Witam,
Przygarne konto do pokemon go tak ok 30 lvla. Kiedys mialem swoje ale zgubilem. Ew moge odpalic na jakies piwo paypalem.
Pokemon GO - Przygarne
Cześć,
Raczej za darmo czy piwo nikt nie da. Na allegro konta 30+ lvl kosztują 50zł i wbijane są na botach(dlatego tylko 5 dni gwarancji dają na nie). Takie wbijane legalnie 300-500zł za 30lvl (40lvl to ponad tysiąc).
Jest teraz sporo eventów, polecam samemu poexpić, połapać. Ten 30lvl w miarę szybko idzie.
Cała zabawa w tym by pochodzić, poznać nowych ludzi, zwiedzić trochę okolicę
- Te konta na allegro sprzedaje 1 osoba wiec dyktuje ceny. Wystarczylo wejsc.
- Czy widzisz sprzedane konta za 500 zl? To takze rzucenie ceny.
- Dobra dusza wyslal na priv hasla do 36 lvla.
Jak nie masz nic tworczego do napisania idz pozwiedzac okolice
O co te nerwy?
1.Nie sprzedaje jedna osoba, przewiń sobie promowane oferty(już pomijając fakt, że nawet ta jedna osoba ma setki sprzedanych kont, więc schodzą)
2.Widzę licytacje, które do tylu dochodzą(na zagranicznych stronach przekraczają takie wartości)
3.To tylko się cieszyć
Zwiedzam okolice Tobie by się bardziej przydało ruszyć zamiast zakładać konto tylko po to by od kogoś zdobyć już wychodzone konto
Samemu się nie chciało, ja wiem.
Myślę, że zbytnio odbiera to od tematu. Konto masz, można więc zamknąć.
Pierwszym postem chciałem zachęcić do wyjścia i skorzystania z aktualnych eventów, jest ich sporo więc doświadczenie w grze szybko leci.
ja bym brał konta od nikogo tym bardziej że banany lecą a kto wie czy konto nie jest z bota, wiem bo sam botowałem ten crap jak tylko wyszedł