde super grywalna - pokemmo.eu
Wiesz co, jakiś czas temu wyszła gra http://pokemon-revolution-online.net/
i myślę że tam będzie grało więcej polaków za sprawką Judiego który to nagrywa.
Czuje sie zachwycony Pokemonami, a wlasciwie PokeMMO. Caly system pokemonow (IV, EV, natura pokemona, breeding itp) jest rozbudowany bardziej niz jeden MMORPG. Zreszta kazda gra z Pokami jest popularna. Jakby ktos gral na pokemmo.eu dajcie znac
Przeszedłem obydwie ligi i po skończeniu tego nie ma już nic do roboty tylko ulepszasz poki najbardziej jak możesz i idziesz na pvp z innymi graczami. Polaków gra bardzo mało, kiedyś było ich znacznie więcej.
Polecam Pokemon Revolution. Obecnie number one na swiecie. Codziennie kolejki po pare setek. Uprzedzam
Polecam Pokemon Revolution. Obecnie number one na swiecie. Codziennie kolejki po pare setek. Uprzedzam
To po co polecasz? Żeby stać w kolejkach?
Obecnie najlepszym wyborem jest wg. mnie pokemmo.
Kolejki o czyms swiadcza.
Gra ktos na serwer Red?
Kolejki o czyms swiadcza.
O małej pojemności serwerów.
PokeMMO ma o wiele większy playerbase (Mogę śmiało powiedzieć, że wręcz ogromny, wystarczy spojrzeć na ilości channeli i ilości graczy w miastach na pierwszych channel'ach) i to się nie zmieni, bo gra jest zwyczajnie lepsza pod każdym względem, od balansu pokemonów, przez mechaniki gry, do ilości content'u w grze.
Po prostu ma aktualnie monopol bo dlugo nic dobrego nie wyszlo i tyle. Poke Revolution jest w testach beta dlatego ma ograniczone sloty.
PRO ma strasznie nudną walkę ale kto co lubi.
Na PokeMMO gra wiecej Polakow niz mogloby sie to wydawac. Jakis czas temu dolaczylem do PL gildi i gra sporo osob. Zarowno wieloletni weterani jak i nowe osoby kompletnie zielone w PokeMMO. Troche sie rozeznalem w temacie, poki co gra sie bardzo przyjemnie. Odswiezam i zapraszam grac w Pokemony i olac nowe denne gry